[אנלא מהפורום הזה ולא מעריצה של הגיים בויז בכלל אבל..] למה אתם אוהבים אותם? כי הרי יצא להם איזה 3-4 שירים וההערצה אליהם התחילה עוד לפני שיצא השיר הראשון.. אנלא בקטע של לרדת עליכם ולעליהם, רק מתעניינת.
אנלא יודעת איך להסביר לך בדיוק אבל אנחנו פשוט אוהבות אותם לדעתנו יש להם קול מהממם שירים יפים הם יפים והם הוציאו קלים אחד...השני בדרךך והם הספיקו די הרבה לא?!יחסית ללהקה חדשה אני לא יודעת אם בדיוק תיארתי את זה אבל זה בערך..
כי הם מקסימים ויש להם כל מדהים ןכמו שכבר אמרו לך יחסית ללהקה חדשה הם הספיקו הרבה..וכמו ששמת לב הם גם כוסונים..!!...אני שמחה שאת לא בקטע של לרדת עליהם...ואם גם תתחלי להעריץ אותם---> בשימחה..!!....
גם אם יצא להם שיר אחד מספיק לנו בשביל לקלוט מי הם מה הם ואיך הם!! והם ממש מושלמים בעיניינו! אנחנו ממש אוהבות אותם! אז אם לא נראה לך את יכולה להתעופף מפה..
כי הם מדהימים.. שרים יפה בטירוףףף.. מוכשרים.. יפים.. הכל! וזה לא משנה אם יש להם 4 שירים או יותר.. לא צריך לאהוב מישהו רק כי יש לו הרבה שירים.. תלוי איך הוא שר אותם!
כי קודם כל לכל אחד ואחד מהם יש קול נדיר!!! כל אחד מושלם מבפנים ומבחוץ השירים שלהם מהממים !!!!!!!!!!!!! אני פשוט חולה על כל אחד מהלהקה אבל הכי על אושרי מקווה שהבנת...חח
דבר ראשון יש להם קולות מהממים דבר שני הם רוקדים מהמם דבר שלישי הם נראים מהמם דבר רביעי אמ..... אם לא נראה לך שכל מה שאמרתי נכון לא צריך סתם לרשום את זה !! אם את לא אוהבת אותם זה לא אומר שהאחרות לא אוהבות אותם! ולא סתם יש להם הרבה מעריצות!
דבר ראשון סוף סוף אחת שאם כבר אומרת את הדעה שלה היא אומרת אותה נורמלית ודבר שני הגיים בויז הם להקה של מושלמים הם מספיקים דיי הרבה בשביל להקה חדשה.. אפילו שיש להם 3 4 שירים וקליפ אחד ועוד אחד בדרך זה לא אומר כלום העצרה זה לא לפי מספר הדיסקים לא לפי מספר השירים אלה האנשים השירים היופי הקול הבנתת?!?!?
אין מה לעשות ... הם חתיכים, מדהימים, כוסונים, יאפים, מוכשרים, נחמדים וכל הדברייייםםםם הטובייייםםם של העולם!!!!! אוהבתותם את הבויז היאפים והמהממים שלנווו!
אנחנו אוהבות אותם ולא שואלות אותך אם כן או לא אז אם משהו לא מוצא חן בעינייך את יכולה לעשות פוזה של אווירון ולטוס מהפורום של הבנות שכ-ן-! אוהבות את גיים בויז!!!!