אפשר לשאול..

ALMOG T

New member
אפשר לשאול..

למה לעזאזל עדיין לא חסמתם את קאפויה מהפורום? דאמט אני לא מבין איזה מן מנהלים יש פה אם הם לא עושים את העבודה שלהם..

Trap1

New member
לא לחסום את קאפויה !

בחור משעשע.. אחרת מה יהיה לסופרים לעשות כל היום מהמשרד שלו ?..

ALMOG T

New member
כן אה..משעשע

נחמד לך לצחוק על חשבון אחרים? נישבר לי הזין מהגוש צואה הזה...אני לא ייצחק מהבולשיט שלו כל עוד זה קשור לחברים שלי..

Trap1

New member
אלמוג תירגע גבר

אף אחד לא צוחק פה בקטע רציני.. זה הכל הומוריסטי מאוד.. אין פה הרבה רצינות. פשוט קאפויה אוהב לגרור שרשורים למקומות שלא צריכים להגיע אליהם.. ומה יעזור בלחסום אותו ? אתה יודע שהוא פשוט יוכל לפתוח שם אחר..? אז אין עזרה פה.. פשוט להתעלם.. גם ממני אפשר להתעלם וגם מכל אחד אחר.. חופש הביטוי its a bitch נכון ?

קאפויה זה אחד הסמלים של הפורום הזה

לא מוותרים כל כך מהר על סמלים. חוץ מזה הוא פעיל הימין הקיצוני. אתם יודעים מה? אם קאפויה עוזב גם אני! מי איתי?

Trap1

New member
אם אני אגיד שגם אני זה ישנה משהו ?

אם ככה קומו וצעדו איתנו חיילי פורום נאמנים ! קאפויה העם איתך (אפילו שאתה שמאלני וצריך לתלות אותך על הקיר על זה אבל חפיף)

kapoya

New member
וואו

אם אנחנו כבר בשרשור חסימות, מתי הייצור הזה ייחסם?

Trap1

New member
אתה מדבר אלי ?

או אל סייקו ? כי אני פניתי לסייקו..

dod drakon

New member
יש לי שאלה

"לתשומת ליבך..אתה רוסי !" למה התכוונת במשפט : 1. להצחיק 2. להציק 3. לפגוע על רקע אישי 4. לצאת אחלה גבר, יעני תראו אותי אני צוחק פה על אנשים, אני אחלה ותותח 5. עודף זמן ושעמום מתקדם גורמים לך להוציא את התסכולים והאגרסיות על גבי דפי הפורום כלפי אנשים שבחיים לא פגשת 6. כל התשובות נכונות

Trap1

New member
הדוד הגיב עלי כבוד ? כנס

למען האמת..?זה הכי צחוק בארץ.. כי לראות בנאדם שאני מכיר ולהתסלבט עליו והוא לא יודע מי זה.. ואפשר לחשוב איזה הסתלבטות כבר זאת הייתה..קראתי לו רוסי יש מצב שהבאתי לו רמז ענקי לגלות מי אני ולא שמתי לב.. ואל תהיה לחוץ אחי..רק חזרת אלינו אז אל תעלם שוב חביבי.. בואנה כבוד אפילו esvee נתן תגובה..המפיק על הזה.. אז מה עכשיו תגיד שגם עליו אני צוחק ?

hcsneB

New member
בנאדם...

הוא אפילו לא הוסיף "כבוד מהדרקון" בסוף ההודעה לדעתי אתה צריך להתנצל

למעלה