אפשר לשאול שאלה...

dominogrose

New member
אפשר לשאול שאלה...

אני מקווה שזה הפורום המתאים... אני קיבלתי דו"ח ועוד לא שילמתי אותו ונגמר לו התוקף מלפני חודש. מאחורי הדו"ח רשום שאם עובר התוקף אז משלמים קנס של עוד 50% מהסכום המיקורי. אני רוצה ללכת לשלם את הדוח. אני משלמת את הסכום שרשום על הדוח ואח"כ מקבלת עוד קנס, או מה? איך זה הולך? לא לשלם ולחכות שיגיע משהו בדואר? זה הדו"ח הראשון שלי, כך שאני מאוד אשמח אם תעזרו לי
תודה

מתנדב

New member
אל תשלמי את הדו"ח....

יגיע לך כבר לדואר הכפל, בכל מקרה אם את כן משלמת, ישלחו לך בדואר אחר כך רק את הכפל... אבל היום זה כבר לא כפל קנס, זה פחות מכפול...

השומר

New member
אז זהו שזה לא ככה עובד היום

ההודעה על כפל קנס לא מגיעה אוטומטית אל ביתך אלא במידה ואת לא קיבלת את זה ביד אלא דרך הדואר או דרך הדבקה על השמשה (מתוך ניסיון אישי עם אח שלי הגדול) ככה שבמידה ואת רוצה לשלם את כפל הקנס (כי את לא תקבלי הודעה חדשה) אז תצטרכי להתקשר אל מרכז הקנסות ולבקש מהם לשלוח לך את הכפל קנס וללכת לשלם את המכתב שהם ישלחו לך עם הכפל קנס (כל מה שאני אומר זה מניסיון אישי שקרה לאח שלי הגדול במידה וקיבלת ביד את הדוח אז לא שולחים אוטומטית אחרי תשעים יום

מתנדב

New member
הם כן שולחים....

הסיפור עם אחיך זה סיפור נדיר, וזה יכול לקרות שהם מפקששים, אבל באופן עקרוני הם כן שולחים לשלם...

השומר

New member
לפי התגובה שקילתי מהמרכז הם לא שולח

ים רק במידה וזה מודבק לחלון אז הם שולחים אחרת הם לא שולחים את הדוח מחדש אבל לא משנה כנראה משהו היה חריג בקטע הזה

dominogrose

New member
וואי... עכשיו כבר ממש הסתבכתי...

אני אתקשר למשטרה בבית דגן לברר. אני הייתי שוטרת שם עד לפני חצי שנה. אבל הייתי במוקד, כך שאין לי הרבה מושג בדוחות. תודה בכל אופן
אני יודיע לכם מה הייתה התשובה

מתנדב

New member
אני לא שילמתי דו"ח שקיבלתי

ולא הדבקה בחלון אלא קיבלתי את זה ביד, ושלחו לי את הכפל לשלם, ולא סתם בדואר אלא בדואר רשום, עם חתימה שקיבלתי את הדואר, וגם לחברי שלחו בדואר באותה צורה...

למעלה