אפשר לשאול שאלה?

• פותח הנושא xmc
  • פורסם בתאריך

white star

New member
לא שונה בהרבה מהיום

אני מדי פעם יוצא למרכז למסיבה וכאלה, פה יושב עם חברים וכאלה. אגב, אני מקווה שההתפתחות של הקריירה שלי בעתיד תהיה לכיוון המרכז

xmc

New member
אפשר לשאול שאלה?

מהכמות זמן המוגבלת שאני פה נראה לי שהרבה אנשים פה הם בזוגיות כול שהיא, אם אני אחליט לחזור לארץ, יהיה לי קשה למצוא מישהו? עוד שאלה, המון בנים פה מתלוננים על לבבות שבורים והם רק בני 22 או 23 מה קורה פה? איך זה עובד פה בארץ? אני ממש מבולבל פה לגבי הסצינה פה בארץ...... אני מאוד מקווה לחזור לארץ באחד הימים....ואני מאוד מקווה לא לחזור לדרמות כאלה... אפשר הכוונה?

white star

New member
זה תלוי בהרבה דברים

שאלה ראשונה: תלוי באופי שלך ומה אתה מחפש, תלוי באיזה סביבה אתה גר, תלוי כמה אתה תרגיש חופשי ובעיקר תלוי במזל. זה לא קל, אבל שום זוגיות טובה לא קלה למציאה, בין אם הטרוסקסואלית או הומוסקסואלית. שאלה שניה: הרבה מחברי הפורום הם בני 20 פלוס ככה שזה רק נראה כאילו שוברים את הלב רק לבני 23 אבל זה קורה לכולנו בגיל זה או אחר בשלב זה או אחר בחיים. ובלי דרמות?! מה אתה, סטרייט?

xmc

New member
צודק בלי דרמות?!?!?! מה אני סטרייט? :)

ואם אני חוזר לארץ אז רק לתל אביב ובלי אוטו שם כי זה סיוט לחנות שם! מה שהכי מפחיד אותי אם אחזור לארץ אז זה למצוא מישהו בגילי המופלג של 32 שנים. כולם נראים תפוסים! מקווה שעד שאחליט אז אולי יישאר איזה מישהו סינגל... :)

white star

New member
זה לא הגיל זה התרגיל

חוצמזה, אני בגילך ואת בן זוגי הכרתי לפני שנה וחצי ואני בכלל לא מהמרכז אז אתה יכול להיות רגוע

אנשים באים להתייעץ

כשיש צורך
כשהכול פורח ומלבלב אז העסק פשוט יותר ואפשר "להתמודד" לבד. למרת שזה כיף שאנשים מספרים כאן גם על הזוגיות היפה שיש להם

למעלה