אפשר לשאול שאלה?

שיריתה13

New member
אפשר לשאול שאלה?

חברתי ובנה בן ה7 ישבו אתמול לראות את הגבר החתיך של ריקי לייק. הילד סיפר לאמא ש"הבולבול שלי עומד בגלל כל הגברים היפים שאני רואה". חוץ מזה, הוא תמיד אהב לשחק עם בובות ועוד משחקי בנות וגם אוהב למדוד את הבגדים של אמא שלו. האם יכול להיות שזהות מינית ברורה כ"כ מגיל כזה צעיר? מצפה לתשובה תודה

BlueCat

New member
אני לא פסיכולוג, ואני גם לא הייה,>>

>>> אבל לדעתי לא צריך להתערב. אני חושב שבגיל הזה מתחיל שלב הגיבוש (עוד לפני שיודעים שזה בכלל קורה). דוגמה אישית- אם אני בודק עכשיו זיכרונות שיש לי מתקופת הגיל הזאת (ויש הרבה) אפשר להגיד שכבר אז הייתי "די הומו". אבל יכול להיות שהדבר קורה בגלל החשיפה לאימג´ים כל כך בוטים ומיניים, בלי קשר למשיכה מינית. עצה שלי- לעזוב את הילד בשקט, אבל להיות שם כשהוא יצטרך. שוב, אני לא פסיכולוג מוסמך, וגם לא פסיכולוג חובב אני רק:

fayd הפשוש

New member
אני אישית מסכים אם בלו קאט אבל.....

אני חושב שיש סיכוי שהוא כן הומו כי לפי כל המחקרים (שאני ראיתי לפחות) הזהות המינית של הליד מוגדרת מהיום שהוא נולד וזה לא דבר נירכש כלומר אם האחיין שלך הוא הומו אז זה לא מהיום זה מאז שהוא נולד אני ידעתי כבר מגיל 7/8 שאני הומו אני לא ידעתי לתת לזה שם מדויק אבל ידעתי פשוט ידעתי אז כן אני חושב שצריך לעזוב את זה ככה ולחקות וליראות לאן העיניינים הישתרשרו!

RedRose

New member
לדעתי, בנאדם לווא דווקא נולד עם

זהות מינית, למרות שמחקרים עכשווים טוענים כי הזהות מתגבשת עד גיל 5 בערך. אני חושב שכולם שזה מין שילוב כזה של גנים עם סביבה. במחשבה לאחור, תמיד הייתי הומו.. כאילו, שהייתי בן 7 הלכתי עם לק, ותמיד ידעתי שאני נמשך יותר לגברים.

MARMELAD

New member
הי שיריתה

עד כמה שאני יודע, גיל 7 הוא גיל מוקדם מדי לגבש זהות מינית, לכל כיוון. בגיל הזה ילדים עדיין מתנסים במשחקים על בסיס מיני (גם אם מין "תמים" כמו אבא ואמא.. או "אם תראי לי את שלך.. אני אראה לך את שלי..." וכיו"ב). ככה שעל פניו לא הייתי מגבש החלטות בקשר לזהות המינית של הילד בגיל כזה צעיר. יחד עם זאת, הרבה גייז מספרים שכבר בגיל 7 וגם קודם לכן ידעו שהם נמשכים לבנים, בצורה בסיסית. הם לא ידעו לקרוא לזה משיכה מינית, אבל ידעו שיותר עניין אותם הבן של השכנים מהבת של השכנים, למשל. בכל אופן אני חושב שגם אם הילד הומו, סטרייט או דו מיני, תנו לו לגדול בשקט בלי להלחיץ אותו. הנטיות המיניות שלו, יהיו אשר יהיו, לא ישנו את האופי שלו, ולא יהפכו אותו לחריג או למסכן - אלא אם כן זו התחושה שהוא יקבל בבית. אז הילד אוהב ללבוש בגדים של אמא? צריך לשים גבולות מסויימים. בפורים - אחלא. ביום יום - לא כדאי, ולו רק בגלל התגובות של הילדים בביה"ס לילד כזה. אבל אם הוא אוהב לשחק בבובות - נהדר. שישחק בבובות. אני לא רואה שום נזק שזה יכול לעשות לו. (זה יבלבל את אמא שלו, כן, אבל אמא שלו מספיק מבוגרת כדי להבין שזה לא נורא). ובכל מקרה, אם הילד יגדל בבית שיתמוך בו, יאהב אותו בלי סייגים, ויבין שלא חשוב מה יוצא ממנו, יאהבו אותו - אז גם אם הוא יגדל להיות הומו, סטרייט, דו מיני או כל נטייה אחרת - הוא יהיה מאושר. וזה מה שחשוב! בהצלחה! (ואני אשמח לדעת מה החברה שלך חושבת על הדברים שרשמו כאן)

למעלה