אפשר לקטר?

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אפשר לקטר?

אני מראש מצטערת על המכתב שאני הולכת לכתוב פשוט אני מרגישה שעוד דקה אני אתפוצץ ואני חייבת להוציא את זה החוצה. האמת, אני לא יודעת מאיפה להתחיל. נתחיל מההתחלה התחלה. לפני שנה ביולי בדיוק נגנב לי האוטו שקבלתי ממשרד הביטחון טויוטה קורולה חדשה שהספקתי להנות ממנה רק חצי שנה . היתתי כבר מזמן אמורה להיות עם אוטו חדש אבל לא. משרד הביטחון נבלות חברת הביטוח שלי נבלות והנה הסיפור: בדיוק כשהרכב נגנב התברר לי שהאחוזי נכות הזמניים שלי פגו ושהיו צריכים ממזמן לעשות לי ועדה כדי שאהיה זכאית לרכב חדש אבל משרד הביטחון יש לו זמן וכך חכיתי כמה חודשים טובים לועדה ואז עוד חודש וחצי לתשובה בה נתנו לי אחוזים קבועים והייתי זכאית לרכב חדש אבל בזה תם הסיפור? לא!!!!!!!! עכשו התחלתי את המלחמה לקבל ממשרד הביטחון מסמך שאוכל איתו ללכת למכס ולשחרר את האוטו הגנוב מהמכס ואז לרוץ לחברת הביטוח בת"א ולבקש את הכסף למכס . חברת הביטוח נתנה לי סכום איתו נסעתי למכס בחיפה אך הסכום לא היה נכון אז לשוב לחברת הביטוח ולבקש ציק חדש איתו שוב נסעתי למכס בחיפה . הגעתי למכס והפקידה נתנה לי שובר איתו הייתי צריכה לשלם בדואר בחיפה ולחזור אליה אך היא רשמה סכום לא תואם על השובר אז שוב לחזור למכס ואז שוב לדואר ואז שוב למכס וסוף סוף שחררתי את האוטו ( זה אחרי חודשים שאני מחכה לאישורים המתאימים ממשרד הביטחון). היום הייתי במשרד הביטחון ונתנו לי פטור למכס לאוטו החדש שהזמתני השבוע ומשם נסעתי ישירות לסוכנות טויטה בחדרה אבל מסבתר לפי הסוכן ביטוח שאני לא יכולה לקבל את יתרת הכסף כי בפוליסה הרכב משועבד למשרד הביטחון וצריך אישור מיוחד ממשרד הביטחון להסרת השיעבוד בפוליסה. מייד צלצלתי למשרד הביטחון והם לא מכירים אישור שכזה וביקשו מהסוכנות ביטוח לפקסס להם מכתב בקשה מדויק ועכשו מי יודע מתי יתיחסו לפקס הזה. במקבלי הפטור שנתנו לי לרכב החדש תקף רק עד ה 1.7 כך שעד שאגמור הכול איתם הפטור כבר לא יהיה תקף ושוב אצטרך לחכות לפטור חדש זה בהנחה שאכן יסירו את השיעבוד כמו שחברת הביטוח רוצה. כל זה לוקח כבר כמעט שנה שאני בלי אוטו מאז שהוא נגנב זה לא יאמן. בנוסף היה לי תור לפסיכאטרית היום וכשהגעתי חיכיתי שעה עד שנכנסתי אליה והיא אמרה שהיא מצטערת אך שכחה שיש להם ישיבה ושאצטרך לבוא ביום אחר אחרי שעה וחצי שאני ממתינה. אם זה לא מספיק עשיתי עקירה אתמול של שן בינה ואני מתה מכאבים וגם בכלל עוד אין לי מצב רוח מהטיפולי פוריות שנכשלו והמבחן הממשלתי בסיעוד שהיה לי לפני שבועיים והיה קטסטרופה ( נחשתי 95% מהמבחן). הכול ביחד ואני מרגישה שאני מתפוצצת אני לא מפסיקה לבכות אין לי חשק לכלום אפילו לקום להיתלבש קשה לי . אני לא יודעת מה יהיה ואיך אני אוציא את עצמי מהדיכאון הקשה אליו נקלעתי ואני ממש בדיכאון סליחה על המכתב הארוך אני צריכה פשוט לכתוב את זה אם לא אשתגע! שירי העצובה מאוד מאוד

לייילה

New member
שירי מתוקה

"צרות באות בצרורות"?...... האם המשפט הזה נכון/מנחם/אמיתי? אולי.... אבל לא משנה מה קורה,תמיד תאמיני שהמצב יהיה טוב יותר. גרוע יותר את מכירה ויודעת,לכן המצב יכול רק להשתפר. אל תרימי ידיים,אל תוותרי, בשום מצב, על שום דבר! כולם פה כדי לתמוך ולעזור,תישעני על משפחתך, הם שם בשבילך... מאחלת לך קודם כל בריאות,אחכ כל השאר.
שירז.

כל כך מתוקה את... שירי העצובה

שירי יקרה, כל כך יעזור לך לקרוא תהלים.. יש לי רעיון ותגידי לי אם ניסית אותו... קפצי על רגל אחת בעדינות ושירי ... מצוה להיות בשמחה, מצוה להיות בשמחה... והחליפי רגלים. מרוב שזה מצחיק ודבילי תיכנס אליך השמחה ויוקל לך. והמכתב הארוך... פשוט נפלא, היה כייף לקרוא אותו. בשמת

למעלה