אפשר לקטר

תוכי

New member
אפשר לקטר ../images/Emo10.gif

כואב לי הגב התחתון ומשפיע לי על הרגל אין לי כוח ואני רוצה שהיום הזה יגמר כבר רוצה לישון לקוחות שלי לא מזהים אותי בטלפון מחכה לשליח שיחזיר לי את הרכב לנסוע הביתה (יש לי רכב לשבוע עד יום שני של העבודה)

אמיקה

New member
אפשר לעודד ? ../images/Emo9.gif

בין הפטריות - "הלוואי ויגיע כבר יום חמישי.." היום יום חמישי !!!!!!!

אוי אוי מסכנה

אני מלאת הזדהות. גם לי יש פגיעה בגב והיו חודשים בהם זה נורא הציק. תגידי- את מטפלת בזה? יש המון אלטרנטיבות: פיזיוטרפיה, כירופרקטור. אני עברתי טיפולים בשיאצו ועכישו היוגה עוזרת לי לשמור על הגב.

מאי26

New member
נועה - אפשר לשאול ממה נובעת אצלך

הפגיעה בגב? (אם את לא רוצה את לא חייבת לומר כמובן) ואיך בדיוק את מטפלת בזה? לי יש בעיה עם הרגל - כבר כתבתי על זה השבוע - גילו שיש לי קריסה פנימית של כף הרגל וזה נובע בין השאר מבעיות יציבה, ואני מרגישה ממש שהיציבה שלי לא טובה - אני תוהה אם יש איזה דרך טובה לשפר את היציבה דרך טיפולים שונים לגב, בלי התערבות רופאים.

הפגיעה היא בין

חוליה L4 ל- L5 (או בעיברית- בקו של המותן). יש לי תזוזה בדיסק (איבחון ע"י CT) שגורם ללחץ על העצבים שיורדים למטה. התוצאה היא כאבים בגב תחתון עם הקרנות לרגליים. גם אם זה לא כואב, השרירים תפוסים באופן מתמיד (כי העצבים מקבלים את הסיגנל החשמלי לכווץ אותם, אבל לא מהמוח אלא בגלל הלחץ של הדיסק). ממה הפגיעה אני אל בטוחה, כנראה מלהיות יותר גיבורה ממה שאני באמת ולהרים דברים כבדים מידיי. זה הגיע לרמה כזו שלא הייתי מסוגלת ללכת ברגל יותר מחצי שעה וכאב לי כל הזמן). היות והרופאים לא הציעו לי משהו קונקרטי פניתי (דרך הקופה) לשיאצו. הייתי זקוקה ליותר מעשרה מפגשים בכדי להביא את עצמי למצב יותר טוב. אחרי שהמצב השתפר, התחלתי לעשות יוגה. יש לי הרבה ניסיון בפעילות גופנית (בלט, חדר כושר, אירובי וסטודיו C) והגעתי למסקנה, שכרגע, זה הדבר שהכי טוב לי. זה מאד מאד מחזק את הגוף וגם עובד על מתיחות השרירים. עברה בערך שנה מאז שהתחלתי את התהליך של הטיפול, ולפחות חצי שנה כבר לא כואב לי. אומנם לא הצבתי לעצמי אתגר של הליכה ממושכת, אבל לפחות זה לא כואב ביוםיום. אני אשמח לענות לך על עוד שאלות.

kisses

New member
תוכי חמודה ../images/Emo24.gif

עוד שעתיים את הולכת הביתה לסוף שבוע ארוך ומרגיע שם בעלם החמוד חיים יפנק אותך
ומפה אני שולחת לך חיבוקים ופינוקים ןאפילו איש שלג חמוד

תוכי

New member
../images/Emo51.gif בנות

מחכה ומחכה למי למי למי ליום שישי ליום שישי הנחמד.......

לכי לעשות C.T

ומנסיון שלי, לעשות שיאצו. לא פלדנקרייז, לא כירופרקט. כשייש כאבים לקחת כדור נקסין, או נפרוקסי, שזה בעצם אותו כדור . יחד עם אופטלגין. מכיוון שהנקסין נוטה לעשות כאבים בקיבה, ניתן להשיגו אותו גם בפתילות(נרות), או לקחת אותו עם האוכל או מיד אחרי. תרגישי טוב.

ג טלי

New member
מה פתאום לקחת ביחד???

אין צורך לקחת אופטלגין יחד עם נפרוקסי!!!! לאופטלגין אין אפקט נוגד דלקת אבל גם הוא משכך כאבים. זה כמו לקחת אקמול ודקסמול ביחד... מה שנכון הוא לקחת נפרוקסי אחרי האוכל כדי למנוע פגיעה ברירית הקיבה (אולקוס). דבר אחרון - מי שלא השתמש עד היום באופטלגין והסתדר עם משככי כאבים אחרים (אקמול, דקסמול, נורופן, אדוויל וכו´) אין סיבה להתחיל היום. לידיעה - התרופה אינה מאושרת בארה"ב ע"י מנהל התרופות והמזון מכיוון שאופטלגין עשוי לגרום לפגיעה בתמונת הדם. בישראל משום מה התעלמו מכך והתרופה משווקת, ועוד ללא מרשם רופא.

תוכי

New member
בנות.....

על כל האיחולים הגב ברוך השם בסדר למרות שעדיין כואב חבר של חיים שסובל מפריצת דיסק שלח לי כדור פלא ששכחתי את שמו.....

למעלה