אפשר לצרוח קצת?

אפשר לצרוח קצת?

במשך היום איכשהו אני חיה עם הכאב, כאב גב , כאבים באצבעות, בידיים, בחלק החיצוני של האגן - אני עסוקה והכאב רק ברקע.
בלילה זה סיפור אחר - מהרגע שהנחתי את הישבן שלי על המיטה החלק החיצוני של האגן (כן זה שקשור לישבן) כואב רצח ובקושי אני מצליחה להרדם , ואם כן אז אני מתעוררת אחרי כמה שעות מהכאבים. זה נמשך משהו כמו שנה כבר

מוזר - מה שעוזר לי לחזור ולהרדם זה לטפטף כמה טיפות שמן לבנדר על הכרית - לבנדר מרגיע, רק אחרי זה אני נרדמת שוב.

סתם, נמאס לי - שלא לדבר על כך שאני לא ממש מאובחנת, יש לי בדיקות דם לבצע ואני לא מוצאת זמן לזה (עבודה ילדים) ותמיד מתגנבת המחשבה שאולי הכל בראש ובעצם זה משהו חמור יותר שלעומתו פיברומיאלגיה זה תחביב.....

תודה על ההקשבה

קודם כל, אם זו צרחה -

אז השמיעה שלי כנראה ממש גרועה...
שנית, אם לא לקטר כאן, אז איפה?? ממש ובדיוק בשביל זה אנחנו פה.
שלישית, אני חושבת שעם כל הכבוד לעבודה ולילדים (ויש, בטח שיש!) הבריאות שלנו היא הכי הכי חשובה בכל העולם כולו. ואם זה אומר יום אחד לאחר לעבודה, אז זה מה שיהיה, כי את בדיקות הדם האלה את חייבת לעשות, כדי לשלול (או לאמת) בעיות שונות וכדי להגיע לאבחנה של מה מפריע לך.

לגבי הכאבים באגן - האם רק כשאת יושבת על המיטה הם כואבים, או שבכל ישיבה, גם במהלך היום?
האם נבדקת אצל אורתופד? והאם נבדקת אצל ראומטולוג?
ולגבי ההירדמות - לבנדר ידוע כמרגיע מאוד, ואני ממש שמחה שמצאת אותו ושהוא עוזר לך, אחרת היית מזמן מוצאת את עצמך עם כל מיני כדורים. כל עוד הסיוע שאת מקבלת הוא ארומתרפי (כלומר, תרפיה באמצעות ארומה) אני חושבת שזה באמת הכי בריא שיכול להיות.

מכל מקום, ברוכה הבאה למעוננו. עוגת שמרים טריה מחכה לך בתנור (יש אופציה של קינמון ויש אופציה של שוקולד). יש גם לימונענע קרה וגם סברס קר ועסיסי.
נשמח לשמוע עליך קצת יותר..

היי

כאבי אגן זה ממש מעצבן. גם אני סובלת מהמכה הזאת. כל סיבוב בלילה מעיר, אם בכלל נרדמים, ויש כאבים באמצע הליכה וכו'.
אבל אולי יש דרך לעזור אם רק תפני לרופא, תקבלי אבחון וטיפול ותוכלי להקל על עצמך.
אני באמת חושבת שפנייה לרופא הנכון ואחר כך לטיפול מתאים תוכל לשפר את איכות החיים שלך.
זה אולי יגזול קצת זמן ואולי תעברי כמה תחנות בירוקרטיות מציקות, אבל התוצאה יכולה להיות שווה את זה לחלוטין.
אותו הדבר לגביי בדיקות הדם. זה משהו שאני חושבת שכולם צריכוים לבצע אחת לתקופה, גם בלי כאבים ופיברו. חשוב שתמצאי את הזמן.
והעיקר שתרגישי טוב

תודה לכן!

אני מתכוונת לעשות בדיקות דם מיד אחרי ראש השנה, רופא המשפחה שלי חושש שהכאבים במותניים/אגן נובעים מעמוד השדרה. במשך היום ,בישיבה או הליכה זה מציק מעט מאוד. אולי קצת כשאני עולה במדרגות.

האמת היא שגם אם הכל יצא בסדר בבדיקות ויש סיכוי שזה פיברו - יותר מפיזותרפיה אני לא אעשה כלום - אין לי כל כוונה לקחת עוד תרופה בנוסף לאלו של יתר לחץ דם (סיפור משפחתי) שאני לוקחת כך שבכל מקרה תהיה מידה מסוימת של כאב

שתהיה לנו שנה קלה!

למעלה