אפשר לפרוק פה

Shame in you

New member
אז בקיצור:

אי אפשר עם זה. העלבון, ההשפלה הנוראית...כל כך מהר הוחלפתי במישהי אחרת. כאילו שהייתי בשבילו כלום. ועכשיו אני באמת כלום. זה לא מתעכל אצלי בבטן. לא יכולה לחשוב שהוא איתה. אני לא מאמינהשזה קורה לי. זה ממש חלום רע בהתגשמותו. למה הכל חייב לקרות אצלו כל כך מהר? למה עליהן הוא נלחם ואותי הוא העיף קיבינימט? "את ההחלטה לגבייך אני לא אשנה לעולם" איזה משפט איום. זה כמו שאתה הולך ואז נתקע במחסום. ואחריו יש משהו טוב, אבל המחסום הזה. למה הוא הראה לי שהוא כל כך אוהב אותי? למה הוא אמר לי שרק בשבילי הוא חי? למה הוא אמר לי משפטים שבחיים לא יגידו לי שוב? למה הוא נתן לי תחושה כל כל טובה? ולמה אתמול, המשפטים האיומים האלה? "זה ממש לא עניינך." איזה סיוט. אני בחלום רע, נכון? בבקשה תגידו לי שזה חלום רע. אני קוראת אותה, עד כמה היא מאושרת איתו. ולא מצליחה לעכל. לפני פאקינג שנייה הוא אמר את זה לי. למה הוא זרק אותי ככה? אחרי שהוא אמר שאני הסיכוי שלו להיות מאושר? ולמה עכשיו הוא אומר את זה לה? איך הוא עושה את זה, לעזאזל? ולמה, למה אני לא אהיה עם אף אחד יותר? הזכרונות מציפים אותי. זה כל כך אכזרי. אני רק רואה את הכינוי שלו ובא לי להקיא. ושלה. ושל הקודמת. הוא בכה את כולן, עשה הכל בשבילן, רק איתי לא. וזה אחרי כל הדברים המדהימים שהוא אמר... אלוהים, העלבון הזה, הנטישה, הכעס, הכאב הבלתי נסבל. הריחוק. אתה. והיא אומרת "תודה". אני מתגעגעת. ורוצה רק לדפוק את הראש בקיר ולאבד את הזכרון. לשכוח שהכרתי אותו בכלל. אני שונאת את החיים האלו, כל כך, זה נורא. אלוהים... בבקשה שזה יפסק.

האגס 1

New member
בהחלט נשמע ../images/Emo4.gif

אני לא אגיד לך ש"זה לא נורא", כי בשבילך זה בטוח נורא, ובטח עכשיו כשזאת חויה נורא טריה. אבל אני יכול להגיד לך דבר אחר - זה שאת עוברת את זה עכשיו, זה אולי דווקא יכול להקל עלייך באכזבות אחרות שיהיו לך בעתיד. בחויות כאלה יש איזו נקודת שבירה, מעין שיא של טראומה (או שפל, בעצם...), מצב כזה שאחריו כבר לא יכול להיות יותר גרוע. אחרי זה (וזה יבוא עוד יותר מהר מה שאת חושבת) כבר תתחילי להרגיש שאת מתחזקת, ושאת יכולה להתגבר אפילו על זה. כלומר - תזכרי את הטראומה, אבל בעוצמות הרבה יותר נסבלות. הפרדוקס הוא שדווקא אנשים שלא חו טראומות כל-כך חזקות כאלה, מתקשים מאוד לעבור חויות מאכזבות בעתיד, כשאלה שעברו טראומות מאוד חזקות, דווקא מתגברים יותר בקלות בעתיד. בקיצור - אין רע בלי טוב. את גם יכולה לראות בזה חויה מחשלת.

Shame in you

New member
ניסיתי

אבל לא נראה לי. יש פה יותר מדי אכזבות ודברי רעים שאני עוברת. תמיד אני אתאכזב, זה נורא.

גנגי

New member
אני יודעת שזה לא ינחם אותך כרגע,

אבל רוב הסיכויים שאם הוא מתנהג ככה הוא גם יזרוק אותה כמו שזרק אותך. והוא יבכה עלייך איתה, כמו שבכה איתך על הקודמות. רק שאולי את לא תדעי מזה. ואחרייך היא תינטש ותחשוב בדיוק מה שאת חושבת עכשיו, שרק עליה הוא לא בוכה. אאני קוראת לזה "גברים סדרתיים". ותקללי, אם זה עוזר לך. מה יש, מותר! אבל לרגע שלא תחשבי שהחיים שלך נגמרים כאן או שהסיכוי שלך לאושר נגמר כאן. קחי את עצמך בידיים ותתחילי ליהנות מהחיים. האושר שלך לא תלוי במישהו אחר אלא רק בך.

Shame in you

New member
זה לא בדיוק ככה

הוא לא כזה "סדרתי" כמו שהוא נשמע. זה שהוא היה איתה ממש אחריי, זה במקרה ובנסיבות לא צפויות. ואת הקודמת הוא לא זרק, הם נפרדו מנסיבות שלא תלויות בהם. והנוכחית...אני רק רואה איך הוא נלחם עליה, עכשיו, וזה שובר אותי.

Shame in you

New member
זה העניין

שזה לא. על אחרות הוא ילחם. וזה לא רק הוא, אני כל כך לבד... ותמיד אהיה.

מה שאת מאמינה

זה מה שיהיה. אם את מאמינה שתמיד תהיי לבד, כנראה שתמיד תהיי לבד. גם כשלא תהיי לבד -- בהרגשתך תהיי לבד, או שה"לבד" הזה יחכה לך בשולי התודעה כעניין חשוב שתמיד מתהווה בפוטנציה, ושיש להתייחס אליו גם כשהוא לא על הפרק. אם את רוצה להקל על עצמך, תתייחסי ללבד הנוכחי כמות שהוא, בפרופורציות. עכשיו את לבד? לא נעים לך? קומי לפגוש אנשים חדשים. הלבד הנוכחי לא אמור להגדיר אותך כבן אדם - הוא לא מי שאת.

המן העץ אשר ציויתיך לבלתי אכול ממנו

אכלת אותה בגדול! ``ואל אישך תשוקתך`` כאשר יאכל הרעב בחלומו והיקיץ ונפשו השוקקה לא באה על סיפוקה, זאת נחלת האשה, על שנתפתתה לדברי הנחש.שמילויי תשוקתהיה יעמדו בפני סיכון מתמיד, ע``י מתחרות במועמד תפוש.

נכון שזה לא הכי נעים

ובייחוד שהוא המשיך כל כך מהר הלאה, בעוד את - כך נראה - עוד שקועה בקשר ובסיבות לכך שהוא נגמר. אבל את צריכה להתגבר ולהמשיך. מה היית מעדיפה? להמשיך את הקשר כשהראש שלו לא בעניין? לפעמים רגשות של אנשים משתנים, ומישהו שפעם היית בשבילו הכל פתאום לא מעוניין. זה עצוב אבל זה קורה. ממשיכים הלאה, כי המשך ההתעמקות בזה רק תזיק לך.

אטיוד5

Active member
קודם כל תלמדי אנגלית

הביטוי הוא shame ON you. כלומר, תתביש לך. שנית, מה פה חדש? עוד אחת שנשבתה בקסמי מילים במקום בקסמי מעשים. אין מה לעשות, הלכת אחרי הונאה. חבל שאי אפשר לתבוע לדין על הונאות מהסוג הזה. אבל, שימעי, לא הכל שחור. כי אין מה להצטער. סה"כ נפטרת מבן-זונה. תשמחי בזה.

Shame in you

New member
קודם כל אני יודעת אנגלית

ולא להתנפל עליי. אכן הביטוי הוא shame on you אבל אני קראתי לעצמי על שם שיר שנקרא בוודאות shame in you. אז להירגע, בבקשה. והוא לא בנזונה. בבקשה תקרא הכל לפני שאתה מגיב. תודה.

אטיוד5

Active member
בענין השיר, שיהיה, סליחה שקפצתי.

בגיגול מצאתי את שתי הורסיות בערך בכמות שווה. שנית, לענין הבן-זונה, קראתי הכל לפני שכתבתי, ואני עדיין בדעתי זאת. בן אדם שאומר לחברה שלו שהיחסים ביניהם הם (או היו) לא עיניינה הוא בן-זונה.

Shame in you

New member
זה לא זה

הוא אמר לי שהיחסים בינו לבין הנוכחית הם לא ענייני, והוא צודק.

Shame in you

New member
נו די

בלי הציניות הזאת. למה אתה חושב שהוא בנזונה? אני באמת רוצה לדעת.

גנגי

New member
זה לא חשוב אם הוא ב"ז או מלאך,

מה שחשוב זה שאת צריכה להשתחרר ממנו ולהתחיל להאמין בעצמך. קודם כל תאהבי את את עצמך, אח"כ תאמיני שגם אחרים יכולים לאהוב אותך ולרצות להישאר לידך.

למעלה