אפשר לעשות קאמבק???
אפשר לעשות קאמבק???
אז נכון שמזמן לא כתבתי, בעצם מאז שקיבלתי את השלילי בפברואר מתרומה מקייב התנתקתי מהאקטיביות שלי בפורום. אך אני עוקבת כאן בפורום יום יום אחר ההתרחשויות, ולצערי לא קראתי על בשורות טובות. מאז אותו שלילי עברו מים בנהר, היו לי 4 מוקפאים שניים שרדו בהפשרה והוחזרו, אך גם זה לא הצליח
עכשיו אנחנו בשלב של לפני היסטרוסקופיה אבחנתית ואם צריך גם ניתוחית בכדי לשלול אפשרויות הגורמות לאי קליטת העוברים ברחם. ואם יש משהו שיכול לעודד (במיוחד את מיכל שכתבה כאן בנימה פסימית, ואני בהחלט מבינה אותה), אז אחת מבנות המחזור בו טופלתי הצליחה - החזירו לה שני עוברים ויש לה כעת שלושה !!! עוברים ברחם (עובר אחד התחלק לשני עוברים באותו שק, והעובר השני בשק נפרד) והיא בגיל 50 בערך. סיפור מדהים שבהחלט מעורר תקוה! אני מאחלת לכולכם חג שמח, ומקוה שהפסח השנה לא יפסח עלינו בדרכנו להורות הנכספת! בהצלחה לכולם, ענת
אפשר לעשות קאמבק???
אז נכון שמזמן לא כתבתי, בעצם מאז שקיבלתי את השלילי בפברואר מתרומה מקייב התנתקתי מהאקטיביות שלי בפורום. אך אני עוקבת כאן בפורום יום יום אחר ההתרחשויות, ולצערי לא קראתי על בשורות טובות. מאז אותו שלילי עברו מים בנהר, היו לי 4 מוקפאים שניים שרדו בהפשרה והוחזרו, אך גם זה לא הצליח