אפשר לעצור שנייה?

DoRiNuS sMiNiA

New member
אפשר לעצור שנייה?

חשבתי שתציינו את זה לבד, מעבר להתעסקות המיותרת הזאת בהמצאות של גיורא חמיצר בע"מ. תשקיעו שנייה,באמת שנייה לדברים הרבה יותר חשובים מהתספורת החדשה של עוז ומהסגידה המיותרת לסדרת טלוויזיה. אהוד גולדווסר ז"ל ואלדד רגב ז"ל חזרו אתמול הביתה. באמת, תנו להם את המינימום של הכבוד ולשם שינוי תתעסקו בדברים חשובים באמת.
 

ny22

New member
מנהל
../images/Emo16.gifצודקת - יהי זכרם ברוך../images/Emo70.gif

 
../images/Emo16.gif כמובן, אבל סליחה../images/Emo108.gif

זה שמישהו לא פתתח שרשור על זה בפורום מת אומר שהוא לא מראה כבוד? כל דבר במקומו, ואת באה ומאשימה פה כאילו מישהו אמר "היי תראו מה קרה היום" ואז האנשים בפורום אמרו "מה אכפת לי?! לעוז יש תסרוקת חדשה" אני לא אומר שהדברים בפורום הזה הם דברים חשובים באמת, אבל זה מקום שמוקדש לדברים האלה, ואז מה אם אף אחד משלושת האנשים שנמצאים פה בתקופה הזאת לא פתח שרשור אוף על זה. אני אישית, מביע את הכבוד שלי במקומות אחרים, לא בפורום האי.
 
הוצאת לי ת'מילים מהפה! ../images/Emo185.gif

איך התעצבנתי שקראתי ת'הקדמה שלך. את מדברת כאילו הפורום פעיל 24/7 וכל יום אנחנו מדברים, מתארת אותנו כמו מפלצות חסרי רגישות אשכרה. הפורום לא פעיל אז מן הסתם גם לא יפתחו בו אשכול למרות שזה בטוח היה בה מתישהוא.
 

Rioter

New member
זיו, הגולש באינטרנט,

אני מאוד מסכימה אתכם שדורין הציגה את הנושא בצורה מאשימה ולא בוגרת וראויה, אבל מבקשת: בואו נחסוך בשרשור הזה התלהמות או ויכוח, מפאת הנושא שלו.
מחבקת את המשפחות.
 

dar dahan

Member
../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif, יהיה זכרם ברוך...

יהי זכרם של שני החללים אהוד גולדווסר, ואלדד רגב ברוך, ושמשפחותיהם יזכו לראות ימים יותר יפים מימים אלו...
 
למעלה