אפשר לכתוב כאן על ״זהות בדויה״?!

אפשר לכתוב כאן על ״זהות בדויה״?!

אז, סיימתי את העונה הראשונה (סופסוף) והתחלתי את השניה. היו הרבה דברים שלא זכרתי מהפעם הראשונה עוד שהסדרה שודרה בערוץ 2, בכלל הסדרה ממש גאונית ונזכרתי למה ממש אהבתי אותה (ולמה בכלל היא בין האהובות עליי).
בצפייה חוזרת פתאום שמים לב לדברים שלא חושבים עליהם בפעם הראשונה כמו הסיפור של הנבואה, פתאום הסוף של עונה 4 מקבל משמעות שונה, חשבתי שהנבואה מדברת על סידניvsנדיה ובסוף הכל הוביל לסידניvsאירינה. תמיד חשבתי שהעונה ה5 הייתה רק בגלל שהם רצו למשוך לעוד עונה סתם ופתאום שמים לב שמההתחלה רמזו על אירינה בתור המשמידה..
פתאום מתחיל להבין יותר את הקשר של ג׳ק וסידני, בכלל את ג׳ק.. אני שמח שלא פתרו את כל הבעיות שלו עם סידני על ההתחלה, אני שמח שלאט לאט בנו את הקשר שלהם..
סינדי ו-ווהן, אהבתי שהם בנו את הסיפור בינהם לאט ושהם לא ביחד כבר מהעונה הראשונה, בדרך כלל עושים את זה על ההתחלה (בייחוד בסדרות של ABC).
אגב ABC, פתאום שמים לב לכל הדברים שיש בכל סדרה שלהם (סרטן, ילד ממזר, דמויות שאמורות להיות מתות לא מתות).
אני זוכר שוויל בזמנו ממש עצבן ופרנסי הייתה סבבה ועכשיו פתאום זה הפוך
.. אני רק מחכה שאנה תבוא ותטפל בה..

עכשיו צריך לסיים את העונה השנייה לפני שיס יורידו אותה מהVOD..

Rachel47

New member
היי שלום!

כבר הרבה זמן אני רוצה לעשות שוב צפייה (את 3 העונות הראשונות כן ראיתי משהו כמו 3 פעמים..אבל את 4-5 לא) ויש מלא דברים שאני לא זוכרת
מידי פעם אני תופסת בהוט פרק כזה או אחר אבל לעשות צפייה מרוכזת לא היה לי זמן בכלל

אולי בקרוב..מתישהו...

שלום!

אני התחלתי לראות רק בגלל שיס העלו את כל העונות לVOD, אבל עד שמצאתי זמן לראות..

RenanaD

New member
הא, באמת?

איזה כיף! ממש עשית לי חשק גם, לעשות מרתון של הכל מההתחלה...
ואהלן

זהות בדויה...?

סתם, מגניב לך שאתה עושה צפייה חוזרת, תהנה.
אני לא ממש בנאדם שרואה דברים פעמיים, והשלמתי את כל הסדרה יחסית לא מזמן, אז לא באמת מרגיש צורך....

תודה..

אני בדרך כלל לא רואה עוד פעם סדרות שכבר הסתיימו, אבל הפעם האחרונה שראיתי את העונות הראשונות הייתה בתקופת ׳טלעד׳, אז הייתי צריך לראות שוב..

limors2

Well-known member
צריך לסמן דברים כאלה ב

חחחחח זה יתן לנו לגיטימציה להמשך פעילות חוקית.

למעלה