אפשר לחשוב שכולם

• פותח הנושא hdpe
  • פורסם בתאריך

hdpe

New member
אפשר לחשוב שכולם

כל הזמן מזדיינים. הרי רוב הזוגות אחרי כמה שנים כבר לא עושים את זה או עושים לעיתים נדירות אבל חס וחלילה לא מודים בזה. הרי מי שלא עושה את זה וחושב על זה 24 שעות ביממה הוא לא נורמאלי. נראה לי שהקבוצה שנקראת אה-מיניים הם הנורמאליים. בקיצור - תהיו מי שאתם רק תגידו את האמת.

orald

New member
אני לא חושבת שרוב הזוגות לא מקיימים יחסים.|18

לפחות לא אחרי כמה שנים בלבד. אם כבר זה משהו שנוגע לזוגות מבוגרים יותר.
אם את מתכוונת לכך שלא מקיימים יחסים מדי יום(אבל זה לא "לעיתים נדירות") אז כן, ואני בספק שיש הרבה זוגות שמקיימים יחסי מין מדי יום, ולאורך איזו תקופה זה ממשיך בכלל.

אבל מה המרירות הזו לפתע? מי עיצבן אותך?

ותשמחי, לפחות יש 2 קבוצות מיעוט גדולות יותר שלא יכולות לומר לך שהן מקיימות יחסים בכלל: הומואים ולסביות!

כי רק גבר ואישה באקט של חדירה ואגינלית זה מין באמת, כל השאר זה סדום ועמורה.

אני תוהה אבל...אם אני אעבור ניתוח לתיקון מין ואעשה מין ואגינלי...האם אני אישה אמיתית ומקיימת יחסי מין אמיתיים לפי כבוד הרב ברת'ור שליט"א או שאני עדיין גבר בשמלה? ומה אם זה עדיין עם בת זוג מצויידת בסטרפ-און?
ומה אם אני עם הסטרפ-און?!
אולי נשאל את כבוד הרב...

hdpe

New member
אני עדיין חושבת שהחברה מגזימה

וגם מעוותת אם ההגדרה של יחסי מין היא רק חדירה וגינאלית. אבל לא ננסה לתקן את העולם. מעניין אם אני אצל רופא נשים והוא עושה לי בדיקה וגינאלית פעם ביצי שנה זה אומר שקיימתי יחסי מין עם הרופא? או שרק איבר מין גברי שחודר חאיבר מין נשי זה יחסי מין? ואם כך, אני תוהה על פרשת חיים רמון- רק נשיקה זה לא נחשב למין אז למה הטרדה מינית?

אם שני הצדדים נהנים

לקחתי את הרעיון של הבדיקה הוגינאלית שלב אחד קדימה.
אם יש שם כניסה, אבל זה לא נחשב ליחסי מין, אז אולי מה שקובע בהגדרה אם אלו יחסי מין או לא, הןא עניין ההנאה.

ואז נניח אם זוג מקיים יחסי מין אבל אין הנאה משותפת של שני הצדדים, זה לא באמת נחשב ליחסי מין תקינים.

דמיינו לכם את הדיאלוג הבא:
הוא1 : אתמול עשינו את זה
הוא2 : ונהנית?
הוא1 : בטח
הוא2 : והיא נהנתה?
הוא1 : לא
הוא2 : אז זה לא נחשב. אתה עדיין בתול
הוא1 : לא נכון. אבל עשינו את זה
הוא2 : כן נכון וכן נכון. אתה בתול עד שתלמד לעשות את זה נכון.

(העכבר מגדיר מחדש את הגבריות ואת מושג הגבר גבר).

hdpe

New member
בואו ניקח את עניין ההנאה עוד צעד קדימה.

אם אישה חוזרת הביתה בערב וממתין לה איזה נבלה בחדר המדרגות ואונס אותה וכתוצאה מכך היא נכנסת להריון או נדבקת באיידס. עניין ההנאה כאן הוא ברור- כלומר ברור שהיא לא נהנתה ויותר מכך זאת טראומה לכל החיים בשבילה. אז מבחינת הנאה אלו לא יחסי מין אבל איך אפשר להכנס להריון בלי יחסי מין? אז מבחינת ההריון אלו יחסי מין באבואבואה. מכאן שלא ההנאה קובעת. ושוב אני חוזרת לאותם אנשים אומללים לדעתי שעושים מה שעושים רק כדי לרצות את הציווי המיני שהחברה מכתיבה. לדעתי יש הרבה יותר אנשים ששייכים באיזו שהיא צורה לקשת האה מינית אך לא מודים בכך כדי לא להיות שונים. אתמול התוכנית "לא לפני הילדים" בערוץ 10 היה מערכון על זה שהבעל נכנס למיטה ואומר לאישתו שהוא כבר התרגל שהם חיים ללא סקס. אז היא אמרה לו: למה? דוקא היום בא לי. אז הוא אומר לה: באמת? לא כואב לך הראש או אין לך איזו דלקת פרקים? והיא עונה: דוקא ממש בא לי. וכשהיא מרימה את השמיכה רואים שהיא הפכה לבת ים והיא מספרת לבעלה שאיזו זקנה כישפה אותה ועכשיו היא לא יכולה לעשות סקס כי אין לה פות. עד לאן ללכת עם השקרים? לא יותר פשוט להגיד לא רוצה וזהו?

Berethor

New member
אז מה הפואנטה של הבדיחה

שבעבר היא הייתה יכולה אבל לא היה בא לה, שעכשיו בא לה אבל היא לא יכולה, או העובדה שעכשיו שאין לה את זה ולא יהיה לה עד סוף ימייה אז פתאום היא מרגישה בחסרונו. כמו שאומר המשפט "אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים". אבל אני מניח שאוליי הפואנטה פה היא בכלל על זה שזה מפתיע את הגבר המיני לשמוע שגם אשתו מינית פתאום, משהו שהוא מתקשה כבר לאמין פה ופה בא הטוויסט של הבדיחה כאילו הקאץ'. אני מאמין שבזוגיות כזאת שני הצדדים אומללים, זה מה שקורה שיש חוסר התאמה גדולה. אני חושב שזה בהחלט דבר רע אם היה מתברר שזה גם משהו שמבוסס על מין ולא רק על נטייה, כי זה בעצם היה אומר שהבעיות כל כך מהותיות בזוגיות הן לא משהו שקורה אצל קבוצה קטנה של אנשים אלא תופאה חברתית גדולה ובעייתית. אני כמובן מסכים איתך שיחסי מין זה יחסי מין בין אם זה עם הנאה ובין אם ללא הנאה, הטענה שזה המדד לאם היו יחסים או לא נשמעת לי מופרחת לחלוטין, הנאה זה סוג של בונוס, אבל זה לא המדד לאם משהו הוא נכון או לא נכון, אם לשפוט רק לפי הנאה זה הדרדרות לנהנתנות או לספגנות יתר. מצד שני אלו לא היו יחסי מין אלא אונס, יחסי מין זה כאשר הדבר נעשה בהסכמה ולא בכפייה, עד כמה שידוע לי.

לשבור את חובת ההוכחה

יש איזה צימוד בין קיום יחסי מין ל"נורמליות".
אם לא קיימת יחסי מין עד הצבא אז אתה באיחור בהתפתחות הנורמלית שלך. אם אתה גבר ולא "עשית את זה". אז זה גם משליך על הגבריות שלך.
אם הגעת לגיל עשרים, 21, 22, 23 והשעון עדיין דופק ועוד לא עשית את זה, אז בכלל יש חשש לשפיות שלך, או לאטרקטיביות שלך, ובטח ובטח לגבריות שלך.

אז אני אומר, בוא נשבור את הצימוד הזה.
יחסי מין הם לא מדד לנורמליות. הם לא מדד לגבריות. הם לא מדד לשפיות.
והעיקר ביחסי מין הוא לא הכניסה אלא ההנאה (כשחושבים על זה, זה נשמע הדבר הכי אינטואיטיבי) מה שנקרא - אם לא נהנית או אם בן הזוג שלך לא נהנה, זה לא באמת יחסי מין.

ואז באמת אונס הוא לא יחסי מין. הוא אלימות, וכפיה, ובהמיות והמון דברים אחרים. ומי שעושה את זה הוא לא שפוי ולא גבר ולא נורמלי. כן.

ואם העיקר ביחסי מין הוא ההנאה, אז קל יותר לקבל שיש אנשים שנהנים יותר מדברים אחרים ולא מיחסי מין.

לגבי בת הים - בסוף הוא שלח אותה לאמבטיה :)

hdpe

New member
צודק 100%.

אני חושבת שנורמאלי הוא משהו שמרגיש עם עצמו בסדר ולא עושה או לא עושה כי משהו רוצה. לא עשיתי כן עשיתי לפני צבא אחרי צבא זה לא משנה. כל עוד טוב לי עם זה אז זה נורמאלי.

Berethor

New member
הנאה הדדית היא בגדר אידיאל

ככה באמת היה טוב אם כל יחסי המין היו, אבל מה לעשות זה לא תמיד ככה. הנאה לא יכולה להיות מדד לאם היו יחסי מין או לא, זה כבר גישה נהנתנית ומוטעת, הנאה לא קובעת אם משהו היה או לא היה, וגם לא אם משהו נכון או לא נכון, אי אפשר לשפוט רק לפי הנאה. סמים לדוגמא הם דוגמא מתיי משהו הוא כביכול מהנה אבל הוא בעצם רע, במקרה כזה אומרים שזה הנאה אשלייתית. אם יחסי מין היו או לא זה נשפט ברמה הטכנית, מה שאתה מדבר עליו זה אם יחסי המין היו טובים מבחינת שני הצדדים או לא, וכן ברור שאם הם היו טובים מבחינת שניהם זה המצב הכי טוב, אבל מה לעשות זה לא תמיד ככה. אבל צודק בזה שיש משהו 'לא תקין' באם אין הנאה משותפת. אם יש או אין הנאה משני הצדדים מושפע בהרבה גורמים, לפעמיים אדם פשוט לא יכול להנות מזה, לפעמיים זה כי לא עשו את זה טוב/הדדי, יכול להיות לזה גם סיבות נוספות.

אחרי הילדים, תדירות יחסי המין יורדת פלאים

אצל רוב הזוגות עד כדי תחושה שהם לא מתקיימים בכלל (מרוב שהם נדירים) ויש כאלה שבאמת לא מקיימים יחסים בכלל.

אז ברור שזוגות נשואים מיניים ימשיכו לקיים יחסים בתדירות כזו או אחרת ובכל מקרה זה יהיה חשוב להם גם אם זה לא מתקיים, אבל זה לא מקרי שבכתבות הראשונות על א-מיניות היו הרבה תגובות בנוסח:
"זה מה שנקרא אישה נשואה"

יענו, גברברינו המסכנים באו לבכות שנשים נשואות לא מקיימות יחסי מין...

למעלה