אפשר לחגוג בלוד!!!!

ortazzz1

New member
אפשר לחגוג בלוד!!!!

היום, 30-12, פורקה יחידת אביב (השיטור המשולב) בעיר. האנשים פוטרו בלי משכורות של 4 חודשים + שעות נוספות (של חודש מרץ!!!) מאחר והיחידה פורקה, מן הסתם תרד כמות הניידות בעיר! כמו כן המוקד העירוני 106 ניסגר והפניות לא יטופלו באופן סדיר. אז אני שואל, איפה תכנית ההבראה, ואיפה הביטחון שהבטיח ראש העיר בבחירות???

zivsb

New member
ידידי!! הרגע זה לצורך התארגנות

יור הועד גב' אבלין אשמה היא עושה פוליטיקה אצלה הכל פוליטיקה ראש העיר עובד קשה והיא מפריעה לו. היא פיטרה את העובדים במוקד ובאביב בני לא ידע מיזה עושים לו בכוונה אחרי הגב גם יוסי הרוש אשם גבי אסרף אמרתי?

ortazzz1

New member
כן אבל...

מוזר לי שבני חתום על המכתבים... מה? הוא חתם בלי לדעת???

zivsb

New member
בשעה זו יושבים בלשכת ראש העיר

עו"ד חכם חבר המועצה הרוש מר דוד מרציאנו גב' אבלין דהן וראש העיר עד היום טרם ביצעו כל סיכום. לפי מהלך העינינים זה יקח זמן לא ........

lj101

New member
יקירי יש לי רעיון, להפריט את לוד

בשלב הראשון נפריט את המועצה נביא את אנשי המקצוע הטובים ביותר לאחר מכן נפריט את המחלקות השונות - והתוצאה תהיה שאנשים יעבדו ע"פ קריטריונים ובהשגים, וגם הציבור ירוויח, נכון ?. למה אתם בוכים כי מר גורלכם, הרי כמה חברי מועצה שלכם גרמו לפסילתו של מי היה יכול להיות ראש העיר הבאה ? האם תושבי לוד מגיע להם שהעיר שלהם מתדרדרת ? לדעתי כן, מהסיבה הפשוטה כי מי שבישל את הדייסה צריך גם לאכול אותה ולפי דעתי אותם תושבי לוד שבחרו והעמידו שוב את הנבחרת הנכשלת ובראשם ראש העיר אל להם לבוא בטענות על ניהול העיר.

lj101

New member
יקירי יש לי רעיון עבור לוד

בשלב הראשון נפריט את המועצה נביא את אנשי המקצוע הטובים ביותר לאחר מכן נפריט את המחלקות השונות - והתוצאה תהיה שאנשים יעבדו ע"פ קריטריונים ובהשגים, וגם הציבור ירוויח, נכון ?. למה אתם בוכים כי מר גורלכם, הרי כמה חברי מועצה שלכם גרמו לפסילתו של מי היה יכול להיות ראש העיר הבאה ? האם תושבי לוד מגיע להם שהעיר שלהם מתדרדרת ? לדעתי כן, מהסיבה הפשוטה כי מי שבישל את הדייסה צריך גם לאכול אותה ולפי דעתי אותם תושבי לוד שבחרו והעמידו שוב את הנבחרת הנכשלת ובראשם ראש העיר אל להם לבוא בטענות על ניהול העיר.

dron a

New member
ל-ij 101 :

במסגרת ההצעות: הצעתי,אולי נחליף את התושבים?

zivsb

New member
הלודאים עברו למודיעין ושוהם

אנחנו באנו להחליף אותם אותנו טרינספרו לכאן

למעלה