אפשר לזרוק טמפון לאסלה

bimba177

New member
אפשר לזרוק טמפון לאסלה

ושלא תסתם על בטוח? כי אני הולכת לישון אצל חברה אז אני לא רוצה פדיחות

Blue mai

New member
ממש לא!../images/Emo82.gif

מה שכן,קחי הרבה נייר טואלט ותעטפי את הטמפון [
]

In Dreams

New member
../images/Emo12.gifמותר!../images/Emo29.gif

זה מצמר גפן או משהו כזה, זה מתפרק

greeneye

New member
לא, אחרת זה היה מתפרק לך בכוס.

בכל אופן, לא מומלץ, זה יכול לסתום שרותים.

In Dreams

New member
נההה../images/Emo29.gif

זה כמו נייר טואלט זה מתפרק בטבע, כאילו מתכלה. אני חושבת שזה עשוי מכותנה

bimba177

New member
חחחח לא עזר הרבה כי אין לי ממש

תשובה, מי שיודעת בו-ד-א-ו-ת בבקשה לענות..

aYaLoLy

New member
לא!!1111../images/Emo71.gif

ובואי אני אתן לך דומא מוחשית יותר כשהייתי בג'מייקה אז חלקתי חדר עם בתדודה שלי [שאוטוטו בת 30, אגב], ושתינו היינו במחזור, רק שאני יודת שטמפונים ותחבושות ל-א זורקים לאסלה והיא לא כלכך באיזה יום אחד היא נכנסה לשירותי, ופתאום היא מתחילה לצווח "יש פה קקי צףף!!11 יש פה קקי!1 הוא עולה הוא עולה!!!11111]" כל השירותים הוצפו בקקי עם חתיכות תירס
למזלי לא ראיתי את זה כי ישבתי במרפסת וסירבתי לראות את הפיכסה הזה מסקנה? טמפונים ותחבושזות- לסל וחסל

aYaLoLy

New member
[../images/Emo5.gif../images/Emo71.gif

זה הכה בי מחדש מה שבעצם קרה הוא שהיא נכנסה ועשתה את התירסים המגעילי ם שלה, ואז המים במקום לרדת למטה, עלו למעלה והתפשטו בשירותיך ובחדר חח ואחרכך בא האישניקיון והוא הוציא משם את כל התחבושות והטמפונים המגעילים שלה

Immortality

New member
קיצי, התחבושות סתמו

[בונא, זו הייתה ההודעה הכי דוחה שקראתי כאן ב-3 שנים האחרונות
] טמפונים אפשר לזרוק. בתחבושות יש את החלק הזה שנדפק לתחתונים וזה מה שסותם, אבל טמפון עשוי מרכיבים שמתכלים, כך שאפשר לזרוק אותו לשירותים. את המוליך לא, את הטמפון כן.

DIE kvar

New member
את הטמפון כן, את המוליך לא.

[והסיבה שזה לא מתפרק לך בכוס גל היא שזה לא שם הרבה זמן..רק כמה שעות.. אחרי יותר זמן זה כן מתפרק]

טוף אם כבר(מתפדחת..)

עוד מעט בעזרת השם אני טסה.. ויש בתיכנון גם פארק מים מה שאני מפחדת זה שאני יקבל מחזור
חס וחלילה..(זה יהרוס לי את הטיול) אז במקרה שאני מקבלת (חס וחלילה טפו טפו טפו) אז מותר בימים הראשונים לשים טמפון? ויהיה לי קשה גם לשים אותו בכלל..כי פעם ראשונה אתן יודעות.. אז מה אני עושה במצב כזה?(שוב..חס וחלילה טפו טפו טפו -אל תתייחסו)

Summer moved on

New member
לא הבנתי.

זאת תהיה כאילו הפעם הראשונה שאת מקבלת? או שאת מתכוונת בכלליות לימים הראשונים?

למעלה