אפשר להתפרק קצת?

אפשר להתפרק קצת?

בגיל 6 הייתי בחוג בלט לשנה וחצי ...עם כל הכבוד לזה שזה היה מזמן אני מאמינה שזה אומר משהו... בסוף כיתה ו' הלכתי לבחינות למגמת מחול...התקבלתי..אבל אז פחדתי מהכל..מהשעות והבגדים..מהכל..ככה שנכנסתי ויצאתי איזה 10 פעמים... בכיתה ח' רציתי להיכנס שוב..הפעם הייתי נחושה..אבל עשיתי לעצמי הנחות ולא בטחתי בעצמי..לא נכנסתי.. השנה,כיתה ט',נכנסתי למגמה בדצמבר..וידעתי שלא יהיה לי קל כי לא רקדתי מאז גיל 6...השלמתי מלא שיעורים לאורך כל השנה בקלאסי ומודרני וקטפתי מחמאות רבות..יום אחד המורה לג'ז רצה להעיף אותי מהריקוד שלו והגעתי בוכה לשיעור קומפוזיציה..המורה לקומפוזיציה(הרכזת)אמרה שגם המורה לקלאסי לא מרוצה ממני(למרות המחמאות ממנה..)והמשך היותי במגמה שנה הבאה נתון לשיקול.. שלשום קיבלתי תעודה,היו לי ציונים טובים במחול והיה רשום שאני נשארת..אבל כשהגעתי הבייתה פתאום גיליתי שהרכזת לא מאמינה ביכולת ובפוטנציאל שלי ואומרת שאין לי כישרון(למרות שבסוף השנה גם המורה לג'ז הרבה לשבח אותי ובסוף כן הייתי בריקוד שלו)ויש ועדה לגבי ביום ראשון עם 99.9% שאני בחוץ...אני חושבת שמגיעה לי ההזדמנות שנה ראשונה(כביכול,מאז גיל 6)שאני רוקדת והשתפרתי די הרבה...ויש לי ציונים טובים וקטפתי מחמאות בהרבה מאמץ....ועכשיו היא זורקת לי הכל לפח..אני יודעת..יש עוד מקומות לנסות את הצלחתי בהם..אבל אני רוצה את הבגרות שלי במחול..מקומות אחרים לא מכירים אותי וסביר להניח שלא יקבלו אותי..אבל המגמה הזאת ראתה כמה אני מסוגלת להשתפר וכמה אני רוצה את זה...
סתם התפרקתי..אני אשמח לשמוע מכם תגובות...מתנצלת על האורך

../images/Emo122.gifמה שאומר משהו זה שבגיל

6 הייתי מצויינת בבלט..מתנצלת נמחק לי כל הטקסט והייתי צריכה לשחזר מהמוח

Mr GK

New member
להילחם

אם את רוצה את זה ממש, את יכולה להילחם על מקומך. להסביר את המצב. להסביר שאת מאמינה שיש לך פוטנציאל ("תראו כמה התקדמתי שנה אחת של ריקוד!") ושאת מוכנה להמשיך להשקיע כדי לסיים בגרות במחול. אם לא עובד, אפשר לנסות לערב הורים. בכל מקרה, אני מקווה שיהיה בהצלחה, ורק תזכרי שיש עוד מגמות ומקומות לרקוד בהם, במדינתו הקטנה.

../images/Emo10.gif

הרכזת הזאת לא נחמדה
תדברי איתה, תראי לה את התעודה ושקיבלת ציונים טובים
היא לא יכולה להעיף אותך עם ציונים טובים, זה מפגר
יהיה בסדר

למעלה