אפשר להתייעץ איתכן?

אפשר להתייעץ איתכן?

בנות יעצו לי מנסיונכן עד עכשיו מתחילת השנה אמא שלי שמרה על הילדים מה שאומר להגיע כל יום מעיר אחרת - נסיעה של רבע שעה לאסוף את הגדול מביה"ס ואת הקטנה מהגן ונוסעים חזרה אליה עד שאני מסיימת לעבוד ב 16:00 מההתחלה סיכמנו שהסידור יהיה עד דצמבר עכשיו הודיעו לי שהעבודה שלי ממשיכה עוד קצת בין מרץ למאי - שום דבר ברור הייתי משלמת לאמא שלי סכום סמלי - בעיקר בשל הנסיעות עכשיו כבר קשה לה ואני מבינה - היא לא במיטבה בריאותית הילדים לא רוצים צהרון המחירים בצהרון אסטרונומים 2500 ש"ח ואני לא ממש מכירה מישהי שאני יכולה לסמוך עליה בעיניים עצומות הילדים ביקשו שאשאל חברה טובה שגם הילדים חברים בינהם דיברתי עם החברה היא מוכנה לנסות פעמיים בשבוע ואז אני אקח על עצמי עוד יום ואבקש יום מאמא שלי ויום מחמותי (הכל כרגע בגדר מחשבות) העניין שהחברה טוענת שהיא מוכנה אבל לא מוכנה לתשלום כי אנחנו כמו משפחה ואני חושבת שאני חייבת לשלם אבל גם רוצה לא להיות מגוחכת בתשלום שאציע לה - במידה וזה יצא לפועל כמה לדעתכם אני צריכה לשלם על יומיים להוציא את הילדים כולל ארוחת צהריים עד 16:00? בתקווה שהסידור הזה יבוא בחשבון מקווה שיצאתי ברורה - אני כ"כ מבולבלת מהמצב הזה שלא ישנתי כל הלילה

ButtercupA

New member
אולי תציעי לחברה שפעם בשבוע

ביום שאת לוקחת את הבת, את תקחי את הילדים שלה אלייך, וככה יהיה לה יום חופשי.

כל הכבוד לחברה שלך.

אז ככה - אם היא לא מוכנה כסף, אולי תוכלי יום אחד את לקחת את הילדים שלה (ביום שחשבת לקחת על עצמך) אולי במקום כסף, תקני לה מתנה נחמדה או כל שבוע תביאי לה עוגה או סלסלת פירות גדולה או משהו דומה. אני מבינה למה את רוצה לשלם, אני חושבת שנכון והוגן שיהיה בניכן איזה שהוא הסדר. (אצלינו משלמים 20 ש"ח לשעה בערך) .

pf26

New member
תעשי עם החברה "דיל"

אם יש לך יום שבו את אוספת את הילדים שלך - תקחי גם את שלה. ואם לא - בסביבות מרץ - מאי את מתפנה, תחזירי לה אז... גם לי היה סידור עם חברה. במשך שנה וחצי הוצאתי את הבן שלה 3 פעמים בשבוע מהצהרון יחד עם הבן שלי, לקחתי אותם לחוג, המתנתי שהחוג יסתיים ואז החזרתי אלי לעוד חצי שעה. א-ב-ל : כשהיו ימים בהן ידעתי שלא אוכל להוציא את הבנים, היא שלחה את בעלה/חמה/אמא שלה, כשיש ימי הולדת היא לוקחת את גם את הבן שלי (ומחזירה). מה אני רוצה להגיד - בדיוק שביל זה יש חברים. פעם את זקוקה לעזרה ופעם היא תזדקק לעזרה.

אביבקיץ

New member
אפשר לתת שווה כסף

אצלנו היה מצב הפוך, בעלי אסף באופן קבוע ילד אחר, וסרב לקחת כסף. האמא של הילד ההוא הציעה לתת לבת שלנו מתנה כמה ספרים. כל הצדדים יצאו מרוצים מהסידור. (אני חושבת שהיא נתנה לנו מהמבצע של 4 ב100, כלומר עלה לה 100 שקלים. הוא לקח את הילד כל יום במשך 3 שבועות. כלומר - 15 ימים)

nutmeg

New member
לי היה דיל עם השכנה

כשהילדים היו קטנים: פעמיים בשבוע אני באתי מהעבודה מוקדם ואספתי את כולם, כולל צהרים שיעורים וכו', ושלוש פעמים היא (כי היא הייתה מורה ובכל מקרה עבדה פחות שעות ממני וזה לא פגע לה בשעות המשרה). דפק כמו שעון ועבד יפה עד שהילדים גדלו ויכלו להסתדר לבד.

למעלה