אפשר להשתחרר מהצבא עקב התקף?

אפשר להשתחרר מהצבא עקב התקף?

לפני שהתגייסתי קיבלתי 2 התקפים בעבר(שידענו שקיבלתי..סביר להניח שהיו עוד רק שלא גילו אותם) והצבא היה מודע אליהם,ובגללם קיבלתי פרופיל 45 עורפי וגם פטור משמירות. מאז הצבא אפשר לומר שהמצב הדרדר..הייתי בקורס שמאוד הלחיץ אותי..אבל ממש..וכשחזרתי הביתה היה לי התקף(בזמן שישנתי ושוב במקרה ההורים שלי ראו אותי). לא רציתי לדווח על זה או להתאשפז בגלל שפחדתי שיוציאו אותי מהצבא בגלל זה. מאז נפלתי מאותו הקורס,והגעתי לתפקיד ממש משעמם..הציבו אותי ביחידה פתוחה וממש רחוקה(אני גרה בת"א והבסיס בבאר שבע), מאז אני בקושי ישנה 5 שעות בלילה..יש לי כאבי ראש מאוד חזקים ולפעמים צרבת-כנראה מהתרופה.וממש רע לי! מכל הבחינות. אני מפחדת שלמרות התרופה(שהיא במינון נמוך) האפילפסיה באמת חזרה לי, אני עכשיו אמורה לקבל שינוי שיבוץ..אבל שוב כלום לא ישתנה,אני באותו תפקיד שלישותי משעמם ואני באגף הכי מעפן בצה"ל. רציתי לדעת אם מדווחים על התקף אפילפסיה בזמן הצבא משתחררים על פרופיל בריאותי? כי אני באמת מרגישה ביזבוז וחוסר אונים..כי באמת שניסתי הכל.

Nayeli

New member
שלישות בכלל משעמם לחץ

רק לאנשים שאוהבים תיוקים... אני לא יודעת אם ישחררו אותך בכלל ההתקפים, אבל שווה לדווח על ההתקפים, להתעקש לראות נוירולוג ולנסות לדחוף לכיוון, גם אם לא תשוחררי אולי יתנו לך עוד הקלות. משגע אותי איך הצבא תוקע את כל אלה מהמרכז בדרום וכל הדרומיים במרכז, על אחת כמה וכמה אנשים עם בעיות רפואיות.

עכשיו יש לי המלצה מנוירולוג

להיות בבסיס קרוב שדורש נסיעות מועטות..אני גם יבקש הגעה מאוחרת..ממש לא אכפת לי לנצנץ ככה. ועדין,תמיד רציתי בסיס סגור..להרגיש את הצבא ולהיות בבסיס פתוח זה ממש מבאס..כמו עבודה בחינם,בלי סיפוק..חוזרים הביתה ב7 וקמים ב6 לבסיס,זהו.

mkisslove5

New member
לפי ספר הפרופילים,

אחרי התקף החייל מקבל 24 זמני אוטומטי לחצי שנה. להזכיר, כשיש 24 הפז"מ עדיין דופק, ולכן את יכולה תיאורטית להעביר את השירות שלך עם 24. אני מאמין שעם המלצות, לחצים וועדות תוכלי להשתחרר סופית. זה פשוט עניין של מה את מעדיפה.

למעלה