אפשר להשוויץ

אפשר להשוויץ

יש אצלנו את חדר העבודה/אורחים/בלאגן.... עברנו לדירה לפני פחות מחצי שנה, ועדיין לא סידרנו אותו סופית. בנוסף זה הפך להיות חדר שכל פעם שבאים אורחים דוחפים אליו את הבלאגן וסוגרים את הדלת. לאחרונה החלטתי שאני חייבת ארון בחדר הזה כי כבר אין לי איפה לאכסן, ונמאס לי לערום דברים ביחידות מדפים פתוחות. לרגל הארון שיגיע מחר סידרתי היום את החדר! ככה זה התחיל (ממש מפדח)

ועוד זווית...זוועה

את הספריה הבהירה אני מוציאה, הספריה הכהה עברה לפינה השמאלית הרחוקה- איפה שיש קרשים שנשענים על הקיר. ובמקום של הספריה הכהה יכנס הארון

ועכשיו!!

שימו לב שכל הדברים שעל הספה, ואילו שבין הספה לספריה יאוכסנו בארון.... איזה כיף

SILIVAS

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

I Was Hoping

New member
כל הכבוד!

זה שיפור ממש משמעותי! חבל על חדר נוסף שהופכים אותו לחדר בלגן, אפשר לעשות בו כל כך הרבה דברים! תשמרו על הסדר ותמשיכו כך

כל הכבוד../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איזה סיפוק זה לעשות כזה מהפך! עכשו רק חשוב לשמור עליו...

ronchooli

New member
כל הכבוד לך!!../images/Emo45.gif

נראה מעולה והכלבלב שם חתיך משו משו

iditush forever

New member
פששש ממש יפה איך סידרת

גם לנו יש חדר כזה, מעין חדר עבודה שלי שבו אני גם מקפלת כביסה ומייבשת אותה על המתלה הזה. הארון חצי נשפך החוצה מרוב דברים ואין לי מושג קלוש שבקלושים איך אני בכלל ניגשת לסדר אותו. נתת לי אחלה יוזמה..

iditush forever

New member
חחחח את צודקת.... והכלבלב שם בתמונה

מוכר לי מפורום כלבים
לופו שמו נכון? הוא יפיוף וקיבלתי צביטה בלב מהמבט הממיס שלו. הנה שלי... לא יודעת אם את זוכרת, מינימי.

איזה קטע חשבתי שיש לך לברדור

מינימי מתוקונות! ולופו ממיס גם אותי....המלאך, תודה על המחמאות.

iditush forever

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

ומינימי מוסר תודה גם כן, הוא זכר ולא נקבה, הוא זאב מעורב עם כנעני או סמויאד. בינינו אף אחד לא יודע מה באמת התערבב שם.. אבל יש בו זאב לבן בטוח.

ronchooli

New member
יש לי רעיון

כל דבר שניכנס לארון את צריכה לתת 2 או 3 הסברים לעצמיך, למה מה שלא עבר את הוועדת קבלה, לא ניכנס אגב לחתולה יש פס, היא הרמת"כל היא לא צריכה לתת הסברים

למעלה