אפשר להשוויץ

א מ צ י ה

New member
אפשר להשוויץ

במוצ"ש יש יומולדת 3 לגדולה שלנו עם המשפחה (ואני יודע שזה מתנגש עם מפגש פורום). אז אתמול הכנו לה בית מממתקים. הכל אכיל, אפילו הבית עצמו שיצוק משוקולד והבסיס עליו הכל מונח. כל היום שיחקתי עם יציקות שוקולד, ובחיים לא פתחתי כל כך הרבה חבילות שוקולד. וברקע רואים קערות שגם הן עשויות משוקולד, ונשים בהן תותים טבולים (בשוקולד כמובן). איזה כיף היה (ולכלוך עד 1 בלילה, כי הכל עשינו בשושו אחרי שהיא ישנה). רק נראה לי שעכשיו אני כבר לא מסוגל לראות שוקולד יותר, צריך להתמכר למשהו חדש. ונראה איך היא תגיב מחר ומה יגידו הדודות...

מיקלול

New member
מדהים, איך אפשר לעמוד בפיתוי עד

מוצ"ש? למרות שאני לא חובבת שוקולד. כל הכבוד לכם

א מ צ י ה

New member
וזה מוחבא עכשיו בחדר סגור

שאם נכנסים אליו, מתעלפים מריח השוקולד באויר.

yoelth

New member
אם הדודות לא ירצו, אז...

תעשה מיד תנועת פרסה , עם העוגה, לכוון מפגש הפורום, שם ללא ספק, תתקבל בתרועות עולות ויורדות....

yoelth

New member
אפשר גם לא להביא כלום וזה בסדר

בעיקר מי שמגיע מאוחר... העיקר לבוא!!!!!!!!!!

א מ צ י ה

New member
אני אבדוק שהכל כשר בשבילך...

יש הערכה עדי מתי יימשך המפגש בהנחה שרובכם הולכים לעבוד למחרת?

Angel972

New member
אם עד לשעה 12 אנשים לא יתפזרו

אני אישית אדאג לסלק אותם (אם אני אחזיק מעמד עד לשעה כזאת
) זה שאנשים נחמדים מארחים אותנו לא אומר שצריך להתנחל שם ...

galizoe

New member
אמציה! מה עשית לי!!! הילדה שלי

(גם 3) שחשבתי ששקועה עמוק בהופ ישר קלטה ודרשה גם עוגה כזאת!!!!!!!!!! ד"א - אהבתי את האופניים!! (והשביל - מתה על ה'אבנים' האלו) מקסים מקסים. ספר איך היתה התגובה של הילדה...

א מ צ י ה

New member
הילדה בהלם

וגם האורחים האחרים. ואז התחילה כמובן לזלול את הכל, עד שעצרנו אותה והחבאנו את זה שוב...

../images/Emo124.gif אמציה זה מקסים../images/Emo106.gif

הכי אני אוהבת את הגג
{מתה על טובלרון} והאופנים...
כל הכבוד,ומזל טוב לילדה

nevophir

New member
זה מזכיר לי...

כשהבת שלנו היתה בת 3 או 4 הזמנו ליום ההולדת את כל החברים הורים וילדים,חילקנו לכולם סינרי ניילון ושקיות זבל שחורות לילדים,נתנו להם קופסאות קרטון וסכיני חיתוך לאבות,קופסאות שוקולד למריחה,סוכריות,שוקולדים,חטיפים,עוגיות ומה לא והם בנו בתי ממתקים לתפארת כמו הבית של עמי ותמי. מומלץ מאוד!אירוע מדהים ומצחיק ביותר לראות את הזאטוטים איך הם "גונבים" ממתקים.האבות בונים והילדים "מקלפים" להם את הבית.

למעלה