אפשר להציע סקר?

בדנתמ

New member
אפשר להציע סקר?

כן כן זה שוב אני...
אני יושב לי פה ושומע את land of the free של GAMMA RAY להקת פאוור גרמנית חביבה שאני מניח שרובכם מכירים, אבל בסביבה שלי הרוב לא שמעו עליהם (חוץ מאחד מהיחידה שלי שהכיר לי אותם
) אז תהיתי, מה לדעתכם השיר הכי טוב שלהם? האמת שלי נדבק בימים האחרונים לראש השיר blood religion אבל אני אוהב הרבה שירים שלהם אז קצת קשה לי להכריע פה... *אה ולחלוטין לא קשור... למי פה כבר יש כרטיס לנייטוויש?
אני

McBlack

New member
אני לא מכירה מספיק שירים שלהם, אבל אוהבת

במיוחד את הבלדה המקסימה, lake of tears
גם it's a sin אחלה שיר, אני אוהבת את הצווחות שלו בפזמון
תמליץ לי באמת על כמה שירים, שאבקש ממישהו שישיג וישלח לי...

בדנתמ

New member
המלצה על שירים של גאמא ריי

rebellion in dreamland all of the damned farewell insanity and genious blood religion 18years gamma ray (אתם חייבים להודות שללא מעט להקות יש שיר שנושא את שם הלהקה...מוזר לא?) gods of deliverance last before the storm heaven or hell heaven can wait razorblade sigh עכשיו השגתי את האלבום מג'סטיק שלהם (ממנו בא השיר blood religion ) אז אני אוכל להמליץ עוד מעט על עוד שירים ממנו... בכל אופן להקה מומלצת
והאלבום שלהם land of the free מומלץ בחום. זה האלבום הראשון שלהם שקניתי והוא פשוט איכותי
והאמת שאני לא מכיר את lake of tears אבל זה משהו שאני אגש לתקן בקרוב
וכן ITS A SIN חמוד ביותר... יש משהו נחמד בקאברים של להקות פאוור מטאל לשירים כאלה. אני ממליץ גם על שני הקאברים של DEMONS&WIZARDS (מהאלבום הראשון ומהשני)

בדנתמ

New member
אה ושכחתי

the cave principle מהאלבום insanity&genious גם אחלה שיר... בקרוב עוד המלצות מתוך מג'סטיק...

בדנתמ

New member
המלצות ממג'סטיק

blood religion revelation spiritual dictator condemned to hell והאמת שכל האלבום אחלה

CPUBOOM

New member
יש עדיין כרטיסים?

אני חייב לקנות .זה אפילו לא יקר כל כך כמו שחשבתי. תגידו לי שעדיין יש כרטיסים.! אין אני מתקשר אליהם?יש מספר?

בדנתמ

New member
כרטיסים לנייטוויש...

לדעתי עדיין יש (אחרת אני מכיר כמה אנשים שיהיו מאוד מאוכזבים...). ד"א זה יוצא 214 עם דמי טיפול. אממ תנסה להיכנס לאתר של הדרן (תכתוב "הדרן" בגוגל...) בטח כתוב שם מספר הטלפון שלהם. הוא שמור לי בעיקרון בטלפון אבל הוא לא איתי כרגע... בהצלחה!

CPUBOOM

New member
חבר'ה שאלה

אני מאמין שאני יהיה בהופעה אבל יש בי התלבטות קלה. יש זמרת חדשה ,אף אחד לא יודע ממש למה לצפות,האם היא מסוגלת להביא יכולות סבירות שיאפשרו לה לשיר שירים ישנים? איך היא תשמע בהופעות חיות וכ'ו אני ממש לא רוצה להתאכזב מההופעה. מה אתם אומרים שווה לקחת סיכון? סך הכל מדובר ב-215 ש"ח וכמבן שאני רוצה לקנות גם את האלבום שלהם(אלבום של נייטוויש היא אפשר לפספס,עד עכשיו זה היה ככה לפחות,נקווה שזה ימשיך כך)

בדנתמ

New member
לדעתי תן לה הזדמנות

שמעתי את השיר החדש שלהם איתה EVA והיא דווקא שרה אחלה. היא לא בדיוק טריה אבל גם לה יש קול יפה. יותר רך כזה ופחות אופראי אבל עדיין אחלה. הייתי אומר שהיא נשמעת טיפה דומה לקנדיס נייט (הזמרת של בלאקמורס נייט - ההרכב שלה ושל ריצ'י בלאקמור, הגיטריסט של דיפ פרפל) אבל טיפה יותר מותאמת-נייטוויש. בגדול תשמע את השיר החדש הזה ואני אומר שזה שווה את הכסף. אחרי הכל גם הלהקה היא להקה ולא רק זמרת, גם הזמרת החדשה שרה סבבה וגם כמה פעמים כבר תהיה לך הזדמנות לראות את נייטוויש בארץ? לדעתי אתה לא תתחרט חבוב...

הממ פשוט תנסה לשמוע את השירים מהאלבום החדש

ואז תחליט. יש את אוה שיצא, יש כמה סמפלים באתר הרישמי... ויש ביוטיוב שירים שהודלפו בצורה קצת לא חוקית.

CPUBOOM

New member
שאלה לגבי מיקום הדרן

לפי האתר שלהם הם ממוקמים באבן גבירול. זה ליד התחנה המרכזית החדשה בתל-אביב?

Musta Susi

New member
Send Me a Sign../images/Emo47.gif גם השיר הראשון שהכרתי וגם

האהוב עליי. לא מכיר יותר מדיי. שמעתי רק את Power Planet וקצת את New World Order אבל לא זוכר ממנו הרבה.

ש נ י1

New member
תגידו

גם לכם השם New World Order מזכיר דברים לא טובים או שאני סתם סתומה שלא מבינה אנגלית?

Musta Susi

New member
לא כמו "הפתרון הסופי"../images/Emo3.gif

אבל זה בכלל NO world order, בדקתי עכשו...

למעלה