אפשר להצטרף?

אפשר להצטרף?

שלום, אני נתי מאזור חיפה ובעלי ואני אוספת סכיות סוכר! (כולם:"שלום נתי...") האמת שהרעיון עלה כאשר היינו בעלי ואני בחו"ל לפני כחודש. ישבנו לנו בבית קפה ושיחקנו עם שקיות סוכר עם תמונות ממש מגניבות ופתאום בעלי העלה רעיון של איסוף שקיות סוכר ובהסתמך על כך שאני אספנית כרונית (יש לי אוסף של כרטיסי ביקור, וקצת שטרות ומטבעות) וזה משהו נחמד שאפשר לעשות ביחד, התלהבתי מהעניין. עכשיו אני מציקה לאנשים שיביאו לי שקיות סוכר וחברים ומשפחה צוחקים ממני ויורדים עלי כל הזמן, כי לדעתם זה ממש ילדותי והם לא מבינים מאיפה זה בא לי. איך מסבירים לאנשים את הצורך לאסוף דברים?????

תמיר1991

New member
שלום נתי!

אוסף ממש מעניין, ונשמח לתמונות! מקווה שתתערי בפורום! תמיר.

שלום נתי וברוכה הבאה.

הצחקת אותי. "אני אספנית כרונית (יש לי אוסף של כרטיסי ביקור, וקצת שטרות ומטבעות)"?? אספן כרוני זה מי שיש לו לפחות עשרה אוספים שונים שתופסים שלושה חדרים בגודל בינוני ומעלה. קצת כרטיסי ביקור, שטרות, מטבעות ושקיות סוכר יש לכולנו. את צריכה לקבל פרופורציה על המחלה שלנו... וברצינות, איך את שומרת מפני חרקים ואוכלי סוכר למיניהם?

תמיר1991

New member
מצטרף לשאלה.

אני חושב שאספנית התיונים שהייתה כאן כתבה גם על שיטות, אבל הן נשכחו ממני משום מה. תמיר.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קודם כל תודה לכולם על קבלת פנים יפה! שנית, לא התכוונתי "כרונית" מבחינה זו. חוץ ממה שהזכרתי אין לי אוספים גדולים, אבל יש לי קצת מהרבה דברים (חוץ מכרטיסי ביקור, כסף ועכשיו גם סוכר, שממנו אני הכי מתלהבת) - מחזיקי מפתחות, עטים, טלכרטים, כרטיסי ברכה, נרות וכו', אבל לא התמדתי. היו לי קצת בולים, אותם מסרתי לחבר שאוסף והאמת שגם מהמטבעות והשטרות מסרתי לחבר שיש לו אוסף ענק ומיוחד ואני מעדיפה שיהיה לו אוסף יותר גדול.

בּני

New member
היי נתי

ברוכה הבאה לפורום אוסף שקיות סוכר הוא רעיון נחמד מאוד, פעם היה לי אוסף קטן כזה (כמה מאות
) אבל מזמן כבר הוא עיננו... איך מסבירים לאנשים את הצורך לאסוף דברים? אני כבר מזמן התייאשתי, את מי שלא מבין או מזלזל או צוחק על האוספים אני פשוט לא משתף יותר מדי! מי שכן מתעניין כבר שואל לבד. וחוץ מזה פה יש חבורה מאוד גדולה של אנשים שלא צריך להסביר להם כלום, אנחנו לא מרימים גבה על שום אוסף
(משהוא אמר שובלים לבנים?
), יש פה כמה אספנים, עם תחומים שיכלו להראות מוזרים מאוד, אבל הידע שלהם שמלווה את האוסף גורם לו להיות רציני! רשימה של כל האספנים (מעודכנת עד המפגש בצפון) תוכלי לראות כאן. אגב, ב-yellow ישנן שקיות סוכר מקסימות עם תמונות של אישים מההסטוריה הציונית/ ישראלית כמו חיים וייצמן, ש"י עגנון וכדומה. עמדתי לי ליד הדלפק והוצאתי מהקופסא כ-10 דמויות שונות עד שהמוכר היה קצת לא נחמד... לא שרציתי להתחיל אוסף חדש, רק לראות מי נמצא שם
בקיצור - שווה בדיקה ומומלץ לקחת שקית - שתיים בכל ביקור...

dan the man

New member
שלום נתי..

אני דן ..בן 13 מאשדוד אני אוסף מטבעות ושטרות מיבשת אסיה... שקיות סוכר זה תחום מעניין מאוד יש לי גם כמה אם תמונות של פריטים ושל אנשים אני בטוח שיש סידור מיוחד...

KaNiJa

New member
ברוכה הבאה נתי! ../images/Emo24.gif

בתור אחד ששותה הכל עם 3 סוכר, אני מעריך מאוד את האוסף שלכם.
נשמח לראות תמונות ולשמוע ממכם בפורום. בברכה, רונן, אספן הפחיות.

ברוכה הבאה

אני אספנית חתולים וסמלים/סיכות דש. יש לי שתי שקיות סוכר, אחת עם ציור של חתול לכן היא שייכת לאוסף החתולים. השניה סתם נוסטלגית - מפונדק אלביס עם ציור של הזמר ובפורום אלביס הם לא מרשים לפתוח את השקית הזאת בכדי הראש שלו לא יקרע

JAMES DEAN

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

אני גלעד ואני אוסף כרטיסי ביקור אשמח מאוד להחליף איתך כרטיסים. שלחתי לך מסר.

ronmerav

New member
שלום נתי

וברוכה הבאה. בשרשור אחר העליתי לבקשתך מפית עם כינור, מאוסף המפיות המאוד ישנות שלי, כפי שניתן לראות מהעיצוב. אשמח לאסוף לך שקיות סוכר, אולי נתחלף תמורת סוכרזית (סתאאאם).

למעלה