Velma Kelly
New member
אפשר להצטרף?
שלום, קוראים לי גל. דבר ראשון, אל תשפטו את הכינוי שלי כי באמת שאין מה להשוות בין שיקגו למולן רוז, שניהם דברים שונים ואת שניהם יש לי בספריית קלטות וקניתי את הדיסקים של שניהם וזה לא קשור כ"כ
ועכשיו הכרות קצרה, ניקול קידמן היא לא ספק מהשחקניות האהובות עלי. אני אהבתי את כל הסרטים שראיתי שלה.. אני חושבת, לא בטוחה, שהראשון שראיתי היה קסם מעשי, ואני מתה על הסרט הזה! זרט ממש חמוד וגם את סנדרה בולוק אני אוהבת אז זה בכלל סרט מדהים! וניקול היא ללא ספק שחקנית מצויינת. ומחוץ למסך, דעותיי לגבי חייה של ניקול בדרך כלל גורמים לויכוחים, מקווה שלא פה.
פנלופה קרוז - מגעילה! חסרת כישרון, חסרת יופי וחסרת טאקט! וכמובן הורסת משפחות. נכון שיש את אלו שאומרים שהם נפרדו בלי שום קשר אבל אני בכל זאת חושבת מה שאמרתי עלייה!
טום - מבחינתי? טום הפסיד אותה! היו לו מספיק אפשרויות לחזור אליה. לפחות פעם בחודש מתפרסם משהו על הקשר בינהם שאולי יש מצב אבל הוא לא מנצל את זה וזה כבר בעיות שלו.. (עד לא מזמן, משהו כמו חצי שנה, לא הייתה לי בעיה איתו אבל אחרי כל הסיפור על הטלפון אחרי האוסקר ושלא עשית אחרי זה שום דבר עם זה הפסדת - מה לעשות?)
בראד פיט - אתם בטח שואלים את עצמכם מה זה קשור, אז ככה. כבר כמעט שנה וחצי שאני חושבת שבראד פיט וניקול יכולים להיות זוג חמוד ומהמם ביחד! בטח הרבה יותר מג'ניפר אניסטון.. ומאווווווד התאכזבתי ככשמעתי שניקול לא תעשה איתו את הסרט מר וגברת ג'ונס. חיכיתי לזה! אמממ אני מקווה שתקבלו אותי פה כי ממה שהספקתי לקרוא פה אתם נראים חבורה כזו ממש נחמדה.. אז זהו.. שאלות משהו? אני פה
שלום, קוראים לי גל. דבר ראשון, אל תשפטו את הכינוי שלי כי באמת שאין מה להשוות בין שיקגו למולן רוז, שניהם דברים שונים ואת שניהם יש לי בספריית קלטות וקניתי את הדיסקים של שניהם וזה לא קשור כ"כ