אפשר להצטרף?

Velma Kelly

New member
אפשר להצטרף?

שלום, קוראים לי גל. דבר ראשון, אל תשפטו את הכינוי שלי כי באמת שאין מה להשוות בין שיקגו למולן רוז, שניהם דברים שונים ואת שניהם יש לי בספריית קלטות וקניתי את הדיסקים של שניהם וזה לא קשור כ"כ:) ועכשיו הכרות קצרה, ניקול קידמן היא לא ספק מהשחקניות האהובות עלי. אני אהבתי את כל הסרטים שראיתי שלה.. אני חושבת, לא בטוחה, שהראשון שראיתי היה קסם מעשי, ואני מתה על הסרט הזה! זרט ממש חמוד וגם את סנדרה בולוק אני אוהבת אז זה בכלל סרט מדהים! וניקול היא ללא ספק שחקנית מצויינת. ומחוץ למסך, דעותיי לגבי חייה של ניקול בדרך כלל גורמים לויכוחים, מקווה שלא פה.
פנלופה קרוז - מגעילה! חסרת כישרון, חסרת יופי וחסרת טאקט! וכמובן הורסת משפחות. נכון שיש את אלו שאומרים שהם נפרדו בלי שום קשר אבל אני בכל זאת חושבת מה שאמרתי עלייה!
טום - מבחינתי? טום הפסיד אותה! היו לו מספיק אפשרויות לחזור אליה. לפחות פעם בחודש מתפרסם משהו על הקשר בינהם שאולי יש מצב אבל הוא לא מנצל את זה וזה כבר בעיות שלו.. (עד לא מזמן, משהו כמו חצי שנה, לא הייתה לי בעיה איתו אבל אחרי כל הסיפור על הטלפון אחרי האוסקר ושלא עשית אחרי זה שום דבר עם זה הפסדת - מה לעשות?)
בראד פיט - אתם בטח שואלים את עצמכם מה זה קשור, אז ככה. כבר כמעט שנה וחצי שאני חושבת שבראד פיט וניקול יכולים להיות זוג חמוד ומהמם ביחד! בטח הרבה יותר מג'ניפר אניסטון.. ומאווווווד התאכזבתי ככשמעתי שניקול לא תעשה איתו את הסרט מר וגברת ג'ונס. חיכיתי לזה! אמממ אני מקווה שתקבלו אותי פה כי ממה שהספקתי לקרוא פה אתם נראים חבורה כזו ממש נחמדה.. אז זהו.. שאלות משהו? אני פה:)

Padme Amidala

New member
בוודאי שאפשר... ברוכה הבאה!!! ../images/Emo13.gif

דבר ראשון, לגבי הניקניים שלך- אני אמנם לא מתתי על שיקאגו, אבל ולמה קלי בהחלט הייתה הדבר הכי טוב שם! וחוץ מזה, כל אחד והטעם שלו!
לגבי הדעות שלך על החיים של ניקול- נראה לי שכאן דווקא כולם מסכימות איתך... לפי דעתי ניקול צריכה לעשות עם החיים שלה מה שהיא רוצה ומה שנוח לה, וזה ידוע שכאן לא מתים על פנלופה... (בלשון המעטה) אז ברוכה הבאה!! אני אשמח לראות פה עוד הודעות שלך ואני מקווה שתיהני!

gloria23

New member
ברוכה הבאה!

אז גם את אוהבת את שיקגו, זה היה הסרט הכי טוב שראיתי השנה, והמשחק של קתרין זיטה ג'ונס היה נהדר לא פלא שהיא קיבלה עליו אוסקר, אבל גם אהבתי את המשחק של רנה, אבל הייתי עם ניקול באוסקר! טוב אז אני מסכימה איתך בקשר למה שכתבת על קרוזון וזוגתו המגעילה, לא סובלת את שניהם, בקשר לבראד פיט לא צריך גם אותו שישאר עם ג'ניפר, טוב אז בכל מקרה וולקאם!

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

תמיד נחמד לפגוש עוד מעריצים של ניקול. אני עוד לא ראיתי את שיקאגו, מקווה שייצא בקרוב. מסכימה איתך בקשר לדעותייך על הסובבים את ניקול. השתלבות נעימה...

shiray

New member
חחח

איזו התקפת אייסיקיו יש לך היום.... ד"א מי שנמצא כאן תעזרו לי! אני חייבת לדבר עם מישהו ברבע שעה הקרובה עד שאני אלך לישון... אני לא מסכימה שאת כל החופש אני אבזבז על למידה למבחן בתנ"ך! לפחות תצילו לי את הסוף!

Velma Kelly

New member
אי סי קיו

אומנם אני כל הזמן באווי אבל רוב הזמן אני שם אלא אם כן אני באמצע לראות סרט, באפי במחשב או באמצע לשמוע מוזיקה וזה מפריע (אבל במקרים כאלו אני אומרת..) או שאני בכלל בצופים:) אבל אם אתה לא בטוחים תמיד תשאלו אם אני שם. וכדי שאני אדע מי אתם רק תגידו שאתם מהפורום טוב? וזהו:) וואו.. הרבה הוראות הא?

shiray

New member
ברוכה הבאה!!!!

דבר ראשון ברוכים הבאים לפורום!!!! לגבי הניק-ניים שלך תתפלאי לשמוע ש...התחפשתי לולמה קלי בפורים האחרון! האמת שיש לי חלום כזה להתחפש לסאטין עם השמלה האדומה אבל אין לי כוח ללכת לתופרת שנה מראש ולשלם המון המון כסף על תחפושת... ושנה שעברה הלכתי למחסן תחפושות והייתה שם את השמלה הכסופה הזאת שולמה קלי ורוקסי הארט לבשו בסוף אז ישר לקחתי אותה וקניתי פיאה של קארה קצר והיה שווה! מה שמראה לך שאני ממש לא שונאת את שיקאגו. רק הציק לי שאת מולאן רוז' קיבלו לא מי יודע כמה כי הוליווד לא הייתה מוכנה למחזות זמר ואז נתנו לסרט רק 2 פרסים שזה באמת היה עוול נוראי אם הם לא היו זוכים בזה ופתאום שנה אחרי זה אין כמו מחזות זמר בהוליווד... ועוד 20 שנה יכול להיות שבגלל זה גם יזכרו את שיקאגו בתור הסרט שעשה קאמבק למחזות זמר וזה יהיה ממש ממש חבל! חוץ מזה שיש את הסצנה שבה רוקסי הארט שרה (את רוקסי) והיא עם שמלה כסופה כזאת עם מלא בנים בחליפות וזה הרבה יותר מדי דומה למולאן רוז'!!! טוב נו יש לי נטייה לכתוב תמיד הודעות מזה ארוכות ונמרחות אז אני אקצר עכשיו. לגבי מה שאת חושבת על פנלופה, טום ובראד- אני מסכימה איתך במאה אחוז! רק שלדעתי טום היה ממש נוראי בקטע של הגירושים. ככה להתרגש מאישתך שהיא בהריון ועוד אחרי שהיא כבר הפילה פעמיים?!?! ועוד להודיע את זה ישר לתקשורת?!?! בכל אופן הוא וניקול עדיין בקשר בשביל הילדים וזה מה שחשוב. מגיע לה הרבה יותר ממנו והיא גם בטוח תשיג מישהו הרבה יותר שווה! ודוגמה למישהו יותר שווה- בראד פיט שלנו (ד"א רוצי לסקר). רק ממש חבל שהוא נשוי כי מצד אחד הוא וניקול פשוט יהיו זוג מושלם אבל מצד שני אחרי הסיפור עם פנלופה הדבר האחרון שצריך לקרות זה שבראד ייפרד מג'ניפר בגלל ניקול... אני בעד שהם יפרקו את החבילה בלי קשר לכלום ועוד שנה ככה נראה את בראד וניקול ביחד.

למעלה