אפשר להצטרף?

א י נ ס

New member
אפשר להצטרף?

אנחנו הורים לילדה, אוטוטו בת 6. אני מתרגשת נורא מהכניסה לבית ספר. הילדה בכלל לא. וכבר יש לי שאלה. מה עושים עם עצירות שגורמת גם לחצים וכאבים, ותוצרת - אין. ככה כבר יומיים. חוץ משמן קיק ניסיתי כבר הכל. יש לי תרופה בשם אבילאק בבית, למישהי יש נסיון איתה? למישהי יש נסיון עם מיני חוקן? הצילוני!

ימימה

New member
בענין תרופות

יש נרות מיוחדים לעצירות בילדים, יש גם תרופות טבעיות בבתי המרקחת, על בסיס פרות יבשים, שמאד עוזרות. האם ניסיתם להקפיד על תזונה יותר משחררת (פרי הדר, עגבניות וכד´)? לגבי האבילאק אני לא מכירה. רק בריאות.

לאה_מ

New member
גם אני בעד פתרונות תזונתיים

מיץ שזיפים זה מצויין! אין לי מושג לגבי תרופות וחוקנים, ולא הייתי נותנת בלי להתייעץ עם רופא (גם לא אם כתוב על זה "טבעי"). וברוכה הבאה לפורום

אני בעד לבדוק אלרגיות

לסוגי המזון (אם את רוצה פרטים תשלחי לי מסר. זה לא כולל שום מכשירים/תכשירים, רק בודקים אותה עם מבחנות של מזון ששמים על הבטן, על הבגדים והכל.) אם המנעות ממזונות שהיא רגישה אליהם (אני מהמרת על קקאו) לא תעזור הייתי הולכת על הקטע הנפשי, למשל פרחי בך יכולים לעזור אם זה באמת בא "מהנשמה" (אופייני מאוד, לעצירות יש הרבה פעמים סיבות פסיכולוגיות)

א י נ ס

New member
תודה לכולכן על העצות

התוצרת הופקה היום אחה"צ. הילדה אוכלת מזון מאוד מגוון ובריא. היא אוכלת גם ממתקים גלידות וכאלו, אבל לא על חשבון ארוחות צהריים מסודרות. אני מרגישה שאת הנושא של שומן למשל אני לא מספיק יצירתית כדי לספק לה באופן מספיק תדיר. אולי יש כאן גם קטע פסיכולוגי. למרות שעם התזונה של הקיץ (פירות וירקות שהיא מאוד אוהבת) היא לא מספיקה "לעצור". הפעם זו היתה עצירות ממש. רחמנות עליה, עד שיצא. אני גם לא אוהבת תרופות, אפילו אל תערובות טבעיות למיניהן אני מתייחסת קצת בחשש, ולא בטוחה שהן מתאימות לקיבה של ילד. תה מעלי סנה למשל הוא טבעי לגמרי אבל הוא עושה למבוגרים פיצוץ בבטן, אז זה פחד מהשפעתו על ילדים. מה שנתתי ביומיים האלו מלבד פירות כל הזמן כמובן, זה דייסת שבולת שועל עם חתיכות שזיפים טריים, סלט ירקות עם המון שמן זית, מילקשייק על בסיס מים משזיפים ואגסים, דגני בוקר בלי חלב. נדיה הקטע הפסיכולוגי מעניין אותי. אני אכתוב לך, תודה.

בכל מה שקשור לטיפול טבעי

בילדים חובה!!!!להתיעץ עם מישהו שמומחה לילדים. אפשר להמליץ על "מדיטף" ברמת אביב. לדעתי כל טיפול טבעי הוא אפקטיבי ולכן יכול להזיק, בדיוק כמו תרופה רגילה, במיוחד לילדים שמאוד רגישים. במיוחד כשמדובר בצמחים.

למעלה