אפשר להצטרף

אפשר להצטרף

זקוקה לתמיכה וירטואלית... שירולי, אמא לארבעה, הגדולה בת שמונה הקטנה עוד רגע בת שנתיים. בתוך תהליך בשומרי משקל- בששת השבועות הראשונים ירדתי מעולה, בחודשיים האחרונים מדשדשת, יורדת קילו עולה חצי, לא יורדת, עולה קילו... כבר חודשיים על אותו המשקל. הבעסה, זה הולך להיות ארוך (יש לי 40 ק"ג נוספים לרדת) אם יש רעיונות וטיפים... אשמח.

יעל י

New member
ברוכה הבאה...

נראה לי שמה שאת צריכה זה שינוי. לא לעזוב את שומרי משקל אבל אולי אפשר ייעוץ אישי עם הדיאטיקאית שלהם? אני הייתי עושה שינוי בתזונה וסופרת נקודות. למשל אחרי שעה 17:00 ללא פחמימות או לפחות 4 פעמים בשבוע דגים. את עושה פעילות גופנית?שותה מספיק?

הארת את עיני

שיניתי לגמרי את התזונה, אבל עדיין לא נכנסתי למשטר פעילות גופנית. (בחודשיים האלה, עברתי דירה והיו חגים....) אבל שותה המון...

בגלל שזהו תהליך אינסופי...תמיד צריך לשמור

את צודקת וכל מי שבתהליך זקוק לתמיכה, תמיכה וירטואלית אני אשמח לתת ללא תשלום כמובן גם בקישור למטה,

קודם כל הגעת למקום הנכון

שנית, האם את מנהלת יומן אכילה וכותבת כל דבר שנכנס לפה??? אם כן, מציעה לך לתקופה ללכת לפי התפרטים של שומרי משקל, אחד לאחד למשך כמה שבועות. ראיתי כמה בנות שעשו זאת והורידו בצורה מ-ד-ה-י-מ-ה אל תוותרי על שומרי משקל, תתיעצי עם המדריך/ה ואולי תשמעי דברים חדשים שיאירו את עיניך. בהצלחה!!!

יומן אכילה-כל פעם מתחילה ומתיאשת

התחלתי שוב היום... בשבועות האחרונים לא החלפתי מילה עם המדריכה, בנוגע לזה... נשקלתי בימים גרועים (ערב יום העצמאות , מוצאי המימונה, וכו') אני ממש מתלבטת אם ללכת מחר, (מצד אחד התחלתי בשינויים משמעותיים מצד שניאני מרגישה שאני צריכה עוד לחשוב...)

EFRATY10

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה בדיאטה.ומגיע לך צל"ש

שאת אם ל-4.

1.1 ק"ג בשבועיים

גאה ממש בעצמי, והתחלתי לרשום... עוד חודש חתונה, בונה על עוד 2-3 ק"ג עד אז...

למעלה