אפשר להצטרף?

tiger mom

New member
אפשר להצטרף?

קוראים לי טיגר. אני בת 34 עובדת בהייטק. רוצה לרזות, רוצה לחזור לכושר (לא שהכושר שלי היה מרשים קודם) תרוצים יש לי מליון. נתחיל בזה שיש לי תינוק מקסים בן 8 חודשים (ובת גדולה בת כמעט 5). הייתה לי סכרת הריון ויצאתי מההריון בריאה ורזה יותר. אבל לא הצלחתי לשמור את כל מה שירדתי בהריון (איזה מוזר לכתוב משפט כזה). וחזרתי למשקל של לפני ההריון לפני שנכנסתי להריון הבטחתי לעצמי שאני יורדת 5 קילו והצלחתי. עכשיו אני בדיוק במשקל הזה (או אם להתמודד עם המספרים. עכשיו אני שוקלת 70. זה המשקל שלי כשנכסתי להריון) התחלתי עבודה חדשה לפני חודשיים עכשיו אני שומעת במטבח שמסדרים את הלחמניות הטריות והמאפים הטריים (הייטק כבר אמרתי?) במקרר יש קולה חופשי חופשי שזו חולשה שלי בגלל שהבן שלי ישן מזעזע אני מגיעה בערב עייפה ולא מסוגלת להתעמל (יש לי הליכון) את ה-5 קילו שהורדתי לפני ההריון הורדתי די בקלות- הפסקתי לשתות קולה. הפסקתי לאכול שוקולד (במקום הקודם שעבדתי היה שוקלד כל יום בצהריים), הפסקתי לאכול עוגיות (הייטק כבר אמרתי?). הגבלתי את עצמי למתוקים רק בימי הולדת (אם משהו מביא עוגה) או שוקולדים שווים במחו"ל (מנהג כזה שמי שנוסע מביא שוקולדים) (חברה של 25 איש אין הרבה ימי הולדת ושוקלדים מחו"ל) עכשיו חזרתי למנהגי הרעים קשה לי להתאפק לא טוב לי במשקל הנוכחי. לא נעים לי עם עצמי. לפני שנתיים לא נרשמתי לבריכה בקיץ כי התביישתי להיות בבגד ים. שנה שעברה לא נרשמתי בגלל שלא רציתי לקנות בגד ים בהריון. השנה אנ ירוצה להרשם. בשביל הבת שלי שנהנת כל כך ומפסידה בגללי. בשביל הבן שלי שבטח גם יהנה מכל החוויה. ותהייה לי אפילו בריכה מרחק יריקה מהבית (אז אני לא יכולה לתרץ ב- אין לי כוח לנסיעות עם הילדים) אז באתי לפה לחפש תמיכה ולקבל עידוד ולמה באתי היום? כי היום לבשתי מכנסיים עם גומי. כאלה שקניתי בהריון הראשון שלי (אלה לא מכנסי הריון. מכנסיים רגילים עם גומי). נכון שהם מכנסיים רגילים אבל לבשתי אותם כי הם היחידים שנוחים לי באזור הבטן. אבל אצלי הם תמיד היו מכנסי הריון וקשה לי עם המחשבה שאני לובשת מכנסי הריון ב"אזרחי". אז יש מקום? (ותודה ל-JESIE12 שהזמינה אותי לפה)

jesie12

New member
ברור שיש מקום , ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

את יותר ממוזמנת להצטרף ולהשתלב אני בתוספת התמיכה מכאן ירדתי 48 קילו לאחרונה עליתי 7 ק"ג החלטתי לחזור למקום שתמך כל כך אני אמא ותיקה לשניים האחד חייל בן 20 והקטן בן 16 הנאים השכנים בעינייך?

tiger mom

New member
נאים, נאים

ותודה על ההזמנה באמת יותר מתאים להיות במקום שיש בו אמהות שמבינות איך נראה סדר יום של אמא

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

יש כאן הרבה תמיכה ועידוד. שאלה קטנה- למה אי אפשר שבעבודה תהיה קולה דיאט?... כבר משנה חלק מהתמונה. שיהיה לך בהצלחה ומאחלת לך שתגיעי לקיץ עם תחושה טובה עם גופך ותשחי בהנאה עם הילדים שלך. אפרופו בריכה, אני שנים נכנסת עם טייץ וחולצת שחייה (עם חזיה מתחת...), הכי טוב לי ונוח לי.

tiger mom

New member
אה.. אבל יש הבדל בטעם

דווקא יש דיאט קולה אבל הטעם.. או הטעם. זה לא אותו הדבר אני מעדיפהלהגמל לגמרי מקולה. לשתות רק מים. יש תקופות שזה עובד לי מצויין. והירידה במשקל היא מיידת (לא גדולה. אבל מיידית). ויש תקופות שאני מוצאת את עצמי שותה בעבודה רק קולה והעליה במשקל היא בהתאם. זה בקלות 2-3 קילו לכל כיוון

jesie12

New member
אני גמולה כבר 3 שנים מדיאט קולה

את רק צריכה לשכנע את עצמך שזה גורם נזק לגוף אני שותה רק מים ולפעמים דיאט אשכוליות

jesie12

New member
חושבת שכבר דיסקסנו על כך

יותר מפעם אחת את פשוט צריכה להחליט!

יעל י

New member
ברוכה הבאה...

אם כבר הייטק שילמדו גם בריאות...דיאט קולה דחוף ךתפריט וקרקרים נוסח טוסט טעים - דחוף לתפריט. לגבי בגד ים...אני הולכת עם בגד ים שני חלקים.גופיה ומכנס קצר/חצאית.נראת לבושה ומרגישה בגד ים.

tiger mom

New member
יש גם קצת דברים בריאים

אבל לא קל לעמוד בפיתויים יש דיאט קולה. אבל זה לא אותו הטעם. לא טעים לי דיאט. אני מעדיפה להגמל לגמרי (בואי נודה בזה, מלבד הקלוריות והסוכר זה גם ממש ממש לא בריאה) יש כל מיני סוגי קורנפלקסים. חלק נוראיים (כריות) חלקם יותר מוצלחים (פיטנס) יש גבינה 5% במקרר רק צריך לבחור נכון ולעמוד בפיתויים אני עם בגד ים שלם. לבקיני אין מצב כי גם עם פחות קילוגרמים, הבטן זה כבר לא מה שהיה פעם (2 ילדים ומלא סימני מתיחה). מכנסיים לא ניסיתי. אני לא קונה בגדים חדשים כי אני לא רוצה לקנות בגדים במידה גדולה יותר כדי שאני לא אתחיל להרגיש נוח עם המראה שלי. מעדיפהלהתייסר כל יום מול המראה

אורית685

New member
בהצלחה ! ומשהו בקשר לקולה-

שמעתי (אבל לא ניסיתי) שאפשר להשתמש בקולה לניקוי האסלה . זה מסביר איזה נזק הקולה עושה לגוף . משכנע אותך להפסיק ?.. אולי תנסי (ותספרי לנו )?

tiger mom

New member
חחחחחח

האמת שיש תוכנית בערוץ דיסקרבי שנקראת מכסחי המיתוסים הם לוקחים כל מיני מיתוסים ומנסים להוכיח אם הם נכונים או לא בן השאר הם עשו תוכנית שלמה על קולה אני לא זוכרת הכל, אבל בפרוש שן ששמים בקולה לא מתמוססת גם לא אחרי 48 שעות) אסלות הם לא בדקו, אבל כרום זה מנקה לא רע. רק הכל נשאר דביק אח"כ האמת שזה לא מרתיע אותי. אם אנשים מסוגלים לאכול לשון, אשכים ועו כל מיני חלקים מזעזעים של הבשר, באמת שאין לי בעיה לשתות מנקה אסלות. זה לא שאני שותה אותו אחרי שניקו איתו (אני מקווה
)

jesie12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לי כזה הרגל תמיד שופכת שאריות קולה לכיור או לאסלה כמובן שעוברת על זה עם חומר אחר זה בוודאות מנקה אבנית.

shirush35

New member
הי טייגר

גם אני כמוך... אמנם אחרי לידה ראשונה, חצי שנה אחרי. הייתה לי סוכרת העלתי רק 7 קילו שהורדתי כבר בבי"ח, אבל אז ... כל הזמן טפטפו לי שאני צריכה לאכול כדי להתחזק ובשביל ההנקה , מפה לשם אני 3 קילו יותר מאשר לפני ההריון, עד לפני כמה זמן לא ממש הפריע לי ההשמנה, אבל התחלתי עבודה חדשה וכל בוקר אני צריכה לבחור מה ללבוש וכלום לא עולה עליי, ואם עולה עז כל הבטן נשפכת החוצה. אני חייבת לציין שאף פעם לא הייתי רזה 70 קילו על 170 שזה גבולי אבל זו ההרגשה... כולם מחמיאים ואומרים שאני נראית בסדר אבל אני מרגישה רע... מאד רע.... ועיקר הבעיה זה המתוקים....לא עומדת בפניהם, יש ימים שאני מרגישה שיש לי בור בבטן ולא מפסיקה לאכול , גם אם זה אוכל בריא זה עדיין בכמויות גדולות...

למעלה