אפשר להצטרף?

nuweva

New member
אפשר להצטרף?

היי לכולן. ב-8 למאי ילדתי בניתוח קיסרי בת מדהימה ודי גדולה. במהלך רוב ההריון היתה לי בטן ממש ממש ענקית ועכשיו אחרי הקייסרי זה נראה ממש רע! בטן ג'לי ממש ונפולה. אני ממש בדיכאון מזה. רציתי לדעת האם הבטן תרד או שאני תקועה עם בטן בצורת סינור? וגם האם יש איזו שהיא צורת התעמלות שתזרז את ההחלמה ותעזור בהקטנת הבטן?תודה לכולן על התגובות

אור685

New member
היי,

קודם כל - מזל טוב! וחוצמזה- לא יכולה לעודד אותך בקשר לבטן,לצערי אני אחרי שני קיסריים והמצב דומה. רק ניתוח יעזור. ובקשר להתעמלות- רגע,חכי,רק ילדת! כל התעמלות טובה,כמה שאני יודעת, אבל רק אחרי 6 שבועות, ואישור הרופא. תהני מהתינוקת, תטיילי איתה הרבה, יש זמן!

nuweva

New member
תודה על התגובה

אני יודעת שלא מזמן ילדתי אבל עם התינוקת ירד לי גם כלהביטחון העצמי. הגוף שלי ממש מכוער בעיניי ואני ממש חששתי שהפתרון יהיה רק מתיחת בטן.... ובכלל יש לי הרגשה שזה ממש מפריע לבעלי אבל הוא לא אומר לי כלום כי הוא מפחד להעליב אותי. אני הולכת איתה כל יום לטיול בעגלה וזה ממש שיפר את הכאבים שהיו לי באזור של הצלקת

סבלנות, סבלנות, לא קונים בשום חנות ../images/Emo13.gif

בטוח שעוד תחשפי והרבה לשיר הילדים הידוע
קודם מזל טוב ענקי ואח"כ - כמו שכבר נאמר - לא מתחילים פעילות גופנית לפני בדיקת רופא שהכל חזר למקום ופרק הזמן הנדרש!!!! ועכשיו - תני גם הזדמנות להורמונים לחזור לאיזון ולרגישות ליפחות, ואז גם תראי שבעלך אולי רק פוחד לגעת בך כי חושש להכאיב לך ולאו דווקא בגלל שבטן רפויה "לא עושה לו את זה". ואחרי שתתאזני, ב ס ב ל נ ו ת , תוכלי לאסוף את עצמך בחזרה
בהצלחה

לילית462

New member
../images/Emo24.gif אכן רק הזמן ישנה את המצב

יהיה שיפור, אבל... לא יודעת לא עברתי קיסרי. בכל אופן, מזל טוב להולדת הקטנה, תהני ממנה ועזבי כרגע את הבטן, זה ישתפר זה בטוח

יש גם בטן אחרי לידה ויאגינאלית

תני לגוף זמן להתאושש ושימי לב שאסור בשום אופן לעשות תרגילי בטן. מומלץ לחכות אפילו חודשיים.

ליאת 0212

New member
../images/Emo49.gif להולדת ה../images/Emo68.gif

חכי, לאט לאט... לא עברתי קיסרי, אבל בלי לעבור ניתוח אני חושבת שפחות מחודש אחרי לידה זה מוקדם מדי להספיד את המראה החיצוני שלך
תאכלי בריא, צאי לטייל איתה הרבה, וכשתהיה בת 8 שבועות תוכלי לעשות פעילות גופנית אינטנסיבית יותר (כמובן באישור רופא
).
ותתעודדי!!

nuweva

New member
תודה על התמיכה

בינתיים אני עושה הליכות עם הקטנה ישנה בעגלה ומרימה אותה הרבה אז אולי זה יעזור :) יחסית ליצור כלכך קטן וצעיר היא יודעת לתזז אותי ואת אבא שלה יותר טוב מכל רסר משמעת.....

רגב ת

New member
שכחתן את ההורמונים אחרי לידה../images/Emo3.gif

והם יכולים לשגע לנו את המצב רוח חבל"ז קחי אוויר ותהנו מהקטנה רק בריאות ואושר

polinomialy

New member
../images/Emo207.gif אני גם אשמח להצטרף

מרגישה קצת רע עם עצמי. קצת לא במקום. אני? מה *אני* עושה במקום כזה. אני שוקלת פחות מ-60ק"ג. כל מי שמסתכל עלי אומר שאני נראית נהדר. אבל אני לא מרגישה ככה. לפני ההריון הראשון שקלתי 50ק"ג. עליתי 20ק"ג במהלך ההריון. חצי שנה אחרי הלידה שקלתי 48ק"ג - ללא דיאטה וללא התעמלות. להפך - עם אכילה כפייתית והנקה מלאה בלבד. אחרי שהפסקתי להניק התחלתי לעלות בקצב מסחרר (כיוון שלא הפחתי באוכל...
) ותוך 8 חודשים עליתי 6 ק"ג. את ההריון השני התחלתי ב-54ק"ג. סיימתי ב-66, וירדתי ל-51ק"ג תוך 9 חודשים. את הבטן של ההריון השני לקח לי כשנה להוריד לגמרי. שוב - ללא פעילות גופנית וללא דיאטה מיוחדת. רק עם הנקה. על המשקל הזה שמרתי לא רע, ונכנסתי להריון שלישי תוך כדי הנקה ובמשקל של 51ק"ג. לסוף ההריון השלישי הגעתי במשקל של 68ק"ג. תוך שבועיים מהלידה השלישית שקלתי 60ק"ג. אחרי הלידה הזו לא אכלתי בכמות מסחרית. האמת, יוצא שאני לא אוכלת כמעט בכלל. היום לדוגמא אכלתי יוגורט עם גרנולה, כוס קפה עם חלב, 3 כפיות מהמרק שהכנתי לילדים, בורקס וטופי. בנוסף אני שותה די הרבה מים, אם כי פחות ממה שהייתי רוצה. עד לפני שבוע שקלתי 60ק"ג. יש לי בטן מדולדלת. הירכיים והחזה שלי גדלו ללא היכר ואני לא מצליחה ללבוש את רוב בגדי מלפני ובין ההריונות. לפני שבוע התחלתי לעשות כפיפות בטן כי שרירי הבטן שלי צריכים חיזוק. אני גם הולכת קצת יותר ברגל בשבוע האחרון (האוטו שלנו מת, ואין אישור כניסה לקמפוס עם הרכב החלופי
). היום שוב נשקלתי. 59ק"ג. עדיין 8-10 יותר ממה שאני רוצה. אז מה אני רוצה מכן? קצת עידוד. קצת עיצות. קצת תמיכה. תודה
נ.ב. השלישי שלי בן 4 חודשים מחר. אני מניקה מלא.

גאיה0

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון, הפורום מתמחה בעידוד ותמיכה

אור685

New member
הגעת למקום הנכון!

אז נכון שזה נשמע לי קצת "מוזר" במשקל כמו שלך, שאצלי לא הופיע מאז גיל 15 אני חושבת אבל אני יודעת שלכל אחת מפריע העודף שיש לה,בלי קשר לכמה היא שוקלת אז מאחלת לך בהצלחה ונראה שאת בכיוון הנכון ויודעת בדיוק מה צריך לעשות!

רגב ת

New member
התמיכה מאיתנו היא גם בהנקה../images/Emo24.gif

אמרה מי שבגיל 11 חודש מניקה עדיין את השלישית שלה

ליאת 0212

New member
היייייייייי../images/Emo24.gif

כיף לראותותך כאן
, בהצלחה במבצע "חזרה למימדים". במושגים שלי, אגב, אם אשקול 60 קילו אחשב לאנורקטית. כמה שהכל יחסי..... וולקאם אבורד

polinomialy

New member
../images/Emo13.gif תודה

אז אולי כדאי לציין שגובהי הוא 154ס"מ והדבר היחיד שבאמת גדול בגוף שלי זה החזה
(אני עם מידת נעליים 35). כמו שבעלי אומר - אני קומפקטית
לפי חישובי BMI גם 60 ק"ג נחשב לתקין אצלי, אבל לפי ההרגשה שלי זה הרבה יותר מידי. מבחינתי בין 48 ל-54 זה תקין. (ואני שואפת לחזור ל-50...)

למעלה