אפשר להצטרף?

אפשר להצטרף?

אנ איריס אמא של רביד ועדי התחלתי ללכת לשומרי משקל לפני חודש וחצי ופתאום מצאתי אתכם - מקווה להשתלב כאן... עד עכשיו ירדתי 8 ק"ג והדרך עוד ארוכה

לילית462

New member
בודאי שאפשר, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

רביד ועדי הם תאומים ? ספרי קצת על עצמך ואיך הולך לך בש"ש, 8 ק"ג זה מעולה - בחודש וחצי ? זה נורא מהר... הלוואי עלי ברוכה הבאה, תרגישי ב -

תודה על קבלת הפנים

רביד ועדי הם תאומים בני שלוש ושלושה חודשים בינתיים הולך בסדר אבל.... ויש כאן אבל זו לא פעם ראשונה שאני יורדת במשקל אצלי הבעיה לשמור על כך... לפני שנתיים ירדתי המון (כמעט 20) ועליתי (לא הכל אבל הרבה) מקווה שהפעם אצליח לשמור פעם קודמת היתה לי מטרה (חתונה של אחותי) ואחרי החתונה... פרקתי עול מקווה שברגעי משבר אמצא את דרכי לכאן (לפורום) ולא למטבח.

לילית462

New member
אהבתי את ההגדרה, זאת בדיוק המטרה שלנו

ברגעי משבר למצוא את דרכנו לכאן ולא למטבח / מקרר. כמוך כמוני, ירדתי ועליתי... כל החיים בנדנדה הלא בריאה פיזית ונפשית של דיאטות ומאבקים מעצבנים באוכל ובתזונה. אני מקווה גם בשבילך, גם עבורי וגם עבור שאר הבנות כאן, שהפעם נלמד להפנים את השינויים לטווח ארוך. זאת הסיבה שאני שמתי לי למטרה לעשות את הדיאטה במשך שנה, לא להוריד הכל בזבנמג וגמרנו (כמו שעשיתי מלא פעמים) אלא ללכת בדרך הנכונה לאט לאט ובזהירות, בתקווה שדברים, הרגלים ודרך החיים תחלחל ותשתרש - לתמיד. בקרוב יהיה בפורום ארוח של מאמנת, זה יהיה מענין לשאול אותה גם בנושא של שמירה לטווח ארוך ולא רק התמודדות ממוקדת וקצרת טווח.

ברוכה הבאה איריס../images/Emo24.gif

תוכלי לתת לי את הנוסחה לתאומים
חבר שלי משגע אותי כבר מעכשיו
שיהיה
ואני בטוחה שתהני איתנו

../images/Emo124.gifאיריסססס שלום לך../images/Emo25.gif

כמה נעים לפגוש אותך גם כאן
ברוכה הבאה יקירתי. מאחלת לך הצלחה בהמשך

../images/Emo3.gifמה זאת אומרת למה????

דיאטות הם חלק מחיי. ברור שאני אהיה כאן
את זוכרת שירדתי בעבר- 35 קילו. מאז הלידה של רתם יש עלי כמה קילואים מיותרים. הבית הזה עוזר לי מאוד. עוזרת לי התמיכה. הידיעה שאני לא לבד. השיתוף. בכל מקרה שמחה שאת כאן. בהצלחה גדולה לך

למעלה