אפשר להצטרף?

אור100

New member
אפשר להצטרף?

שלום לכל בנות הפורום. לפני כחודש גיליתי אותכן. יש לי בן "פרגונל" בן שנתיים ועכשיו התחלתי טיפול גונל F + הזרעה. יש לי מספר שאלות: האם יתכן זקיק אחד בגודל 18 E2 - 171 פורגסטרון - 0.5 נראה לי שה- E2 קצת נמוך? כמו כן, האם יש משמעות לשעת ההזרקה? (אנחנו מזריקים בלילה) אשמח לקבל תשובות. שיהיה לכולם בהצלחה (מהנסיון שלי זה בסוף מצליח....) ושהות קצרה בפורום

ברוכה הבאה

נתוני הE2 נשמעים טוב מאוד כי זקיק בשל קרי בן קצת יותר מ 20 מ"מ "תורם" ערך של 200 ל E2 בהצלחה ליאור

ברוכה הבאה ../images/Emo45.gif

ומאחלת מעבר מהיר לפורום הריון הערכים שציינת נראים לי בסדר, וכן, לשעת ההזרקה יש משמעות - כשמזריקים בלילה, התוצאה תתבטא בבדיקת דם שתיעשה למחרת בבוקר. צריך ליידע את הרופא המטפל מהי שעת ההזרקה.
מרב

אור - ברוכה הבאה...../images/Emo141.gif

מאחלת לך גם מכל ה-
שהות קצרה (הרי אמת שמצליח מניסיון...) ולכן מאחלת לך גם
רבה מאוד... ממני ד.

אור ../images/Emo50.gif

וברוכה הבאה. גם אני מזריקה בלילה (בסביבות 20:00) ולי זה אפילו רצוי כי באסותא נותנים את ההוראות בערב בדר"כ. מה שחשוב זה להזריק בשעה קבועה. ושיצליח לך ילד גונל F

אור100

New member
תודה על האינפורמציה

מחר הזרעה. מקווה שזה יצליח "מכה ראשונה". בהצלחה לכולן

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

אם הצלחת בפעם ראשונה, את ודאי מכירה את הדרך עד הסוף הטוב, ויהיה לך קל יותר לחתור בפעם השניה. למועדי ההזרקה אין ממש משמעות. אולי כדאי לא להזריק מאוחר בלילה, כדי שהתוצאות של בדיקות הדם בבוקר, כבר ממש יושפעו גם מהזריקה האחרונה, אבל לא נראה לי שזה קריטי. אם נוח לך להזריק בלילה תמשיכי, ובלבד שתקפידי להזריק פחות או יותר בשעה אחת. ערכי ההורמונים שלך נראים בסדר, עוד יום יומיים תקבלי כוריגון. שיהיה בהצלחה
נועם

אור100

New member
בנות, מה הסיכוי להצליח בהזרעה עם..

כמות זרע של 9 מיליון (אחרי השבחה)? היום עשיתי הזרעה והזרע לדברי הרופא לא "חזק". מישהי יודעת נתונים? ועוד שאלה: היום אחרי ההזרעה הרגשתי שהזרע נשפך החוצה. אני לא זוכרת מההזרעות הקודמות (לפני שלוש שנים) האם זאת התחושה. מוכר לכן?

חן (*_*)

New member
ברוכה הבאה או, יותר נכון ../images/Emo13.gifברוכים

הבאים
. כמה תיקונים למה שנכתב: *תוצאת ה- E2 , אכן נמוכה (כמובן שאם מדובר ב"יחידות חדשות"). לזקיק בגודל ממוצע 20 מ"מ, מתאים ערך של כ-400pmol/L , ןאם מדובר ב-IVF , הרופאים אוהבים אפילו ערכים גבוהים יותר מ- 500pmol/L . אבל, יתכן גם שה- E2 יעלה עד להזרעה, כך שלא להתייאש. *לגבי תשובת בדיקת הזרע לאחר ההשבחה (בהודעה אחרת שלך),בתיאוריה-ריכוז זרע של מתחת ל20 מיליון תאי זרע בסמ"ק, נחשב לבעיית מיעוט זרע. ושוב אבל- ראיתי כבר הריונות עם פחות מ-9 מיליון!!! אז, שיהיה
ולא לאבד תקווה.

עוד שאלה על E2

אני ב IVF ראשון , התחלתי עם דיפרלין 0.1 ביום הראשון ( ביום א´ ) ומנוגון 3 אמפולות ביום ג´. ה- E2 ביום שלישי היה 92 והיום 103 , בעקבות כך הרופא אמר לי להעלות לארבע אמפולות . האם העלייה הקטנה מצביעה על בעיה ? אני קצת מודאגת ומאוכזבת ומדוכאת מכך שהגוף לא מגיב כל כך טוב , האם הדאגה שלי מוצדקת?
תודה דנדוש

אור100

New member
חן, תודה רבה על תגובתך המהירה ועוד.

לפני כשלוש שנים טופלתי בפרגונל והזרעות. הטיפול השלישי הצליח. באותה תקופה ההזרע היה בריכוז של 19-26 מיליון. היום אחרי שלוש שנים הזרע בריכוז של 9 מיליון. שאלתי: אם הטיפול הנוכחי לא יצליח האם כדאי להזדרז לטיפול IVF ולא להמשיך עם הזרעות? ושוב תודה

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. בדיקת זרע אחת לא נותנת תמונה מלאה ישנם כל מיני גורמים שיכולים להשפיע. מחלות, חום, מצב נפשי. באופן טבעי לגבר בריא יש עליות וירידות בתמונת הזרע. ולכן מומלץ לבצע יותר מבדיקה אחת כדי לוודא שהתוצאות אינן מקריות. נקווה שהטיפול הה יצליח, ולא תצטרכו בכלל לתהות על מה ולמה
נועם

אור100

New member
נועם, זאת לא היתה בדיקת זרע

זו הייתה השבחה לצורך הזרעה שעשיתי אתמול. השאלה שלי היא מה הנסיון של כל מי שהתנסתה בזה. האם נתוני הזרע הנ"ל יכולים לגרום להריון. כלומר מה הסיכוי להריון עם זרע עם נתונים כאלה. אשמח לשמוע את תגובתך או תגובת כל אחת אחרת. תודה

חן (*_*)

New member
עניתי לך יקירה.....................

ראי את שאלתך הקודמת ותשובתי לה בשירשור זה.

נועם@בת

New member
דין השבחה כדין בדיקה

בדקו ומצאו שאלו הנתונים, והם יכולים להשתנות. לגבי סיכוי הצלחה- הכלל אומר שצריך רק תא זרע אחד שיגיע
אין לי נתונים אחרים, אבל מן הסתם תקבלי מחר תגובות ממנוסות ממני. בהצלחה נועם

למעלה