אפשר להצטרף?.

Russet

New member
אפשר להצטרף?.../images/Emo9.gif

שלומלום לכולם, שוטטתי קצת בפורום והחלטתי שבא לי להצטרף, האמת שהבחור ואני התחלנו לחשוב על תחפושת לפורים (יש עוד זמן...) וממש בא לי תחפושת זוגית, מתחשק לי ממש שמלה יפה כזו, להתחפש בסגנון שנות ה20, יש למישהו רעיון איפה אפשר למצוא כאלה? או סתם רעיונות לתפושות שגם יתקבלו בברכה

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

אולי לזוג משנות העשרים- אין לי מושג איפה תמצאי שמלה וכל זה, אבל פיאות למשל אפשר להשיג במחירים לא היסטרים בחנויות צעצועים אפילו לקראת פורים. אולי לעשות היפוך תפקידים- את לגבר, הוא לאישה- יש חזה כזה שקושרים והוא נראה כאילו יש שמלה שחורה עליו, ויש מכנסי בוקסר כאלה עם תחת חשוף טיפה כאילו זה גבר. אחח... מה יודעים כשעובדים בחנות צעצועים שכבר שלושה שבועות מתעסקת עם פורים

maybesure

New member
לפני כמה שנים תפרתי בעצמי

לבת שלי. השמלה הורכבה עפ"י ציור שהיא איירה, התחפושת כולה כללה: שמלה שחורה ארוכה צמודה בחלקה העליון, פרנסס עם שסעים בחלקה התחתון, מתחתיה חצאית שחורה מלאת כיווצים לצורך הנפח, , חצאית גבוהה ארוכה, חגורה רחבה שנרכסה מאחור בקרסים גדולים. על החצאית היה עיטור בד נופל עשיר בצבע נוגד (חצאית תכלת מבד דושס מבהיק, העיטור היה מבד אורגנזה בצבע סגול-בורדו מבריק, החגורה בבורדו עמוק) הרעיון בגדול: חלק עליון צמוד ככל האפשר, רצוי מחשוף למי שאוהבת, וחלק תחתון מלא נפח, בדים מבריקים או קטיפה כבדה, רצוי עם שכבה עליונה שחושפת את השכבות שמתחתיה (שסעים, פתח מלפנים וכו'). זו לא חייבת להיות שמלה, אפשר חצאיות, תחתיות ומחוך. חגורה מהודקת למותניים (גבוהה!). http://www.costumegallery.com/Designer_Frame.htm

למעלה