אפשר להצטרף?!

GALI02

New member
../images/Emo41.gifתיק לחיים חדשים../images/Emo41.gif

כל מסע מתחיל בסימן שאלה התקוות בהירות,הדרך אפילה מה ניקח למסע? מה נשאיר מאחור? את התיק נארוז,נשתדל הכל לזכור מתחילים בצדדים,בדברים הקטנים מכניסים קצת פחד ואיתו משקעים ממשיכים במלאכה ואורזים אמונה שלא מוכנה להיפרד מאחותה האכזבה חיש-את התא האמצעי פותחים הנחישות והדבקות את מקומם תופסים הדבקות במטרה רואה את עתידה ולכן אף היא תופסת את מקומה בתא הגדול יש הרבה מקום בו יוכלו להתחלק האומץ והביטחון מה נשאר לארוז שכמעט ונשכח? לתא החיצוני העבר לו נדחק ובמשך המסע יתווספו לתיק פריטים שיידחקו במהרה את הפחד והמשקעים האמונה מאחותה האכזבה תיפרד והעבר עם העתיד בהרמונייה יישתלב כך יצאנו למסע,ארוזים ומוכנים בתקווה לחיים חדשים ומופלאים! השיר נכתב היום ומתאים באופן מפליא לנושא הפורום אני אשמח לשמוע את תגובותיכם!

GALI02

New member
תודה גחלילית ../images/Emo13.gif

פצפוצי כוכבים ומיץ צוף?! ממממ...זה משהו שעדיין לא ניסיתי

בטח שאת יכולה ..

אם רק תחכי עוד קצת , המנהלת החמודה תוציא למענך מיץ צוף מיוחד וגם עוגיות פצפוצי כוכבים .. {תאמיני לי הם מזה טעימים ...... } ברוכה הבאה לפורום שהוא מלא בתקווה יש ימים טובים וימים עוד יותר אולם יש גם ימים פחות טובים אין מה להבהל .. אנחנו כותבים מהלב ומהנשמה נותנים דרור חופשי למחשבה אז קחי לך ניר ועיפרון ותתחילי לכתוב .. ושוב פעם ברוכה הבאה ..

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום תקוות גדולות במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

GALI02

New member
דרור חופשי למחשבה...

זה בדיוק מה שאני צריכה! תודה שרון

GALI02

New member
היי חן ../images/Emo13.gif

גם אני שמחה לראות אותך כאן!

היי גלי,ברוכה הבאה אל התקוות

את יכולה לקרוא לי גם פנינת ולא רק חן
ובמגלל השיר שלך ובגלל יופיו של השיר את המזודה ראיתי כתיבה ואם תיבה,אז למה לא תיבת הפנדורה? תיבת פנדורה מאת עדינה .ו תיבת פנדורה ישנה, נעולה זה עשרות בשנים, עומדת מבוישת בפינה, כאבן שאין לה הופכין. תיבה ישנה, תיבה עתיקה, כל סוד וכל רז בתוכה מחביאה. לא מאווררת, לא מסודרת, לרגע נפתחת,ושוב ננעלת. נגעת במנעול ופתחת, בתאים אפורים בה נגעת, ברובד אבק שם נתקלת, למצוא את תוכה, לא וויתרת. אט אט נפתחה התיבה, בידך העלומה בטחה, שני פריטים מתוכה חשפח, ושוב נתכנסה בעצמה. תיבת פנדורה ישנה, נעולה זה עשרות בשנים, עומדה מבוישת בפינה, כאבן... שאין לה הופכין.

GALI02

New member
שמחתי להכיר,פנינת ../images/Emo13.gif

ואכן פנינים את מוציאה וממעוררת מחשבה. לכולנו יש תיבת פנדורה אטומה במידה זו או אחרת ואת זכות הבחירה למי לתת את המפתח

גלי כפרה............../images/Emo104.gif

אני מבקש שתכנסי בדחיפות למשרדי ביום ראשון בבקר. אני רוצה לדבר אתך על זה. כן כן,בעניין המפתח.....

danistar

New member
גלי קצת באיחור ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה גם לפה .. אני מתאר לעצמי שהגחלילית כבר פרסה בפנייך את השטיח עם המטעמים והאבקות שלה .. מקום קסום הוא הפורום הזה ..

GALI02

New member
טעמתי כבר ממיץ הצוף ומהעוגיות

אבל תמיד נחמד לשמוע עוד ברכת ברוכה הבאה ובודאי שממך על אחת כמה וכמה.

שלום לך גלי היפה................/images/Emo104.gif

גם כן אני רוצה לברך אותך על כניסתך המרשימה לפורום,ואני בטוח שנהנית ממיץ הצוף שגיברת מינהלת הגישה לך. אף אחד או אחת לא זכתה לקבלת פנים נלהבת שכזו. ואני עוד יותר בטוח שתהני כאן. אבל למה קבנימט אותי לא קיבלו ככה....? מזה צריך להיות פה....הה? למה אני כשבאתי חדש לא קבלתי צו'קריות וכאלה מתוקים? זאתי,רק באה וכבר כולם מחבקים אותה ומגישים לה מכל טוב..... אני דורש בתוקף פיצויים רטרואקטביים. אף פעם לא הבנתי את מדניות האיפה ואיפה של גיברת מינהלת כאן.... לעזאזל....רק תמונות של בחורות מסכנות ששוכבות על החול ערומות,זה מה שאני מקבל! ואחר כך יש לי דודי שינה כל הלילה. טפו!

אופה3

New member
שלום וברוכה הבאה - גלי

קבלי סלסלה מלאת קוראסונים, ונס קפה קר ממני ביייייייי שבוע טוב

למעלה