אפשר להצטרף?

Kettercat

New member
אפשר להצטרף? ../images/Emo8.gif

בדיוק עכשיו מצאתי את הפורום, ובתור מעריצה אוהדת של מיוז חשבתי להראות נוכחות
אז... היי לכולם. אני מאיה, נעים מאוד

היייי ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif

אני רויטל תהני

ramoni

New member
תרגישי בבית

אומנם נהית קצת רדוף רוחות לאחרונה. אבל אני מקווה שתביאי קצ רוח חים... חברה בא לכם אולי משחק קטן, כל אחד אומר שם של להקה וזה שעונה אומר את חוות דעתו על הלהקה, ואומר להקה אחרת, שהבא שאחריו אמור את דעתו על הלהקה וכו.... סחבק אתכם? יופי , הבא נתחיל.. הלהקה השבחרתי: Pearl Jam

Kettercat

New member
תודה לכולכם ../images/Emo13.gif ואני אמשיך...

פרל ג'אם... האמ, למען האמת אין לי ממש דעה עליהם. די נייטרלית, שיר טוב פה ושם (Jeremy שיר מעולה) אבל אני לא מתה עליהם בכלליות. הלהקה שאני בוחרת -- טראביס.

jordan bellamy

New member
מי אלה?

חחח..אופס אני לא מכירה אותם. מוזר... הלהקה שאני בוחרת: לד זפלין.

NiKi†a

New member
מצויינים בהחלט

ובמקרה בדיוק עכשיו אני שומעת אותם ^^..רציתי לקנות את הדיסק שלהם באמריקה, אבל הוא היה יקר מידי!
הלהקה הבאה- Good Charlotte

Kettercat

New member
נפגעתי מההערה על טראביס ../images/Emo10.gif ../images/Emo8.gif

Good Charlotte - ממוסחרים, נשמעים אותו דבר, פשוט כאב אוזניים אחד גדול. מעין להקת בנים ל"פאנקיסטים". קולדפליי

jordan bellamy

New member
מדהימים!

להקה מדהימה...לכריס מרטין יש קול מושלם! נורא מרגשים,ומלודים. להקה הבאה: רד הוט צ'ילי פפרס

NiKi†a

New member
אחלה להקה ../images/Emo13.gif

אוהבת...
אמרו לי שהדיסק החדש שלהם ממש טוב, דודה שלי קנתה אותו ואני עדין לא ניסיתי
הלהקה הבאה- Placebo

ramoni

New member
אלילייי הרוק של שנות ה90

הלהקה שביססה את הזאנר היותר מילקנקי ומסתורי של הרוק, הם יסדו את הגראג' שהתפתח מאוחר יותר לבריט פופ, אנדי וסגנונות אחרים שתופסים היום בערוץ MTV2.. ארוסמית

יש להם כמה שירים נחמדים...../images/Emo121.gif

וכמה שאני לא ממש אוהבת... the white stripes

ramoni

New member
הם טובים מאוד

קניתי את האלבום החדש שלהם ונהנתי ממנו, חוץ מכמה ירדות פה ושם, הרי זה אופיני ללהקה שהיא לא מיוז. חוץ מי זה הם אחת הלהקות היחודיות שיש כיום, אני לא זוכר להקה(או שמע הרכב?) שמונה רק שני כלים: גיטארה ותופים. yeah yeah yeahs

למעלה