אפשר להצטרף

mich78

New member
אפשר להצטרף ../images/Emo35.gif

ואולי יש למישהו תשובה ל
מה עושים עם אמא לא שפויה
אישית התייאשתי לאחר שבשבת זכיתי בכינוי נוסף לכינוי ה"זונה" (שקיבלתי בגלל שהחלטתי לברוח מהקן לעצמאות משלי) ... היום אני גנבת וזאת על שום שעד לפני חודש גרתי בדירה של סבתי (שילמתי שכירות מלאה ותשלומים נוספים כמו דיירת שכירה רגילה ללא הנחות) וכשעברתי נאמר לי שאוכל לקחת דברים ואכן לקחתי (כמה סירים בודדים ומגבות שהיו בשימושי 4 שנים) בידיעה שזה אפשרי מכל הדודות וסבתי .... אבל עדיין זה לא הפריע לה לכנות אותי גנבת מה עושים ? מחזירים את הדברים חזרה ? בכל מקרה זהו הקש ששבר אותי
אני מנתקת קשר לחלוטין עם המשפחה

kushy2

New member
ברוכה הבאה יקרה../images/Emo140.gif

ספור עצוב יש לך? מה לומר לך? אני רק מקוה שתוכלי ללמוד הכל בדרך השלילה ולהיות אמא אחרת, אמא טובה בבוא זמנך. האם יש לך אחים ואחיות? האם יש מישהו מהמשפחה שיוכל לעזור לך? מאחלת לך הצלחה. רות

mich78

New member
אמא אחרת בטוח שאהיה

אחרת אין סיכוי שאביא ילדים לעולם המשפחה לא עוזרת בכלום, אחיות שלה טוענות שהיא כזו מאז ומתמיד (יש לה נטיה גם לסלף דברים לטובתה) ושעלי להבליג למלא את פי במים ולהיות בקשר בכל מחיר כי משפחה לא בוחרים האמת ששתקתי והבלגתי המון עד יום שבת זו היתה וזוהי נקודת השבירה שלי לא אשמור על קשר גם אם היא תנדה אותי ותדאג להכפיש (מה שתעשה) אותי

kushy2

New member
אני בהחלט מאחלת לך הצלחה

וחבל שאת לומדת כל כך הרבה דברים בדרך הקשה ביותר. אני יכולה להבין אותך. אני יודעת מה זה להיות אמא וסבתא ואני יכולה להבין את כאבך. רות

Ruth52

New member
תחזיקי מעמד

גם אמא שלי עשתה (ועושה) המון דברים איומים במשך החיים שלי, ואני כל פעם מוצאת את עצמי שואלת למה בעצם אני בקשר איתה?! היום אני אמא בעצמי לילד בן שנתיים, והכי מפחיד אותי כשאני עושה משהו שהיא היתה עשוייה לעשות. זה לא קל לחיות ככה, אבל מה שגיליתי זה שאני חייבת לנסות ולהתנתק ולעשות מה שטוב לי ולא להתייחס אליה ואל הטירוף שלה. בהצלחה לך.

mich78

New member
בהצלחה גם לך ../images/Emo140.gif

ונראה לי שזה מה שאני מתכוונת לעשות לחיות את חיי בשקט ובניתוק ממנה

m i t a l y

New member
mich78 ברוכה הבאה...../images/Emo39.gif

צר לי לקרוא מה שכתבת ואת כאבך הגדול... רק שאלה אחת: האם ניסית לדבר איתה ולהעמיד אותה במקומה? לגיד לה מה את חושבת וכמה שהיא פוגעת בך? בכל אופן, שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך. ו... הישארי עמנו...

mich78

New member
אם אדבר

אחטוף את הרוב חזרה במכה מתחת לחגורה במקום שיכאב עד מאוד למדתי שעדיף לשתוק ולתת לה את התחושה שהיא שוב ניצחה

liat1953

New member
מיכל,ברוכה הבאה

דבריך אכן קשים ומעידים שלא קל לך. שאלתי היא האם ניסית בזמן טוב כשאתן רגועות לשוחח על מה שכואב? מאחלת לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי ושיהיה לך רק טוב.

Bavmorda

New member
../images/Emo14.gif גמני הייתי שם....

[WOW.... כמה זכרונות הפרוום הזה גורם לי להעלות בחכתי...
] לפעמים השתיקה עדיפה. יש אנשים, כמו אמהות מהסוג הזה, ששיחה לעולם לא תעזור. דור אחר. עם אחר. מחשבות אחרות ודומיננטיוּת בלתי מוסברת. העצה שלי לא הכי politically correct: הניחי לה. הפני לה את גבך. הראי לה שאינך נשברת, שאת לא מתכופפת וחוזרת על 6 בכל פעם כשהיא מדברת אליך לא יפה.... אני מבינה את מצבך מאד, גמני הייתי שם וחושלתי. מה שלא מכשיל, מחשל.
לחיזוק.

מזדהה איתך ואומרת לך שאפשר גם

להמשיך הלאה בלי אמא. אני כבר 4 שנים מנותקת ולמרות שהרבה מרימים גבה כששומעים את זה אני יודעת שנאלצתי ליבחור בדרך זו אחרי אין ספור שיחות, בקשות, הסברים, תחנונים, בכי, כעס, חוסר אונים ועוד רגשות שהיום אנים חלק מחיי. שולחת לך הרבה

mich78

New member
../images/Emo24.gif

גם היום אין ממש קשר אלא הצגה (ככה אני קוראת לזה) הצגה של ארוחת ערב פעם בשלושה ויותר שבועות ביום שישי אני מרגישה שם לא רצויה, וכשאני והבן זוג מגיעים הקרירות שנושבת ממנה יכולה להקפיא קרחונים, את המתח אפשר לחתוך בסכין ושכחתי לציין ששעתיים עוברות בשתיקה רועמת אז אמא מזמן אין לי, למדתי לסמוך על עצמי, וכשעברתי תקופת בדידות קשה במעבר מהבית אימצתי חתול שמלווה אותי עד היום

Bavmorda

New member
../images/Emo24.gif

(מצטערת שאני מגיבה כזה באיחור....) אני לא חושבת שאגיע למצב בו אפנה לחלוטין את גבי לאימי. אני בתה היחידה ו... בהמשך לשרשור אבות שנפתח כאן, אבי נפטר כשהייתי תינוקת. אז ככה שבגדול זה רק אני והיא. יש לה את הקטעים שלה, מה שנקרא, ואני לומדת לדלג בין החורים בלי ליפול לתוכם. תודה

mich78

New member
../images/Emo45.gif צודקת

העיצה שלך במקום... אני רק עכשיו לומדת לעמוד מולה אני מגיל צעיר עומדת על שלי ושומרת שתיקה לאחרונה בעזרת כמה שינויים למדתי גם לא לשתוק ואני חושבת שפה הבעיה... היא גם מאבדת שליטה וגם צריכה להתמודד עם מה שאני אומרת וזה מטריף אותה היא פריקית שליטה, ואין לה שליטה או גישה אלי

למעלה