אפשר להצטרף?

Kelin

New member
אפשר להצטרף? ../images/Emo210.gif

היי קוראים לי קלי בת 37 מהדרום, האמת היא שעד עכשיו הייתי אנונימית והחלטתי להצטרף לפורום הביתי שלכם שנראה לי ממש נחמד אממ אני גם אוהבת את מייק ברנט וחושבת שהוא הזמר הכי מוכשר ומדהים שהיה אי פעם. ואני רק רוצה להוסיף שאתם עבודה ממש טובה עם כל הפעילות הזו למענו .. אני כל פעם שומרת את התמונות שסיגל ואחרים שמים כאן שכבר נהיה לי אוסף של יופי אלוהי. כל הכבוד על היוזמה לפתוח פורום, באמת מגיע לו.
אשמח להכיר את כולכם, קלי.

ברוכה הבאה קלי

אני שמחה שאחרי תקופה של אנונימיות החלטת להצטרף. גם אני לפני שהצטרפתי לכאן, קראתי תקופה מסויימת את מה שכתבו אחרים, ורק אחרי מספר חודשים החלטתי להצטרף.. יש כל כך הרבה תמונות שלו, שמרוב עומס, אני כבר לא שומרת. גם הדיו שלי נגמר מהר אם אני מחליטה להוציא על דף מדפסת כמעט כל תמונה שלו. יש לי תמונות מודפסות שלו, הרבה, וגם כתבות שניתנו כאן הוצאתי, אבל, בשלב מסויים הפסקתי, במיוחד עם התמונות, שהן צבעוניות, ולוקחות הרבה צבע. את די קרובה לגיל שלי. שמי מאיה, בת 39 מיוקנעם עילית שליד חיפה. מעריצה את מייק עוד מגיל 20 פלוס, רק הקול שלו עשה לי את זה. מעטים הזמרים שיש להם גם קול יפה וצלול כמו למייק. אלביס פרסלי ועופרה חזה הם גם מן המעטים שיש להם קול מוצלח שכובש את כל האנשים. התחלת לאהוב אותו מימי בית הספר או לאחר מכן ? מדי פעם עושים פגישות. כמובן שיש אנשים עובדים שגרים רחוק ולא יכולים להגיע. אם יש פגישה, שאז תוכלי לפגוש ולהכיר אותנו, היא נערכת בשעות הערב המאוחרות. בעצם, אני רואה עכשיו שכתבת שאת מעוניינת להכיר אותנו, זאת אומרת, רק שנכתוב פה את השם שלנו וכל מיני פרטים אחרים, ואני כתבתי לך על פגישות של פנים מול פנים, מצטערת. תיכף האחרים ירשמו פרטים על עצמם.

Kelin

New member
תודה מאיה ../images/Emo210.gif

נעים לי מאוד, יש כל כך הרבה תמונות של מייק, אני שומרת את כולן במחשב שלי. אני מעריצה של מייק עוד מהתיכון.. הייתי פשוט מטורפת עליו ועל השירים שלו.. הרומנטיקה בערה בי... הבנתי לפי התמונות כאן שמדי פעם יש מפגשים, גם עם משפחתו של מייק ואחיו זה נכון?

המפגשים הם ליד הקבר פעמיים או פעם בשנה

ושם ניתן לפגוש את אחיו. לא תמיד המפגשים הם עם המשפחה.

קלי ברוכה הבאה לפורום חיבוק|

אני שמחה שהחלטת לפסיק להיות אנונימית והצטרף אלינו לפורום כי יש כאן אנשים מדהימים שמי שירן אני בת 19.5 מאשדוד אני מעריצה של מייק מאז שיצא הסרט לס מאה טמה האם יצא לך לראות אותו?? אני מקווה שתהני בפורום שלנו, כי פורום מייק ברנט יש רק אחד באהבה שירן

Kelin

New member
היי שירן ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

תודה על קבלת הפנים אני קוראת תמיד את ההודעות שלך ואת מקסימה! כל הכבוד שבחורה בגילך ככה פעילה ומעריצה את הזמר הגדול מכולם! ראיתי את הסרט "לס מואה טמא" כמה פעמים והוא פשוט מתסכל אותי... כל העניין הזה עם ויינטרוב ובדיכאון הלא מוסבר של מייק.. שלכם, קלי

M i k e s F a n

New member
איזה כייף ברוכה הבאה קלי../images/Emo24.gif

פעמיים כי טוב מה שנקרא הצתרפותך והצתרפותה של מלכה לכוח הפורום
מקבלים אותך בזרועות פתוחות
נעים מאוד, שמי סיגל- מתפקדת כמנהלת הפורום כבר שנתיים
אשמח לעזור בכל, תהני משהותך עימנו

קלי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שמי דליה ציבר מאשדוד, בת 45 אני מעריצה של מייק מגיל 10 איך את התחלת לעריץ את מייק?? תהני מהפורום הנהדר שלנו דליה

Kelin

New member
ל- M i k e s F a n

קודם כל אני מצדיעה לך על ניהול הפורום ופועלך בכל הנוגע למייק ברנט
צפיתי בכל הארכיון המדהים וכל ההתכתבויות, התמונות, המפגשים וזה פשוט מדהים ואשמח לקחת חלק מהפורום
ראיתי כמה אתרים שהוקמו למייק ברנט באינטרנט.. ואני חושבת שפה זה המקום הכי ראוי לכל המעריצים של מייק ולכן אני מצטרפת אליכם חבר'ה. ערב מצויין לכולם מקלי

M i k e s F a n

New member
תודה קלי

לא לבד הקמתי את הפורום, עזרו לי עוד כמה אנשים שהתקדמו הלאה.. לכמה לא היה מקובל שבחורה בגילי תנהל את הפורום אבל זה מה יש. אני שמחה שהפורום מצא חן בעיניך, ב- 22 לחודש הזה הפורום יחגוג שנתיים להיווסדו! נשמח אם תגיעי למפגשי המערצים, תוכלי להתעדכן מהפורום בכל! הנה לך כמה תמונות ממפגשי מעריצים...תהני מותק
ושוב ברוכה הבאה
סיגל
התמונה הזו משמאל זה ממפגש המעריצים שאירגנתי לפני כמעט שנתיים בבית העלמין- היכרות בין המעריצים הראשונים שהתקבצו לפורום ובין מרסל נשיאת מועדון המעריצים בארץ...

Malka61

New member
קראתי את הכתבה בידיעות אחרונות

נדמה לי שזה היה לפני שנתים היה שם תמונה של מישהו שמסתפר כמו מייק ברנט אתם יודעים למי אני מתכוונת?

כן, ברנשטיין ( אם אני זוכרת נכון )

הוא כל שנה מופיע לאזכרה. יש לו תסרוקת כמו של מייק.

M i k e s F a n

New member
חיים בורשטיין- ראיתי אותו אתמול בדיזינגוף....

מזל שהוא לא ראה אותי
אפילו אמא שלי זיהתה אותו חחח אבל כל הכבוד לו הוא פנה לערוץ 2 שיעשו כתבה על מייק לכבוד יום הולתו ה- 60.

M i k e s F a n

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

זאת תמונה מהאזכרה 31 לזכרו של מייק בבית העלמין..

M i k e s F a n

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

זאת תמונה ממפגש המעריצים הישראלים עם משלחת המעריצים מצרפת וגרמניה שהגיעו לארץ לשבוע שנה שעברה, בבית העלמין..

M i k e s F a n

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

זו תמונה מבית אחיו של מייק ברנט, צביקה ברנד, שנה שעברה גם באותו זמן שהמשלחת מצרפת הגיעה לארץ וצבי אירח את כולם בביתו...

Malka61

New member
ומי זה כל אחד?

בתמונה את הצרפתים אפשר לזהות אבל כל השאר אלו מעריצים ישראלים ?

יש בתמונה את שונית ( בעלת אתר בקישורים )

עינב, דרור, מיקה שהם מעריצים ותיקים.

M i k e s F a n

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

והמסיבה הגדולה שאירגנתי... ערב מדהים בת"א שכולו מייק ברנט בהשתתפות מיטב המעריצים בארץ, המשלחת מצרפת וגרמניה, הזמר שלנו איציק בן ארי ומשפחת ברנט: יונה וצביקה. יש המשך תמונות באלבומים למעוניינים לראות..

למעלה