אפשר להצטרף?

sexy nine

New member
אפשר להצטרף? ../images/Emo140.gif

בת 32, אמא לשני בנים. אמא שלי נפטרה לפני חצי שנה (לא מאמינה שכבר עברה חצי שנה) מניתוח לב שהסתבך. את אבא איבדתי כשהייתי בת 17. לבעלי גם אין הורים ונותרנו רק עם אחיות שלי ואחים שלו (שזה הרבה וזה מנחם). חודש אחרי הפטירה של אמא גיליתי שאני בהריון, אחרי שחלמתי שאמא שלי אומרת לי שאני בהריון ויש לי בת בבטן. החלום נראה לי אז (יום אחרי השבעה) הזוי לגמרי כי הייתי עם תינוק בן חצי שנה בית. אבל אחרי חודש הסתבר שזה נכון... ואחרי כל מיני בדיקות באמת גילינו שזו בת אחרי 2 בנים. עכשיו אמא, שכל כך רצתה לראות אותי גם עם בת, לא תזכה. עצוב לי נורא.

MeWithoutU

New member
היי../images/Emo140.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נורא מצטערת לשמוע על אמך... ועל אביך... ואולי אמך לא תזכה לחבק ולנשק את בתך... אבל אני בטוחה שהיא שם למעלה מאושרת בשבילכם!

ליעד34

New member
הי אוסנת../images/Emo23.gif

תחשבי איזה ברת מזל את! קיבלת מסר כ"כ ישיר ואמיתי מאמך! זה מדהים! זה רק מוכיח שיש משהו, שהיא היכן שהוא איתך. אני לא יודעת באיזה מימד ובאיזה אופן, אבל היא שם. האם זה מנחם? איני יודעת, החיבור עם בת,לאחר שני בנים אני בטוחה שיהווה גם חוויה חדשה. מאחלת לך המון בהצלחה בהמשך ההריון ורק טוב! עדי - אמא לשני בנים, ללא בת עדיין.

ברוכה הבאה.

צר לי על אובדנייך. מדהים בעיניי הסיפור על החלום. את מוזמנת מאוד להישאר עימנו, אשמח לשמוע עוד אודותייך.

למעלה