אפשר להכיר קצת?

המתאמנת

New member
אפשר להכיר קצת?

מי אן מיתאמן?
מי כאן מאמן?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
למה לא - רוצים שרשור הכרות?

הזדמנות לכל אחד להציג את עצמו בפסקה אחת.

bridges

New member
רונן מולדובן - מאמן אישי

אני מאמן אנשים על הגשמת החלומות שלהם, שזה כולל גילוי החלום המתגשם, ובניית המסע הישיר והמהנה ביותר לעבר הפיכתו למציאות. היום אני מתמקד בעבודה עם אמנים ועם אנשים שהחלום שלהם הוא לעסוק באמנות כמקצוע. רונן

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
ואני

מאמנת אישית מוסמכת - בוגרת התוכנית של CTI כולל תוכנית ההסמכה CPCC. מאמנת אנשים למגוון תחומים - התמודדות עם ADHD, בטחון עצמי, קריירה - שיפור והתחלה מחדש, בריאות. מאמנת גם מנהלים בארגונים. התחום החדש שאני עוסקת בו הוא אימון למנהיגות - תחום מרתק בעיני. מעבר לזה מובילה את קבוצת העשייה החברתית בלשכת המאמנים - אנו יוזמים ומובילים פרוייטים התנדבותים של אימון בתחומים שונים.

הגר שקד

New member
הגר שקד - אימון לאמנים ויוצרים

מאמנת אישית. מוסיקאית בהכשרתי. מלווה אמנים מבצעים ויוצרים בתהליכי צמיחה, חיזוק הביטחון העצמי, העצמה פנימית, התמודדות עם ביקורת, בניית קשרי עבודה מפרים עם עמיתים, פיתוח קריירה אמנותית והצלחה כלכלית.

yaelmmmmm

New member
היכרות

יעל אוספובט מאמנת אישית, יועצת חינוכית בהכשרה העיקרית, יועצת ארגונית מתחילה, מנחת קבוצות. מוסיקאית. עשיתי מחקר בנושא סרטים מוסיקליים לפעוטות. מתמחה בנושאים הקשורים לפיתוח קריירה, אושר במשפחה, ADHD, שינויים ומעברים. רוצה להתמחות גם בתחום האמנותי. גרה בצפון הארץ. מאמינה בכוחות שיש לאנשים להתמודד, ללמוד, ליצור. מעריכה יושרה, מקצועיות ואומץ. אוהבת לעבוד עם אנשים, בשביל אנשים ולמען קידום אנשים.

אבי

מאמן אנשים להיות מחוללי טרנספורמציה בחיים שלהם יש מקור אחד לכל התוצאות, כשהמקור מתעורר התוצאות מופיעות בכל תחום בחיים. תוצאות הן תוצר של מעשים בלבד וכבר אמרו חכמים סוף מעשה במחשבה תחילה אך המחשבה מהיכן היא באה? מי שיגלה ימצא את המקור לכל התוצאות.

עוברת מקוראת סמויה לגלויה../images/Emo68.gif

אני ענת, ולאחרונה קוראת סמויה שמאוד נתרמת מהפורום הזה. לאחרונה התחלתי את לימודי האימון האישי. מאמינה שכל אדם יכול לעשות שינוי ברגע שהוא מבין שהחיים הם בידיים שלו.

מירה גל

New member
מאמנת אישית ומוסיקאית.

מירה גל - מאמנת אישית לשיפור וחיזוק ביטחון עצמי, התמודדות עם פחד קהל ופחד במה.

tipuly

New member
מאמנת קריירה

הי אני אפרת, מאמנת בכל הקשור בקריירה - בחירת קריירה, הסבה, מעברים, צמתי התקדמות בין תפקידים, פרישה ועוד כמו כן מאמנת מנהלים פסיכולוגית תעסוקתית בהכשרתי מלווה אנשים לקראת מיצוי אפשרויות והגשמה עצמית תעסוקתית

Rוני

New member
מאמנת אישית ועסקית

רונית בנארי עוסקת באימון אישי לפריצת דרך בתחומי קריירה ומימוש חלומות אישיים ועסקיים מנחת קבוצות בתחומים ארגוניים בעיקר קוראת פה ונהנית מהשפע וממעטת לכתוב מפאת חוסר זמן

ופסקה אחת בהשראת הצעת ענבל

אוהבת מאד לאמן בנושאי גוף, אהבה עצמית, מודעות עצמית, מימוש, ניהול זמן ומשמעת עצמית, ביטוי עצמי.

blixa

New member
מאמן

מחזק אנשים. נמצא אתם על פרשות דרכים בחיים. עוזר לאנשים להתקדם, לממש את עצמם. שי רימון

isaacm

New member
איציק מרק, מאמן

בתחילת הדרך. משמש סוכן שינוי לאלה שמעוניינים ליצור שינוי בחייהם. מטרות השינוי יכולות להיות מגוונות, הליווי מאפשר אזור בטוח לבחינה ויצירת השינוי. כל שתוכלו לדמיין (באמת) נמצא בהישג ידכם. מברך אתכם במימוש רצונותיכם איציק

Alleycat74

New member
אלינור - מאמנת בהתהוות

כרגע בקורס אז עוד לא יודעת איזו נישה אבחר אחר כך אבל בלי קשר גם עוסקת בהדרכה (אנגלית, הקנייה ושיפור מיומנויות למידה, שימושי ומיומנויות מחשב), במידענות ובשירותי שפה - תרגום, כתיבה וכו'. באה מעולם רוחני יותר (אמא מורה רוחנית) אז בוודאות ישתלב גם זה לעבודה שלי.

למעלה