אפשר להגיד

ChicoAnimado

New member
אפשר להגיד

שהחיים מתבררים לי כקשים יותר ויותר. התשובות שנראה לי שבאות כל כך בקלות, נראות לי עכשיו חמקמקות כל כך. החוכמה האמיתית של החיים - מתי לתת גז, מתי לתת ברקס, מתי לנוח - הכל מתחיל להראות לי כמו תורה אחת ענקית שהאפשרויות בה כה רבות. מתי לשמור על מודעות? מתי פשוט להיות אני בלי פחד מהתוצאות? מתי להפסיק דבר שאני חושב שהוא בריא לי אבל שבעצם אני לא כל כך אוהב אותו.. וההפך? התשובה שאני מקבל עכשיו היא שלהמשיך את הדברים הבריאים, בסוף זה ישתלם. הרי מעבר לחיים ללא מודעות יהפוך הוא הדבר הכי מסוכן שאפשר לעשות. אז הנה, התשובה שאני מקבל, ואני מעביר אותה לכולם היא - להמשיך להיות מודע, להמשיך לחקור ולהיות תמים (!), לעולם, אבל לעולם לא לפסול על הסף! לקבל תשובות מהקול הפנימי (זה מוקדש לך בדיחהקוסמית!), כי הוא בעצם יודע הכי טוב והוא המדריך הכי יקר שלנו. אלו חוקי הזהב שלי, ואני מבין עכשיו את חשיבותם. אני חשבתי ואני קבעתי - לעולם לא להתפשר על חיים סבירים! החיים חייבים להיות מדהימים! אני עכשיו נלחם על כל הדברים שאני מחזיק קרוב לליבי, שידעתי תמיד שמימושם הוא המאבק הקשה ביותר בחיי, שבו עליי לזכור את הדבר הכי חשוב - אין דבר שאינו אפשרי. מוקדש באהבה לכולם.

ChicoAnimado

New member
עוד כללי זהב

לכבוש כל יצר לקלל ולפגוע באחר. יש דרך, גם אם מסובכת ומצריכה יצירתיות, להגיע אל דרך האהבה. להתעקש לא להפגין ביקורתיות ולהאמין שיום אחד תצאנה מילות תמיכה. לא לשכוח להאמין שכל זה נכון. זהו לעכשיו..

למעלה