אפשר להגיד שלום?

אפשר להגיד שלום?

נכון, אני לא כל כך רושמת פה, בעיקר כי את רובכם אני לא מכירה (אח, אני מדור הזקנים.....אויש איך שהיה הפורום בזמננו....
). אבל אני כן צופה קבועה בפורום (נו, כאילו שאפשר להגמל...) בכל מקרה, אני מתגייסת עוד ארבעה ימים בדיוק, ורציתי להגיד מן שלום נחמד שכזה, למרות שאני עוד אראה אותכם פעם בשבוע או שבועיים, או יותר.... שימשיך להיות טוב! ושיהיו אחלה של מחנות פסח!

s h e e p i t

New member
בהצלחה ../images/Emo70.gif

מממ... אולי תציגי את עצמך כי לא רק את לא מכירה את רובנו גם אנחנו .. או לפחות אני לא מכירה אותך... חוץ מזה שאני יודעת שהיית אמורה לישון במלונה של רוני

../images/Emo8.gif חחח כן, אבל לא ישנתי בסוף....

טוב, אם עוד לא הכרת אז עכשיו תכירי- אני שרונה, ממעלה יוסף (האימפריה בהתהוות). הייתי גרעינרית השנה בחופא"ש (אימפריה!!) ועזבתי. וכאמור- מתגייסת עוד ארבעה ימים... אני לא יודעת לאן אני הולכת, מקווה שקרבי. בינתיים כלל צה"לי. ניצן, נופר, תודה חמודות!

fresh mishmesh

New member
שרונה מותק../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

שיהיה לך גיוס קל, ושתמיד ישארו לך מים חמים במקלחת...
תהני, (עד כמה שאפשר להפיק מזה הנאה) ותחזרי אלינו שלמה ועם חוויות

אפשר להגיד להתראות?

שיהיה בהצלחה רבה. מה את עומדת לעשות בצבא? גמילה נעימה ושנתיים טובות: גילי.

just stav

New member
גיוס נעים!

והמון בהצלחה שיהיה לך!
יום טוב לכולם Love סתו

S a l i t

New member
למי את קוראת זקן?!!??!?!

חוצפנית
שיהיה לך אחלה בחלה בצבא את בטח סקסית עם מדים... :)

kedeman

New member
שרונה סקסית בכל מצב!!!!

אוי... זה נראה כאילו רק לפני חצי שנה סחבת אותי בנהריה כדי למצוא מכנסיים כדי שיהיה לך מה ללבוש בגרעין וכבר את מתגייסת......... אני לא יכול עם הקטעים האלה!!! זה עושה אותי רגשי!!!! שרונה, תודה על הכל!! ואת יודעת... עוד נתראה פה ושם ובחמשושים שתחזרי הביתה ותחרשי על הפורום שיהיה לך גיוס קל ושלמרות הנסיבות תצליחי להנות ולהפיק כמה שיותר בצבא! אוף... רגשי :)

אוווווווווווו

"רק אתמול היא נולדה! ועכשיו היא כבר מתגייסת!!" חחחח מה קרה גזר? הגוזלים עזבו את קן? =)

נווו גזר!!

זה היה בצחוק!! אתה יודע שצחקתי איתך.. ורק החזרתי לך על מה שאתה עשית לי.. אז.. הנה! פיטים! טוב?! =) אוהבת
=)

נ ו ם

New member
שרונה בהצלחה מותק! ../images/Emo140.gif

אני מקדישה לך שיר שמלווה אותי הרבה בזמן האחרון. הוא לא כ"כ אופטימי ולא כל כך קשור לגיוס אבל בכל זאת. "...חולף מול הבית שהשארתי בו את ימי, לילותיי, אותי. ולאורך הדרך לבבות שבורים ובדידות שתישאר איתי התחלות הן תמיד גם סוף של תקופה עוברת שאיתך נשארת עוד שקיעה, עוד זריחה עוד כאב שישאר איתך ..."

../images/Emo9.gif

תודה לכולם על כל האיחולים (אה, אבל אתם מוזמנים להמשיך לשרשר עוד.. בכיף....
) אני אשתדל להנות (למרות שזה נראה קצת קשה כי זה צבא) ולחזור שלמה, בתקווה שעם חוויות טובות.... אני ממש אנסה להשאר סקסית למרות שזה ממש קשה כי הייתי גרעינרית (קצת) ועכשיו אני הולכת להיות חיילת.... זה קצת משימה בלתי אפשרית (וגם המדים לא עוזרים!) ואני לוקחת משחה נגד שפשפת, על כל מקרה! אז המוווון חיבוקים לכוולם
נעם תודה על השיר, אהבתי אותו. אני עוד אבוא יום לפני הגיוס, אבל מחר אני בגרעין מפתח, מתפללת שטוקר לא יישב עליי (שוב!) כי אז יורידו לי פרופיל בבקו"ם!

שרונה מותק... ../images/Emo24.gif

שיהיה לך גיוס הכי מהנה שיכול להיות...
דרך אגב יש לך ד"ש מכולנו (את כבר בטח יודעת למי אני מתכוונת), ואנחנו נורא מתגעגעים!!! תבואי לבקר ברגילה...
אוהבים אותך

יעל!! ../images/Emo140.gif

תודה על כל האיחולים (ועל הפרח) וד"ש חם חזרה לכווווולם (כן, אני יודעת למי את מתכוונת...) ותמסרי גם
ועוד...... וגם הרבה
בהצלחה במחנות! ולילה טוב...

למעלה