אפשר להגיד משו?!

Conspiracy

New member
אפשר להגיד משו?!

רן ושירה, אחרי זה תמחקו את ההודעה אם היא מפריעה לכם, אבל אני פשוט חייבת להוציא קצת דברים החוצה!! אררר הגיעו לפורום כמה בנות, בלי להזכיר שמות, שפשוט מעצבנות אותי... קודם כל, אתן כותבות בצורה שנקראת כאילו אותן מדברות בהתלהבות מוחלטת, די עם כל הסימני קריאה האלה למען השם! ולמה לעזאזל אתן שמות תמונה בכל הודעה?! זה משגע אותי... אחרים לא יבינו למה זה מעצבן אותי, אבל אותי זה משגע... ודי כל הזמן להגיד שזה כוסון וזה חתיך, ודי כל הזמן להגיד שבוקס קאר רייסר או איך שלא קוראים להם, וגם אמינם ופייב (?!) ולא יודעת מי, שהם להקות טובות אבל בלינק 182 הם הכי הכי הכי טובים. אני יודעת שזה דברים מטומטמים שמפריעים לי, ואולי הם לא מפריעים לאנשים אחרים אבל יש לי בעיה עם דברים כאלה. אז בבקשה די.

ג´וו למשל?

אני לא עושה עם סימני קריאה מתלהבים וכל זה, אבל (כן.. כן... אני פשוט חייבת לרשום על כל הודעה תגובה.. לא משנה אם זה קשור או לא) אז, זה ברור שזה פורום על בלינק, ושהם הלהקה הכי טובה, ומן הסתם ביגלל זה יש להם אוסף מאד גדול של פרסים וכל זה... אבל איפ אפשר פשוט כל הזמן לדבר על בלינק! חייבים קצת להשתחרר, ואני שואלת על זמרים אחרים כי אני מה זה לא מכירה פה אף אחד, ובא לי לדעת מה אנשים פה חושבים מלבש על בלינק, כי זה כבר ברור! אז אנחנו לא חייבים ליהיות כבולים, ולדבר קצת על נושאים אחרים, אם זה לא מעניין אותך, וגם אחרים אז לא חייבים להגיב על זה! ולא לרשום כלום, אבל חבל שיש כאלו שזה כן מעניין אותם, ואני לא אתחיל לחפש לי פורומים של לינקין וכל זה, ולשאול אותם אם הם אוהבים את אותה להקה (כי זה כבר ברור, לא?) ומה לעשות, אני חייבת לשים על רוב ההודעות שלי תמונה! ככה אני רוצה, וככה בא לי! וחוץ מזה, בלי להעליב, הגלרייה פה דיי מסכנה, ויש כאלו, שלא ראו עדיין תמונות! אבל הנה, לשם המטרה אני לא אשים תמונה!

eb182

New member
אם מישהו ממש רוצה

הוא יכול לבד למצוא תמונות של בלינק וזה לא בדיוק חשוב אם יש לך תמונות שלהם או לו הכי חשוב זה המוזיקה( ועל לינקין פארק, אמינם ופייב אני אפילו לא רוצה להתחיל להגיד כמה אני לא סובלת אותם).

eb182

New member
בדיוק

לא רק לך זה מפריע ואם כבר לשאול על להקות אחרות אז לפחות שיהיו שוות משהו.

למעלה