אפשר להגיד משהו??תקראו!!!

אפשר להגיד משהו??תקראו!!!

שלום ! אני דיי חדש בכל הקטע של הפריצות טוב נו אני רק בן 14 אבל נכנסתי לפה ולדעתי כל הגישה התוקפנית באמת עוזרת אך יש אנשים שגם מכשילה... אני פורץ בעזרת תוכנות פשוטות כמו נט באס,סאב סבן וכ`ו ולכל מי שחדש לדעתי אל תפציצו אותו בשמות מפציצים כי זה רק מסבך לו את החיים וגורם לו להרגיש לא טוב עם החומר שהוא לומד....אנשים פה תפסו מעצמם יותר מידי כלים וחושבים שהם המציאו את הדבר שקוראים לו פריצה אז תעשו לי ולעצמכם טובה תפסיקו לזיין בשכל יש לכם גישות טובות אז לא כל דבר אתם חייבים להוסיף קטילה בישביל להנות מהחיים בכל מקרה אהבתי את הפורום ויש לכם ראש טוב (לא התכוונתי לתקוף אף אחד פה עם זה קרה אז מצטער...) ומבקש להתחיל עם כל השמות המפוצצים פשוט אתם לא מסבירים מילה על זה או על החומר אז אני יגיד דווקא: תלמדו אותי!--כיבלי ללמוד (ולא חייב לבד!)אף אחד לא הצליח מקווה שה``שולטים`` בפורום הזה יפתחו את האוזניים ולא יהיו אטומים כי זה לא עוזר להרבה אנשים! תודה מראש!

N0

New member
במה אתה רוצה שנעזור לך ?

תגיד לי אתה מבין בכלל איפה אתה חי ? משומה סקריפט קידיס פשוט לא מבינים שהם סקריפט קידיס . זה איום ונורא! אתה לא פורץ למחשבים, אתה לא יודע לפרוץ ואתה לא רוצה לדעת לפרוץ! אני יכול לתת לסבתא שלי להשתמש בנטבאס . זה לא לפרוץ, זה כמו לחכות למישהו שיצא מהחניה ואז לשדוד לו את האוטו עם אקדח (למי שראה עקיצה ב60 שניות ) כל אידיוט יכול לקחת אקדח וללכת לשדוד מכוניות, אומנם יתפסו אותו בסוף אבל הוא יכול. אז יופי אתה אוהב ללכת בדרך הקלה, אתה לא רוצה ללמוד שום דבר חדש (אל תסבכו אותי עם מילים ארוכות כמו compiler ) אז אתה כנראה לא מתאים לכאן. אז אל תצפה שאני יעזור לך להרוס לאנשים את המחשב, כי אתה לא פורץ כי אתה רוצה ללמוד אתה פורץ כי זה נראה לך מגניב למחוק למישהו את הקבצים במחשב. ואל תחרטשו לי עם הודעות כמו , אולי אין לו כוונות זדון... נו באמת ! לא איכפת לי שיהיו לך כוונות זדון, אבל שיהיו לך כוונות זדון עם טאקט. N0

כוונות זדון?

אולי אני בן 14 אבל יודע משהו מהחיים שלי ואמרתי לך במילים מפורשות א נ י ח ד ש ב ק ט ע ! לא אמרתי שאני יודע לפרוץ כל כך טוב וגם אמרתי שלרות עם נט באס זה לא בעיה! וההפך ביקשתי ללמוד לפרוץ עם המילים הקשות...ולהבין מה המשמעות שלהן והינה עוד דוגמא אתה תוקף מהר בלי לחשוב ומה הקשר לשוד ולמכונית?! אז תעשה טובה שב שב בלול! H-)

N0

New member
באמת...

אולי N0 לא הבין נכון אבל בוא נקרא את ההודע שלך עוד פעם.. שלום ! אני דיי חדש בכל הקטע של הפריצות טוב נו אני רק בן 14 אבל נכנסתי לפה ולדעתי כל הגישה התוקפנית באמת עוזרת אך יש אנשים שגם מכשילה... [הקדמה ועוד שטויות של פתיחה מתקבל...] אני פורץ בעזרת תוכנות פשוטות כמו נט באס,סאב סבן וכ`ו [אני לא רואה פה שלפרוץ עם נט באס זה לא בעיה מה שאני כן רואה שאתה משתמש בזה... וזה לא לפרוץ זה להתנהג כמו ילד קטן] ולכל מי שחדש לדעתי אל תפציצו אותו בשמות מפציצים כי זה רק מסבך לו את החיים וגורם לו להרגיש לא טוב עם החומר שהוא לומד.... [רגע אמרת לא להפציץ אנשים חדשים בשמות מפציצים... ואמרת שאתה חדש... אז תחליט אתה רוצה שניתן לך מונחים מסובכים או לא ? ] אנשים פה תפסו מעצמם יותר מידי כלים וחושבים שהם המציאו את הדבר שקוראים לו פריצה אז תעשו לי ולעצמכם טובה תפסיקו לזיין בשכל יש לכם גישות טובות אז לא כל דבר אתם חייבים להוסיף קטילה בישביל להנות מהחיים בכל מקרה אהבתי את הפורום ויש לכם ראש טוב (לא התכוונתי לתקוף אף אחד פה עם זה קרה אז מצטער...) [חצי סיום גם מתקבל...] ומבקש להתחיל עם כל השמות המפוצצים פשוט אתם לא מסבירים מילה על זה או על החומר אז אני יגיד דווקא: תלמדו אותי!--כיבלי ללמוד (ולא חייב לבד!)אף אחד לא הצליח [עכשיו אתה מבקש שכן יפוצצו אותך בשמות מפוצצים... וילמדו אותך קצת סוטר לי את תחילת ההודעה שלך] מקווה שה``שולטים`` בפורום הזה יפתחו את האוזניים ולא יהיו אטומים כי זה לא עוזר להרבה אנשים! תודה מראש! [סיום מלא] עכשיו נכון שN0 התמקד יותר בקטע של אני פורץ עם נטבאס ואל תתנו לי מונחים מפוצצים. ואחרי זה הוא כבר די הפסיק להתרכז ויכול להיות שאתה באמת רוצה ללמוד אבל כמה דברים! 1. מונחים מפוצצים לא יתנו לך כלום. 2. אתה לא יכול לבוא ולבקש שילמדו אותך. אתה צריך להגיד מה אתה רוצה לדעת ואם זה יראה לאנשים כמשהו שאתה באמת מבקש כדי לדעת ולא נתחן פה עשרות פעמים ואי אפשר למצוא את זה בכל מנוע חיפוש בשתי שניות אז אולי הם יעזרו לך. 3. כל הגישה שלך להאקינג נראית לי בזבל, אבל זו דעתי. אתה פורץ כדי שתוכל לשחק לחברים שלך עם המחשב. N0

דיי חדש.

New member
לא הבנת אותי....

לא הבנת כנראה מה אמרתי....והינה ההסבר... שלום ! אני דיי חדש בכל הקטע של הפריצות טוב נו אני רק בן 14 אבל נכנסתי לפה ולדעתי כל הגישה התוקפנית באמת עוזרת אך יש אנשים שגם מכשילה... (זאת היתה הפתיחה ה``שטותית...`` אני פורץ בעזרת תוכנות פשוטות כמו נט באס,סאב סבן וכ`ו (עם לא שמת לב במשפט הזה רשום פשוטות ואני מתכוון של אחד יכול לפרוץ איתם כי הם ממש פשוטות להבנה....) ועם היתי יודע לפרוץ עם משהו אחר אולי זה היה קורה... ולכל מי שחדש לדעתי אל תפציצו אותו בשמות מפציצים כי זה רק מסבך לו את החיים וגורם לו להרגיש לא טוב עם החומר שהוא לומד.... (עם לא הבנת אני רוצה שמות מפציצים כי נמא לי לפרוץ עם התונות האלה ואני רוצה לדעת קצת יותר מזה...) אנשים פה תפסו מעצמם יותר מידי כלים וחושבים שהם המציאו את הדבר שקוראים לו פריצה אז תעשו לי ולעצמכם טובה תפסיקו לזיין בשכל יש לכם גישות טובות אז לא כל דבר אתם חייבים להוסיף קטילה בישביל להנות מהחיים בכל מקרה אהבתי את הפורום ויש לכם ראש טוב (לא התכוונתי לתקוף אף אחד פה עם זה קרה אז מצטער...) ומבקש להתחיל עם כל השמות המפוצצים פשוט אתם לא מסבירים מילה על זה או על החומר אז אני יגיד דווקא: תלמדו אותי!--כיבלי ללמוד (ולא חייב לבד!)אף אחד לא הצליח מקווה שה``שולטים`` בפורום הזה יפתחו את האוזניים ולא יהיו אטומים כי זה לא עוזר להרבה אנשים! תודה מראש אז כנראה לא הבנת מה אמרתי עד עכשיו אז נחזו על זה: אני פורץ עם תוכנות פ ש ו ט ו ת ורוצה להתחיל ללמוד יותר ואומר שלמי שממש חדש ואין לו שום מושג אז אל תיתנו לו כי זה רק יותר מסבך אני מעדיף להתחיל לפרוץ עם נט באס ולהמשיך ליותר קשה... תודה מראש!

nebbuchadnezzar

New member
בהצלחה

תעזוב אותך מפריצות זה סתם יכול לסבך אם תיתפס מאחר ואתה חדש אז תיתפס זאת בהנחה שתצליח. כמו ששמת לב יש לילידים פה נטיה מטופשת hacker wannabe style לעקוץ ולא להשיב על שאלות לפי דעתי אין פה אף גורו בפורום אז אל תתרגש גם להם יש עוד מה ללמוד. גם לי כמובן. בקשר אליך תתחיל להכנס לפורומים טכניים רציניים שם תוכל לקרוא על כל מיני דברים לאו דווקא איך לפרוץ ברגע שיהיה לך את הידע תוכל לעשות איתו מה שתרצה. להשתמש בכלים כמו NB או BO או SUB7 זו לא חוכמה כמו שצויין מה גם שהם די מוגבלים. בכל מקרה אתה יכול לשאול ושים על שאר הגנון ז בהצלחה

marron

New member
שאלה קטנה...

מה הקשר בין NET BUS ו SUB7 להאקינג? זה לא קשור בכלל. זה כמו להשתמש בדרים וויבר ולהגיד שאתה יודע HTML או לקחת סקיפטים מאתרים כמו sigall ולהגיד שאתה יודע את השפה שלהם

למעלה