אפשר להבין את sl

kubyack

New member
אפשר להבין את sl

היי כולם נראה לי שאפשר להבין את הכעס של חברינו לגביי ה``אפלה`` ששוררת בססיבה של הדת והרייקי . אבל , נראה לי שיש פה פיספוס קטן ואני אסביר, לי בעבר הייתה בעייה דומה עם הדת, לא הבנתי אותה והמעשים של הדתיים מסביבי נראו תמוהים וחסרי תכלית, כמובן כמו לרובינו הייתה (ועדיין יש ) סקרנות בריאה לגביי הנושא והתחלתי לחקור בנושא, אבל השאלות שלי לא היו לגבי האם יש או אין אלוהים, כי זו שאלה שניתן להגיע לתשובה רק באמצעות התבוננות לתוך עצמינו , אלא ע``י שאלה של למה. למה חובשים כיפה, למה שומרים שבת, למה הייתה שואה, למה אנחנו חיים וכו`. התשובות שקיבלתי היו אמיתיות ועמוקות ולא אפרט אותן כעת כי הם לא הנושא. האמונה והידיעה שיש אלוהים , ההתחברות לרייקי וגם למושג שהוא יהדות (שלפי דעתי זו לא דת אלא דרך חיים) באו אליי מתוך מודעות רוחנית שיש משהו מעבר ולא ברור לי מה, כשמצאתי את הרייקי מצאתי גם את אלוהים וקצת גם את היהדות. המסר שלי וסליחה אם הוא לא היה ברור עד כה, הוא שלא צריך לכעוס , לא צריך לחוש כאב או צער, עלינו לשמוח ולאהוב ואז כך לפתע נמצא את מה שחיפשנו , כבר לא נחוש כאב ולא כעס וכבר לא נהיה לבד. אני מקווה שזה הואיל במעט איתי

שאלה לי אליך.....

כתבת אפילה מסביב לדת והרייקי. אפלה מסביב לדת אני מבין אבל איזה אפלה יש מסביב לרייקי? אור וטוב אוריאל מעוז

למעלה