אפשר לדעת למה .....................

frikin shin

New member
אפשר לדעת למה .....................

התוכנית ריאלטי המפגרת - מכל הבנות בעולם - משתלטת על כל הערב??!?! מה קרה למלך השכונה? פליסטי? תוכנית כלשהי שיש תמיד ב21:15... כל הערב מכל הבנות בעולם.. לא מספיק התוכנית צריך גם תוכנית אחרי סיכום! וגם בין לבין מעברים בקשר לסדרה.. פאק! די עם זה!!!!!!!!!!!!!! ואני לא מצליחה להכינס לאתר של ערוץ 3
. להגיד להם שיפסיקו וישימו פליסטי מוקדם יותר

ממש אבל ממש נכון ../images/Emo46.gif

התוכנית הזאת מכל הבנות בעולם דפוקה ברמות וכל הזמן משדרים אותה ולא מספיק להם שידור חוזר אחד צריך גם ביום שישי וביום שבת וב- vod אני פשוט לא יכולה יותר עם התוכנית הזאת. ומה אם פליסטי לא ראיתי את הסידרה בערך שבוע ואני גם לא יכולה לראות בגלל הלימודים באיזה שעה בכלל משדרים את התוכנית? ומה אם האתר של הוט 3 הכתובת החדשה בכלל לא עובדת לי?

COMPS

New member
פליסיטי רק בשני-חמישי

כי ביום ראשון משדרים את ארי פעמיים+ דווקא מגריזו. :\ האמת שהתכנית דווקא טובה כריאליטי, אבל הגזימו לגמרי- תכנית יומית של מאחורי הקלעים
ממש מוציא את החשק לראות את התכנית

always be me mc

New member
ארי../images/Emo99.gifאני מקווה שתמצא את מה -

שאתה מחפש אני באמת מקווה. אני אוהבת סוף טוב

OzTheOne

New member
אני ממש מבין אתכם

הדבר הזה ש HOT3 עושים ממש מעצבן, הם הרסו את כל הערוץ עם הריאליטי המעצבן הזה לא רק שהם משדרים את אותו הפרק יותר מ-5 פעמים בשבוע (ביום ראשון פעמיים, ביום שישי פעמיים!!, ביום שבת ועוד) אלא גם תוכנית יומית על התוכנית מאחורי הקלעים ועוד שידורים חוזרים שלה כל יום ובסופ"ש נראה לי ממש ממש מיותר. לא שיש לי משהו נגד מגריזו היא ממש חמודה ונראה רעיון טוב תוכנית יומית איתה אבל לא על תוכנית שכבר קיימת! אלא תוכנית אופנה או בישול (במקום גיל חובב). הוט3 ממש הגזימו עם התוכנית, בסדר התוכנית הריאליטי הזאת יקרה והם מאוד גאים בה אבל לא להגזים! תחשבו אם ערוץ 22 היו משדרים אלף פעם שידורים חוזרים של ארץ נהדרת, רצים לדירה וכו' וגם תוכנית יומית על התוכניות שלהם יראה ממש מטופש אז ככה נראה מה שעושים הוט 3. ובקשר לפלסיטי גם אותי זה מעצבן אני לא יודע מה איתכם אבל אני מעדיף לראות פרק של פלסיטי במקום פרק חוזר של מכל הבנות בעולם. ועוד משהו אני לא מבין למה צריך כל כך הרבה שידורים חוזרים אם אפשר לראות בחינם בVOD את הפרק מתי שרוצים!

always be me mc

New member
מעניין. אני מעדיפה לראות פרק של מכל

הבנות בעולם(אפילו חוזר) מאשר לראות שוב פרק של פליסיטי(וראיתי פעם פליסיטי) מכל הבנות בעולם זו סידרה נחמדה ורעננה אי אפשר לומר אותו דבר על פליסיטי אז דיי לרדת עליה!

OzTheOne

New member
מכל הבנות בעולם תוכנית נחמדה אבל

לא אמרתי שהתוכנית גרועה ולא ירדתי עליה אני הערתי על אופן שידור התוכנית הזאת ועל התוכנית המיותרת של מגריזו ואני לעומתך לא ראיתי פעם את פלסיטי ומעדיף פרק של פליסיטי מאשר פרק חוזר של מכל הבנות בעולם

frikin shin

New member
אני איתך ../images/Emo45.gif

פסדר.. שתהיה תוכנית נחמדה.. (גם כן נחמדה
). זה אומר שצריך לשדר אותה כל הערב? להכריח אנשים לראות אותה
מספיק לשדר אותה פעם אחת בערב בלי התוספת הזאת של מגריזו ולשים את התוכניות האחרות שתמיד היו. אני בעד להראות את השרשור הזה באתר שלהם..

שלחתי להם פנייה על פליסיטי

הם לא עונים לי
ומכל הבנות בעולם זה יפה כדאי לך לראות

axnholic

New member
זה היה די ברור ש"מכל הבנות בעולם"

תשתלט על המסך. שלא כמו בארה"ב [או במדינות אחרות], לערוץ 3 אין הרבה סדרות מקור "שוטפות". אם ערוץ 3 מצליח "להקים" כזאת תוכנית על הרגליים, אפשר לצפות לשטיפת המוח המיוחדת של ערוץ 3. מי אמר שמיחזור זה טוב?

למעלה