אפשר לבקש עזרה?

עוגייה

New member
אפשר לבקש עזרה?

אולי זה קצת טיפשי,, אבל אני מרגישה שיש איזו שהיא יישות איתי, לפני שלוש שנים גרתי בדירה מסויימת, יום אחד חזרתי דיי מאוחר אחרי סרט (לצורך העניין, "רעש לבן", מי שראה יבין למה הייתי מבועתת), הלכתי לישון והתעוררתי באמצע הלילה כשהטלוויזיה דלוקה על "נמלים" (המסך השחור עם הנקודות הלבנות שרצות). השלט היה על הספה, שומדבר לא נגע בו (או שאולי...) עכשיו אני בדירה אחרת אבל עדיין אני מרגישה כאילו יש משהו/מישהו איתי בחדר, כאילו מישהו מסתכל עליי ברגע שאני מכבה את האורות, אולי זה סתם פחד טיפשי אבל לדעתי זה קצת מעבר לזה, ובכל מקרה אני לא נרדמת בלילה גם מהפחד.. אני צריכה עזרה בלהרחיק אותן מהחדר שלי כדי שיהיה לי קצת שקט.. אני לא חושבת שהן רעות או משהו, הן פשוט גורמות לי אי נוחות.. אני מקווה שזה לא נשמע מופרך או הזוי מדי, ואני לא יודעת אם יש קשר למקרה שכתבתי.. בכל מקרה אשמח אם תתנו לי עצות להרחיק אותן תודה רבה

מצוה

New member
זה דמיון שלך

נשמה זה דבר רוחני לא דבר שנראה לעין אין לנו מושג מה זה נשמה כי אנחנו גשמיים.

עוגייה

New member
אולי זה הדמיון שלך

מי קובע מה זה נשמה? ומתי אמרתי שראיתי מישהו/משהו?

מהסס

New member
גברת

אם נשמה זה דבר נראה אז ממליץ לך לעמוד ליד אדם גוסס עד שנשמתו תצא ואז אם תראי את הנשמה שלו אני נותן לך מליארד דולר.

מהסס

New member
הפחדים האלו

מצוים לרוב אצל ילדים בגילאי תשע עשר זה פחד הזוי פסיכולוגי.

מהסס

New member
ממך אני לא מתפלא לשמוע את זה

כי את חייה בשקר וחושבת שאין דין ואין דיין, אבל רק כדי שתביני כמה את מצחיקה את צריכה להבין שאם נשמה זה דבר נראה אז כולם אמורים לראות את הנשמה כי לכולם אותם עיניים ועובדה שאף אחד לא ראה. אלא נשמה זה דבר שלא נראה ולכן אף אחד לא יכול לראות נשמה שזה דבר רוחני נטו, מה שכן נשמה יכולה להגיע בדמות של אדם, כמו שכתוב על רבי שהיה בא במשך שנה כל ליל שבת לקדש בביתו אחרי שמת.

רותי 11

New member
אני אישית לא ראיתי - אבל אני יודעת

אחרים שרואים ואם אתה כל כך צר מוחין ולא יודע שיש דברים מעבר זה עדין אל אומר שדברים כאלה קיימים הגיע הזמן שתצא מהקוביה שאתה נמצא בה

איתן134

New member
"לכולם אותם עיניים" זה לא נכון בכלל

קודם כל, כל אחד רואה דברים אחרים מכל אחד אחר. זו עובדת נצח. שני אנשים שמסתכלים על אותו דבר לא יכולים לראות את אותו דבר, אלא אם מדובר באנשים שונים שמשתמשים באותו זוג עיניים ובאותה צורת ניתוח, (בתהליך הכלה למשל.) שנית, אי אפשר לדעת שכל אחד אחר ראוה בכלל משהו שאתה רואה, (אני מנסה במשך שנים לוודא ש"ירוק" שאני רואה הוא ה"ירוק שאחרים רואים, אבל אין הוכחה חד משמעית, להיפך, נראה שכל אחד אחר רואה "ירוק" אחרת). חוץ מזה, כשמדברים על ראיית רוחות, כמובן שהכוונה היא לשימוש בחוש שונה מהראיה שבעזרתה מבדילים בין כיסא לכלב למשל. מדובר בחוש רחב יותר, ששייך ל-23 חושי המבנה. להגיד "ראיתי רוח" פירושו שהמוח מקשר את ההבחנה במהות (למשל חוש הזיהוי) לעיניים פשוט כי אצל בני אדם חוש הראייה הוא השולט. מעבר לעובדה שכל אחד מבחין בדברים אחרת מכל אחד אחר, יש גם מי שמוכשר טבעית או מיומן בצורה נרכשת בחושי מבנה שונים שמאפשרים כן להבחין בנוכחות רוחנית. להרחבה בנושא חושי המבנה: http://www.kufsat-kesem.com/moadon/struct.htm

עוגייה

New member
איפה כתבתי שראיתי משהו יא טיפש?

ולך תזיין במוח על פחדים פסיכולוגיים במקום אחר

Dark faith

New member
...

כמו שאמרת אין לך מה לפחד- זאת פשוט תחושת האי נוחות. עשית בעבר סיאנס או תקשור?

רותי 11

New member
ברגע שהן גורמות לך אי נוחות

זה מעיד על כך שזה לא ממש נקי ואת גם מציינת שאת מפחדת ישויות מהאור לא גורמות לזה בדרך כלל

תתחילי בטיהור הבית ובדיקת מזוזות

טיהור הבית- לשטוף במי ים את הבית ולהדליק קטורת ולשים מלח בפינות החדר, במשך שבוע כאשר את מדליקה את הקטורת בקשי ממי שאינו נמצא שם שילך כי אין מקומו איתך. לאחר מכן בידקי את המזוזות בבית, יכול להיות שמסמנים לך משהו.... אם כל זה לא עוזר זמני מדיום שיעשה גירוש בבית , למרות שסיטואציה אחת שקרתה בדוק בלילה בו צפית בסרט "רעש לבן" יכול להיות כתוצאה מהלחץ בו היית בתת מודע שאולי צף למודע, זא' או שמתוך שינה הדלקת את הטלויזיה על ערוץ מנומלל או שמישהו מחברייך שיטה בך או ניסה לעבוד עליך שגם זו אופציה, כי תחושה שלך בלבד, בעיקר אם אינך מעוניינת לתקשר עם יישויות, לא נראית לי כמו בית רדוף, או שרודפים אחרייך... השאלה היא על סמך מה התחושה שלך? שאת לא בד וכו?
לינוי

מהסס

New member
בדיקת מזוזות כן

אף שאני כמעט בטוח שזה דמיונות שלה, שאר הדברים שכתבת אסורים בהחלט חוץ מזה שזה שטויות.

smallnig

New member
לשים מלח ולהדליק קטורות?

זה הדבר הכי שטותי ששמעתי בחיים..

מה יש לך נגד מלח?

מלח זה טעים! בעיקר עם תפוחי אדמה אפויים! ולקטורת יש ריח טוב, זה משרה אווירה

למעלה