אפשר לבקש עזרה?...

Digi Lista

New member
אפשר לבקש עזרה?...

אני יודעת שכבר דיברתם על זה מלא בעבר(קראתי את ההודעות בפורום הרבה לפני שהתחלתי לכתוב...)אבל בכול זאת אני חייבת את עזרתכם בניתוח האופי של הדמויות כי אני עושה מחקר וזה ממש חשוב לי!!!(אני גם יודעת שזה לא משורשר לכולם אבל לא מצאתי למה לשרשר...) אם תוכלו בבקשה לעזור לי אני אשמח ואודה לכם בלי סוף!!! אני זקוקה (בדחיפות) לאופי של הדמויות הבאות מ"סמולוויל"(אני זקוקה גם לדמויות מסדרות אחרות,כנראה אני אכתוב עוד מעט בפורומים שאני צריכה...):קלארק,לאנה,קלואי,לקס ווויטני(לבינתיים רק אלה) איפיון של הדמויות ולא של השחקנים, אני אומנם צופה בסדרה(בגלל זה אני כאן...) בקביעות אבל כשעושים מחקר לעומק לא מסתמכים רק על ניתוח אופי של בנאדם אחד...אז כול שיכול ורוצה לכתוב(כמה שיותר לכתוב- יותר טוב!!!).
מראש!

lily p

New member
לקס - ../images/Emo29.gif

לקס חב את חייו לקלארק, אז הוא מרגיש מחוייבות להיות חבר שלו ולכן הוא מנסה לעזור לו בכל עת שיכול. הוא לא סומך על אף אחד חוץ מעצמו, וזה כולל את קלארק – חברו הטוב ביותר, הוא יודע שלקלארק יש סודות שהוא לא מגלה לו, וחוקר עליו מאחורי גבו. הוא בכל זאת דואג מאוד לקלארק ולמשפתחו, ומכיוון מבוגר ומנוסה בחיים מקלארק, תמיד יש לו עצה טובה. לקס כל הזמן מנסה להוכיח את עצמו לאביו, להראות לו שהוא יכול להסתדר, ולהצליח, לבדו, ולהראות שהוא יכול להוות תחרות לא קטנה. אבל כמו שהוא בעצמו אמר, הוא עדיין הבן של אביו, הוא דואג קודם כל לאינטרס האישי שלו ואחר כך לאנשים אחרים. הוא רגיל לכך ששופטים אותו לפי אביו, ולא לפי מי שהוא. לקס מתקשה להראות רגשות של אהבה או חיבה, אפילו כשיש לו חברה, הם ביחד רק מסיבות "עסקיות". וכשסוף סוף יש לו חברות אמיתית, עם קלארק, הוא עושה מאמצים רבים כדי לשמור על החברות.

Digi Lista

New member
תודה רבה!

זה עוזר לי ואני מקווה שיעזרו עוד(והרבה, אפילו אם כבר כתבו על אותה הדמות, כמה שיותר דיעות יותר טוב...)ושוב תודה רבה רבה רבה אני באמת צריכה את זה!

mishmesh

New member
../images/Emo41.gif הודעה חשובה ../images/Emo41.gif

אם כבר מדברים על האופי של הדמויות-בקרוב אני רוצה לעשות לפורום קוויז שיסדוק "איזה דמות אתה" מסמולוויל. בכל אופן, אני צריך עזרה באפיון של השאלות ובשאלות שעל פיהן ניתן לדעת (בערך) איזה דמות אתה. אז אם מישהו רוצה לעזור שיכתוב פה שאלות בשביל זה ותכונות אופי של הדמויות, או שישלח לי במסר.

אור 2002

New member
מי אני?

הנה כמה שאלות נחמדות שעולות לי בראש! 1.האם היית נותן לאביך למות מול עינייך? א. כן כי לא אכפת לו ממני. ב. אני דווקא הייתי מנסה לעזור בכל דרך והייתי מצליח! ג. הייתי עומד ומסתכל בהלם מוחלט כאילו השתתקתי. 2.מה אתה אוהב ללבוש? א. בגדים זרוקים, ב. בגדי פוט בול ג. תלבושת חגיגית שקניתה ד. בגדים שבן או בת הזוג יאהבו. אין לי עוד רעיונות.

Digi Lista

New member
בבקשה, מישהו?...

אני חייבת כמה שיותר ניתוחים זה ממש חשוב לי!

זה אולי יכול לעזור לך...

יש פה ניתוח וסימבול של (כמעט) כל פרק, יכוליות שזה יעזור לך... תבחרי את הפרק (באמצע, משמאל) ואז למעלה בתפריט, תבחרי את Symbolism...

Digi Lista

New member
תודה,זה עוזר לי קצת...

כלומר צפיתי בכול הפרקים(אפילו כמה פעמים עם הקלטות...)אבל אני חייבת עוד ניתוחים של אופי ארבע מהדמויות הראשיות בנוסף לניתוחים שלי! זה לצורך מחקר וזה ממש אבל ממש חשוב(כשהמחקר יסתיים אני מבטיחה לפרט...)!אני יודעת שאני מנדנדת ובאמת לא נעים לי אני פשוט כול כך זקוקה לניתוחי האופי! ואני ממש ממש ממש אודה למי שיעזור לי!

למעלה