אפשר לבקש המלצה?

Nimrod28

New member
אפשר לבקש המלצה?

מישהו יכול להמליץ לי על מוזיקה לטינית טובה, או ג'אז לטיני. תודה. =)

seafox

New member
מצטער על האיחור,

אני לא מכיר יותר מדיי ג'אז לטיני. ואת מה שאני מכיר: מישל קאמילו - ג'אז קובני/סלסה ג'אז - הכי כיף לשמוע את ONE MORE ONCE שזה דיסק עם ביג -בנד. טומטיטו - אחד הגיטריסטים.אגב, ניתן לקנות דיסקשלו עם מישל קאמילו. יש איזה מפוחיסט אחד שמנגן ג'אז סמבה, אני לא זוכר את השם שלו. אני אנסה להשיג אותו ואני ארשום.

עוד...

ואוא, חשבתי שראשון יעלה שמו של טום ג'ובים... אז ראשון לטעמי הוא באמת טום ג'ובים (או קארלוס ג'ובים), מלחין ענק. יש גם את משפחת ג'ילברטו, בינהם המומלצים הם ג'או ג'ילברטו ואסטורד ג'ילברטו. יש את הסקסופוניסט סטן גטס, מבצע מעולה לסיגנון הבוסה-נובה ובכלל סאקסופוניסט מדהים.

elich

New member
poncho sanchez

פרקשניסט מטורף בסגנון לטיני מומלץ

Harleydude

New member
יש את הקלאסיקה

של הג'אז הלטיני שעדיין לא צויינה פה - Stan Getz Chet Baker צמד חמד שדי הגדיר את הג'אז הלטיני ועשה דברים יפהפיים. יש גם את Joao Gilberto שאני מאוד אוהב. אם אתה אוהב את ההרגשה הלטינית, אז יש בחור ברזילאי בשם Gilberto Gil שזה משהו קצת שונה, זה גם יותר בכיוון ברזילאי, אבל הבחור הספציפי הזה גם יש לו השפעות אחרות של מוזיקה שחורה, כמו טיפה רגאיי, טיפה פחות מסורתיות.. אבל עדיין אחלה הרגשה... אני בעיקרון די חולה על מוזיקה לטינית ודרום אמריקאית. אם אתה צריך עוד המלצות -רק תבקש.

למעלה