אפשר לאתגר אתכן?

EaTit442

New member
אפשר לאתגר אתכן?

פתאום, ככה, באמצע החיים, שמתי לב שהבנזוג ואני מעולם לא טרחנו לחגוג. לא חגיגות ה"יומיים יחד" גם לא "השבוע" ואפילו לא ה"חמישה חודשים" כזוג. טוב, אז קלטתי כמה פוטניצאל חגיגי הפסדתי והכרזתי על חגיגות ה"חמישה חודשים ושבועיים". החגיגות יערכו בסוף השבוע הזה. ועכשיו, לחלק שלכן\ם- עזרה! אני צריכה משהו מקורי, מגניב ומשעשע עדיף להכין מלקנות משהו מרגש, מלא תוכן וחושניות עזרה? בבקשה? -יעל-

ShirShir

New member
אני בעד!!../images/Emo6.gif

את מתכוונת לחגוג בבית או בחוץ? אם בבית, את יכולה לארגן בישול ארוחת ערב בשניים זה תמיד כיף! או להפתיע אותו בארוחה רומנטית זוגית. (אפשר להזמין מראש אוכל סיני או איטלקי או..) להמשך הערב לקנות כמה מוצרים נילווים כמו סבון/שמן רחצה ריחני, קצף אמבט, שמן עיסוי וכו´ וכו´.. אני בטוחה שתעשו עם זה רק דברים טובים!
אם בחוץ, תמצאי מסעדה טובה באווירה שמתאימה לכם (המלצתי פה בעבר על מסעדה בראשל"צ אם זה באיזור שלכם), תטיילו לכם במקום שאתם אוהבים וזוכרים לטובה או במקום חדש לחלוטין! או להזמין לכם מקום לצימר/בית מלון. או בילוי זוגי בספא, אפשר להזמין טיפולים לכל אחד מכם, אפשר טיפולים משותפים, עיסוי ב-4 ידיים ועוד. (צירפתי כמה לינקים להמחשת הרעיון
). ספרי לנו מה עשיתם ואיך חגגתם!

למעלה