אפשר חיבוק?

תודה רבה

אני שוב מתנצלת שבשלב הזה אני רק מבקשת תמיכה, פשוט אין לי כוחות כרגע לתת מתוכי כאן. אני לא יודעת אם זה מקובל או לא, אבל פשוט קשה לי מדי לקרוא הודעות כרגע... מצטערת... אור

חרדת נטישה, כאב עצום

אין לי כוח להסביר. ניסיתי לכתוב ויצא לי מבולבל מדי אז מחקתי. אני לא יכולה להכיל את הכאב הזה. אני לא יודעת להתמודד עם שמחה. אני לא יודעת להתמודד עם כלום בחיים. רק שהיא לא תעזוב אותי (היא = מישהי שכמו אמא מאמצת בשבילי). יותר מדי שנאה עצמית שלי והיא מרגישה מובסת מולה. אין לה כוח לראות אותי יורדת על עצמי, ואני בהתקף שנאה עצמית ופחד. אני מרגישה עכשיו רע מאד ומצנזרת את עצמי כדי לא לכתוב דברים שיהיו יותר מדי קשים. אני לא רוצה להפחיד אף אחד ולא רוצה להרתיע אף אחד. כדי להרגיע אני אכתוב שאני לא אובדנית ולא מתכוונת לפגוע בעצמי. נפגעתי מספיק, אני לא מתכוונת לעשות שום דבר, אבל אני מרגישה עם עצמי כרגע רע מאד. תודה על החיבוק... אור

........

אלומה אולי תכתבי לי במסר ותוציאי הכל....אל תידאגי אני לא ארתע מבטיחה לך... את מוזמנת לשחרר את הכל...

תודה על ההזמנה, חמודה

כרגע באמת שאין לי כוח להסביר, אבל אני מודה לך שאת פה בשבילי. תודה רבה רבה אור

תודה רבה רבה

ואגב, ראית את הקולאז' החדש שהעליתי היום לפורום? ממש תודה על החיבוק ושוב מתנצלת שאין לי כוח להתייחס כאן כמעט לאף אחד. פשוט כואב לי מדי...

כן, ראיתי.

אני חושבת שהיה לי קצת קשה להתמודד עם התוכן ... תקשיבי, אולי עוד לא שמעת את זה ממני, אז הנה במיוחד בשבילך: אין חובת נוכחות או סוג הודעות בפורום. נכנסים מתי שמרגישים צורך, יש כאלה שרק תומכות, יש אחרות שרק משתפות, יש שגם וגם, אחרות שרק קוראות ... הכל בסדר, הכל מקובל, ולא צריך להתנצל. בשביל זה יש פורום. ל צריך להתנצל גם על הודעות ארוכות מידי, קצרות מידי או "כואבות מידי". מותר לבקש תמיכה, חיבוק, ואפילו לא חייבים להסביר למה. בסיידר? אז הנה עוד חיבוק

למעלה