אפשר חיבוק אמתי?

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

למה אתה כ"כ רוצה שהכל ישתנה ? קח הכל בפרופורציות .. אני בטוח שלא כזה רע לך .....

קיבלת ולא חיבוק אחד /tapuzforum/images/Emo24.gif

/tapuzforum/images/Emo24.gif/tapuzforum/images/Emo24.gif/tapuzforum/images/Emo24.gif אלא הרבה אמיתיים, לבביים, חמים, אמיצים, מקירות לבי ומעומק נשמתי. טיףטף ידיד נפשי, גבר צעיר ונמרץ אתה, חבר נאמן ואיש אמת, (מותר להגי מעט משבחו של אדם בפניו...) כדי שדברים ישתנו, צריך לעשות מעשה. אתה רוצה שהכל ישתנה. הכל - זו מילה מאוד כוללנית, השאלה מי ומה צריך להשתנות? אנחנו, החברה, המשפחה, המימשל, העולם כולו... לא עלינו המלאכה לגמור חביבי, אנחנו את שלנו עושים לדעתי, מעל ומעבר, כל אחד כפי יכולתו. אם נראה תמיד, אבל תמיד, את חצי הכוס המלאה, נבין עד כמהאנחנו חיים בעולם שכולו טוב, בעולם שהשמש שולחת אלינו קרן אור חמה ומלטפת, בעולם שהירח שולח אלינו חיוך זוהר ועמו הכוכבים המזהירים ברום. בעולם שגלי הים מלטפים את גופנו, בעולם שבו ציוץ הציפורים ערב לאוזנינו. בעולם שהרוח מלטפת את פנינו. בעולם שבו תמיד נמצא את היד הענוגה מושטת לעזרה, הכתף הנינוחה להישען עליה, הלב האוהב, האוזן הקשובה והנשמה שבנועם תקלוט לתוכה את שהשתפך מקירות לבך. נדע לחיוח את החיים היפים שקיבלנו במתנה, על פני האדמה. כמו שאומר השיר של אודי דוידי: תחשוב טוב יהיה טוב!!!

טיףטף2

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifאני אדום

איזה מגניב!הפתעה בהחלט. פתחתי תשרשור הזה כי אני פשוט מרגיש רע עם עצמי. קבלתי מסרים מאנשים כה יקרים מהפורום.כאלו עם חוכמה ותובנה. אני קצת מתבייש לכתוב בפומבי מה עובר עלי,אבל בעיקר מרגיש אבוד עצות עם עצמי. החיבוקים החמים שלכם באמת שהעלו לי תאנרגיות. האמת היא שעד לפני שני'ה מרמרתי לי בבכי

דמעותיך הגיעו עד כסא הכבוד

כי כידוע שעיר דמעות לא ננעלו. שיתקבלו ברצון לפני בורא עולם. ובעז"ה עוד נשמע בשורות טובות והודעות משמחות. אמן.

למעלה