תשובות
אוקיי, דבר ראשון תתברך בברכת הברוך הבא של הפורום.. תתאבד
עכשיו לשאלות לשך
מה הבדל בין אמינם, מרשל, סלים וריל סלים שיידי אוקיי, דבר ראשון אין סלים וריל סלים שיידי הם ביחד, והם נקראים סלים שיידי (שיידי הוא בעצם האלטר-אגו של אמינם.. זה שעושה את כל הדברים החצופים.. כמו בשירים Without Me, Just Lose It וכו') מרשל מת'רס זה הבדנאם שסבל כל החיים שלו.. זה בא לידי ביטוי בשירים Mockingbird, Marshall Mathers, When I'm Gone וכו' בנוגע לאמינם... פה יש כמה תאוריות חלק מהפורום חושב שזה אותו אחד כמו מרשל, וחלק מהפורום חושב שזה כל שאר השירים (Superman למיניהם) יש גם שירים שהם שילוב של שיידי ומרשל (כמו If I Had)
הסיפור עם אמא שלו תראה, הוא קצת עצבני עליה תחשוב על זה ככה, הייתה לו חרא ילדות, משהו כמו כל 3 חודשים הוא עבר בצפר, הם גרו בקרוואן, אמא שלו מסוממת אלכוהוליסטית ובכללי היא לא בדיוק role model אז אמינם הוציא את השיר Kill You שבו הוא מדבר על אמא שלו, ואז היא תובעת אותו על משהו כמו 10 מיליון (אם אני לא טועה) אחרי המשפט (אני לא זוכר מי ניצח) אמא שלו (דבי מת'רס) הוציאה דיסק עם דיסים על אמינם עם עוד איזה ראפר בתגובה, אמינם הוציא את השיר Cleaning Out My Closet ובאותו זמן יצא הסרט 8 מייל, שמראה איזה אמא דפוקה היא הייתה
הסיפור עם אשתו אשתו לשעבר (קים מת'רס) היא האהבה הראשונה של אמינם.. הם היו ביחד עוד לפני שאמ התפרסם, ככה שאתה יכול להבין שזאת אהבת אמת והיא לא איתו
רק בגלל הכסף שלו (אבל אני בטוח שאחרי שהוא התפרסם זאת הייתה אחת הסיבות
) הם כל הזמן חזרו-התגרשו-חזרו-התגרשו נכון לעכשיו הם לא ביחד, ולאמינם יש משמורת על הבת שלהם (היילי ג'ייד) ועל האחיינית של קים (לייני) הוא הוציא גם עליה שירים (מעולים, לפחות רובם) יש את Kim, ויש את ההמשך שלו - 97 Bonnie & Clyde יש גם את Puke ואת Crazy In Love שבאותו דיסק.. ככה שרואים שהוא היה די מבולבל (למרות שלא בטוח שCrazy In Love מכוון בכלל אליה) אם יש עוד שאלות, תשאל והאנשים הנחמדים שבפורום ישמחו לענות לך... אחרי כמובן שהם יגידו לך לירות לעצמך בראש וכאלה
המלצה שלי - תקנה את The Marshall Mathers LP ותשמע אותו בריפיט עד שאתה מכיר בע"פ את כולו (עם הדגש על ה
לקנות ולא להוריד).. שם נמצאים השירים הכי טובים (לדעתי) של אמינם אבל כמובן יש את האלבום להיטים Curtain Call שזה בערך סיכום של כל הקריירה שלו.. אתה יכול לנסות גם אותו ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ואוו חפרתי