אפשר הסבר?

לוקוקסם

New member
אפשר הסבר?

דבר ראשון הניק המעפן הזה זה פשוט משתמש קיים כבר ואין לי כוח לעשות חדש . טוב אני חדש בפורום, ואני רוצה לשאול כמה שאלות על אמינם שאין לי עליהם תשובה. מה ההבדל בין אמינם, מרשל, סלים וריל סלים שיידי, ועם מה כל אחד מזוהה? אף פעם לא ממש הבנתי מהשירים מה ההבדלים, שמתי לב רק שסלים שיידי שר בעיקר שירים מטורפים אני מעריץ מתחיל של אמינם ואני בשלב אסיפת המידע (גם אתם הייתם בני 13!) ועוד משהו, את הסיפור עם אמא שלו הבנתי. מה הסיפור עם אשתו? תודה למי שיעזור (ושמישהו ייקח אותי תחת חסותו בכל הקשור לאמינם, אני צריך אחד כזה )

Under the GUN

New member
תשובות

אוקיי, דבר ראשון תתברך בברכת הברוך הבא של הפורום.. תתאבד
עכשיו לשאלות לשך מה הבדל בין אמינם, מרשל, סלים וריל סלים שיידי אוקיי, דבר ראשון אין סלים וריל סלים שיידי הם ביחד, והם נקראים סלים שיידי (שיידי הוא בעצם האלטר-אגו של אמינם.. זה שעושה את כל הדברים החצופים.. כמו בשירים Without Me, Just Lose It וכו') מרשל מת'רס זה הבדנאם שסבל כל החיים שלו.. זה בא לידי ביטוי בשירים Mockingbird, Marshall Mathers, When I'm Gone וכו' בנוגע לאמינם... פה יש כמה תאוריות חלק מהפורום חושב שזה אותו אחד כמו מרשל, וחלק מהפורום חושב שזה כל שאר השירים (Superman למיניהם) יש גם שירים שהם שילוב של שיידי ומרשל (כמו If I Had) הסיפור עם אמא שלו תראה, הוא קצת עצבני עליה תחשוב על זה ככה, הייתה לו חרא ילדות, משהו כמו כל 3 חודשים הוא עבר בצפר, הם גרו בקרוואן, אמא שלו מסוממת אלכוהוליסטית ובכללי היא לא בדיוק role model אז אמינם הוציא את השיר Kill You שבו הוא מדבר על אמא שלו, ואז היא תובעת אותו על משהו כמו 10 מיליון (אם אני לא טועה) אחרי המשפט (אני לא זוכר מי ניצח) אמא שלו (דבי מת'רס) הוציאה דיסק עם דיסים על אמינם עם עוד איזה ראפר בתגובה, אמינם הוציא את השיר Cleaning Out My Closet ובאותו זמן יצא הסרט 8 מייל, שמראה איזה אמא דפוקה היא הייתה הסיפור עם אשתו אשתו לשעבר (קים מת'רס) היא האהבה הראשונה של אמינם.. הם היו ביחד עוד לפני שאמ התפרסם, ככה שאתה יכול להבין שזאת אהבת אמת והיא לא איתו רק בגלל הכסף שלו (אבל אני בטוח שאחרי שהוא התפרסם זאת הייתה אחת הסיבות
) הם כל הזמן חזרו-התגרשו-חזרו-התגרשו נכון לעכשיו הם לא ביחד, ולאמינם יש משמורת על הבת שלהם (היילי ג'ייד) ועל האחיינית של קים (לייני) הוא הוציא גם עליה שירים (מעולים, לפחות רובם) יש את Kim, ויש את ההמשך שלו - 97 Bonnie & Clyde יש גם את Puke ואת Crazy In Love שבאותו דיסק.. ככה שרואים שהוא היה די מבולבל (למרות שלא בטוח שCrazy In Love מכוון בכלל אליה) אם יש עוד שאלות, תשאל והאנשים הנחמדים שבפורום ישמחו לענות לך... אחרי כמובן שהם יגידו לך לירות לעצמך בראש וכאלה
המלצה שלי - תקנה את The Marshall Mathers LP ותשמע אותו בריפיט עד שאתה מכיר בע"פ את כולו (עם הדגש על הלקנות ולא להוריד).. שם נמצאים השירים הכי טובים (לדעתי) של אמינם אבל כמובן יש את האלבום להיטים Curtain Call שזה בערך סיכום של כל הקריירה שלו.. אתה יכול לנסות גם אותו ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ואוו חפרתי

לוקוקסם

New member
שום רמיזה

הייתי בטוח שכולם כאן בני 17-25 ככה... תודה gun על התשובות... בעצם... gun תתאבד! (מנסה להשתלב :]) כרגע באיזה מצב הוא וקים.. האנגלית שלי לא יודע מה, אבל בשיר Cleaning Out My Closet הוא לא אומר שהוא לא העלה בדעתו לפגוע בה? (אמא שלו) למרות שאח"כ הוא אומר שהוא בחיים לא היה עושה את זה בשביל הפרסום, ואז באה המילה But והמילים שאח"כ אני לא מצליח להבין.. מה הוא אומר במילים שאחרי But? הוא אומר משהו שנשמע כמו "אבל אם הייתם שמים את עצמכם במקומי"... לאן זה מוביל? בשיר הזה הוא יורד על אמא שלו?

דווקא הולך לך בהשתלבות רק ש..

ברכת ה"תמות,תתאבד,שיתקע בך איבר של 30 ס"מ באוזן" תנווט לא לוותיקים אלא לחדשים פעורים. הוו כמה כיף להיות החולצה והממציאה, היוצרת והמייסדת של ברכת הפורום הרשמית!! אני גאה בעצמי. כאילו בעצמי. כאילו לא גאה. כאילו אמאשלי מתה ביי. נ.ב יובל הבה נתרבה!!!!

Under the GUN

New member
בשמחה רבה!

ילד, תראה... אם יש מישהו בפורום שאתה צריך לתת לו כבוד זאת האדומה הזאת (נו.. וגם המעפן הזה בכחול
) וכמו שמייקי אמרה, תתאבד זה רק לחדשים, לא לוותיקים שנמצאים בפורום מהמפגש הראשון (יאאאא רק אני גלי ומייקי)

jogy

New member
אני כן! אולי לא כמוך אבל עדיין!

לדעתי צריך ליצור סולם היררכיית התאבדות בפורום... לוותיקים ביותר מותר לשלוח פחות וותיקים להתאבד, ולוותיקים פחות מותר לשלוח חדשים, והחדשים פשוט מתאבדים והפורום לא מתחדש וההיררכיה נשמרת....תוכנית מושלמת...

Under the GUN

New member
תראה

עכשיו הוא וקים גרושים הוא אמר שהוא לא היה עושה על אמא שלו דיסים (יענו, יורד עליה בשירים שלו) כדי לקבל פרסום but put yourself in my position, just try to envision witnessin' your Mama poppin' prescription pills in the kitchen "אבל תשים את עצמך במצב שלי, תנסה לדמיין את אמא שלך לוקחת כדורים במטבח" קפיש?

galileho

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

כבר בירכו אותך אז אני אוותר על לאמר את זה שנית בכל מקרה השתלבות נעימה ^^ תבוא למפגש פורום

למעלה