אפשר המלצות?

Eyedan

New member
אפשר המלצות?

למוזיקה חדשה שיצאה ב3 חודש האחרונים... אני כבר לא ממש מעודכן... סגנון שיהיה פרוגרסייב, אמבייאנט ואפשר קצת פולאון איכותי... תודה :}~ (אבי תפציץ בהמלצות אמבייאנט משובחות וחדשות..)

Eyedan

New member
נסיתי גם נסיתי.

אני מעוניין בדברים חדשים ואיכותיים שעברו סינון של הטובים שכאן.

כן, אבי

תפציץ בהמלצות אמביאנט משובחות. מה בסך הכל בקשנו?

Eyedan

New member
אין התייחסות,

איפה הימים הטובים שהיו מתייחסים בכבוד לפז"מניקים...

y o b b o

New member
חחחח תנסה את אננדה החדש!

אחלה אלבום באמת שהם התעלו על עצמם הפעם!!

y o b b o

New member
אהה טוב אופס..

כבר יש לי אותו אז חשבתי שכן.. אךך תקנאו כולכם! חח סתם אבל באמת דיסק שווה! גם עטיפה יפה..

goaguy

New member
המלצות...

דברים שאני אהבתי מה 3 - 4 חודשים אחרונים Psy Craft - Computech S.U.N. Project - Wicked Ticon - Zero Six After VA - Deep Impact VA - Geospirit 1-Virtual Vortex Double R.E.L. - Cereal Killerz Neuromotor - Bloody Reality S-Range - Another Theory VA - Digital Factory VA - Streamline VA - Israliens 5 VA - The French Connection- רק בגלל הטראק של ALTOM VA - Vision Of The Future Highcosmos - 4real VA - Future Sound Masters Technodrome - Earthquake- מומלץ בחום והמלצה דנדשה ומפציצה : Twisted System - Core

y o b b o

New member
גיא..

THE FRENCH CONNECTION טוב גם בגלל הטרק של טלמסקה אחלה טרק אחד הטובים ששמעתי אי פעם!

goaguy

New member
יובו

THE FRENCH CONNECTION טוב רק בגלל הטראק של אלטום , אחד החזקים ששמעתי מהם אי פעם . וגם מאז הדיסק הראשון שלהם הם הפיבוריטים שלי.

חנניה331

New member
חודשים דצמבר ינואר ופבואר מוקדשים

לאוספים של השנה הקודמת כך כל הטרנס החדש שיוצה הוא אוספים עם קצת רמיקסים סתם בשביל הידע. חודש ינואר: Elec3_-_Plug_and_Play-(Promo)-2006- Hydraglyph_-_Kinetic-2006- Pitch_Hikers_-_Twilight_Zone-2006 VA_-_Neo_Caine-2006 VA_-_Joyride-(Promo)-2006 VA_-_Pure_Imagination_Vol_3-2006

y o b b o

New member
שמע זה גם עיניין של טעם...

לדעתי טלמקה - רוזוול מאניה זה אחד הטרקים הטובים ביותר! איזה מלודיות מטריפות!

למעלה